سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 800 تا 1 تومن بدهنقل قول:
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد vin رو از کجا ببینم
Printable View
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 800 تا 1 تومن بدهنقل قول:
اونجوری که میگه با یه تک استارت روشنه لوازم خاصی به جز جلوپنجره فک نکنم بخواد vin رو از کجا ببینم
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا1 1.5 تومن بده
والا یه ذره قیمتش واسم سنگینه. یه چند تا عکس ازش داری واسم بذاری؟ طرف بری پای معامله تخفیف هم میده؟کجای قم هستش؟نقل قول:
یه چند هفته پیش یه مکوان 72 تو همشهری آگهی شده بود 7.8 که می گفت جلو پنجره و یه چند تا لوازم تزئینی کم داره.
اینم عکسهایی از این پونتیاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا تا 1 1.5بدهنقل قول:
سلام مرسی.فک میکنم ماشین خیلی وقته خوابیده همه چیش هم فابریکه احتمالا 1 تا
1.5 تومن بده
پشت فرمان از بیرون شیشه جلو نگاه کن میبینی
vin رو اونجا نوشته.
پشت فرمان از بیرون شیشه جلو نگاه کن میبینی
vin رو اونجا نوشته.
نقل قول:
مرسی.میخوام بدونم این ماشین ارزش این کارا رو داره بعدش میشه فروختش؟
سلام.
بله ارزش داره.
راستی اینا 8 هم داره دیگه؟؟اگه 8 باشه خیلی خوبه.