دوستان من نمی تونم وارد کنترل پانل مودمم بشم یوزر و پسورد admin رو میدم اما لاگین نمیشه چیکار کنم؟مشکل چیه؟ همه ی تنظیمات درسته لطفا کمک کنید
Printable View
دوستان من نمی تونم وارد کنترل پانل مودمم بشم یوزر و پسورد admin رو میدم اما لاگین نمیشه چیکار کنم؟مشکل چیه؟ همه ی تنظیمات درسته لطفا کمک کنید
دوست عزیز،مودمتون چیه؟نقل قول:
اما ظاهرا شاتل با d-link مشکل داره... دیروز رفتم نمایندگیشون طرف بعد از ثبت قرارداد میگه مودمتون به ما نمیخوره بهتره عوض کنی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا واقعا سازگاری نداره یا فقط بازی در میارن برای فروشه مودمهاشون!؟نقل قول:
دوستان متخصص نظرشون در مورد d-link چیه؟ مودم خوبیه یا...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
2-هم پورت لن و هم پورت usb داشته باشه
3-روترم باشه(در این مورد خیلی مزیتاشو نمی دونم فقط شنیدم یه قابلیت خوبه واسه مودم،اگه اطلاعاتی دارین،لطفا توضیح بدین)
این پورت usb که روی مودمها قرار میدن چه کاربردهایی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد روتر هم توضیح بدید ممنون میشم........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم من tp-link هستش من الان وقتی میخوام وصل بشم باید کانکت بشم.من میخوام بدون کانکشن یا اتوماتیک
وصل بشم.تمام تنظیمات را انجام میدم ولی در این حالت همیشه چراغ act من روشن میمونه و اصلا خاموش
نمیشه.
مشکل از چی هستش؟؟؟؟
asus am 602نقل قول:
نقل قول:
چه سرویسی داری؟ حجمی یا نامحدود
1-با مرورگرای دیگه امتحان کردی؟نقل قول:
2- اون کدهای 192.168.1.2 و ... رو تو پروپرتیز مودمت وارد کردی؟
3- مرورگرت رو آفلاین که نگذاشتی ؟
سلام به همه عزيزان
من مي خوام ADSL بگيرم حالا سوالم اينه كه چطوري مي تونم هم روي لپ تاپ و هم روي كامپيوتر ميزي اينترنت داشته باشم البته همزمان بودنشون مهم نيست فقط لپ تاپ رو بصورت بي سيم با برد زياد مي خوام تا بتونم از اتاق نشيمن و.. هم استفاده كنم حالا سوالم از اساتيد اينه كه چطوري مي تونم اينكار رو بكنم و ايا حتما بايد از مودم وايرلس استفاده كنم؟يا با همون مودم يو اس بي و يه تبديلي چيزي هم ميشه اينكار رو كرد و اگه مودم وايرلس بخوام بگيرم چي رو پيشنهاد ميديد (يكي از دوستام U.S.Robotics رو پيشنهاد داده حدود 100 تومن نظرتون چيه؟از اين بهتر هم داريم؟) و اگه از شركت سرويس دهنده نگيرم وا زبيرون بگيرم مشكلي كه پيش نمياد؟نصب و راه اندازيش كار مشكليه؟
ببخشيد اگه سوالام زياد شد ولي ممنون مشم اگه راهنمائيم كنيد
سرویس من حجمی هستش.{eco 512 شاتل}نقل قول:
آقا من چندینتا سوال دارم کمک کنین PLZ
1 - به صرفه تره که برم یه مودم وایرلس دار بخرم یا برم یه مودم با یه lan e wireless بخرم ؟
2 - این قضیه router چیه با این می شه وایرلس به مثلا آیفون وصل شد ؟ و اگه می شه l یه مودم که داشته باشه ارزونش چنده ؟
3 - تو سایت آسیا تک یه آموزش واسه نصب نت زده آیا همین کافیه یعنی اگه اینکارا رو بکنی دیگه لازم نیست یارو بیاد 15 تومن بگیره وصل کنه ؟این لینکه آموزش
4 - این آسیا تک مودمی که خودش می فروشه Corecess EA103 اه ... خوبه ... تو این رنج قیمت (ارزون ) ترجیحا با یو اس بی چی بهتره .. این d-link چه جوریه شنیدم چون کوچیکه داغ می کنه ( با usb ش )کد:http://www.asiatech.ir/usbinstall.html
اگه سوالا خیلی اسکلانه بود به بزرگی خودتون ببخشید
کمک PLZ