-
نقل قول:
سلام.
Kasper بهتره یا NOD یا Dr Norton بهتره؟
ممنون.
چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
-
نقل قول:
بهتره بجاي بحث هاي احساسي عقلاني و علمي بحث كنيم - چون هيچ انتي ويروس كرك شده ايي دلش به حال ما نميسوزه
واقعا ارزش سيستم واطلاعات شما چقدره
يك انتي ويروس تك كاربره با فايروالش ميشه 41 هزار تومان در صورتي كه يك انتي ويروس 3 كاربره با فايرواش ميشه 81 هزار تومان اين رو قسمت بر 3 نفر دوست كه شركي خريدن تقسيم كنيد بعد حالا عدد بدست اومده رو تقسيم بر 365 روز سال كنيد ببينيد روزي چقدر ميفته حالا حساب كنيد روزي چقدر بايد وقت بگذاريد دنبال كرك و key تقلبي و سورس اپديت غير قانوني باشيد..
تازه اونوقت به ارش نرم افزار پي ميبريد؟؟؟؟؟؟؟؟
من از انتی ویروس کرک شده استفاده نمی کنم. از نورتون oem استفاده میکنم. میشه گفت اورجیناله و قانونی. 90 روزه س اگه 90 روزش تموم شد تریال ریست میکنم یا حذف میکنم و دوباره نصب میکنم:31:
دنبال سریال گشتن هم نمیرم. تازه دنبالش گشتن خیلی راحته. ببین تو تاپیک بالایی چقدر سریال نورتون میزارن
آنتی ویروس هم هست 20/000-30/000 تومان. آنتی ویروس از نرم افزار هایی هست که اکثراً میگن خریدن اورجینالش لازمه
-
الان بهترین آنتی ویروس برای ویندوز xp که هم راحت کرک بشه و بشه کپیشو اجرا کرد و هم راحت بشه آپدیتش کرد چیه؟
من چه آنتی ویروسی رو بگیرم که با نسخه کرک شدش مشکلی نداشته باشم؟
-
internet security
سلام رفقا:7:
دیروز شبکه 1 تواخبار 19 یه گزارش داد ، درباره یه نرم افزار به نام internet security (فقط همین) که بهترین نرم افزار امنیتی هست و چنین و چنانه ... :19:
راستش اول خنده م گرفت که یعنی چه! این دیگه چه جور اسمیه!!!! بعدش یه عکسهایی ازش گذاشت وتوضیحاتی داد و...
حالا میخوام بدونم اسم واقعی اون نرم افزار internet security چیه؟ و چقدر کاربرد داره؟:10:
لطفا راهنمایی کنید.:42:
-
نقل قول:
دیروز شبکه 1 تواخبار 19 یه گزارش داد ، درباره یه نرم افزار به نام internet security (فقط همین) که بهترین نرم افزار امنیتی هست و چنین و چنانه ... :19:
راستش اول خنده م گرفت که یعنی چه! این دیگه چه جور اسمیه!!!! بعدش یه عکسهایی ازش گذاشت وتوضیحاتی داد و...
حالا میخوام بدونم اسم واقعی اون نرم افزار internet security چیه؟ و چقدر کاربرد داره؟:10:
عکسی از محیط برنامه گذاشت که اسم برنامه هم توی عکس معلوم بود و نوشته باشه internet security ؟ ایرانی بود ؟
هیچ وقت نمیان که تبلیغ یک آنتی ویروس خارجی کنند فوقش بخوان ایمن انتی ویروس خودمون رو یه رونقی بدن
کد:
http://www.imenantivirus.com/
که اون هم ایمن internet security نداره .
اگر تصویر با اسم از برنامه رو ندیدید گزارش گر یا ناشی بوده یا نمی خواستن تبلیغ کنند. اگر دیدید که عجب ! : )
-
نقل قول:
فکر کنم منظورشون این بوده که نوع اینترنت سکیوریتی بگیرین. کلی گفتن.
آتتی ویروس داریم (فقط آنتی ویروسه). اینترنت سکیوریتی (آنتی ویروس + اسپای ور و فایروال و ...). یه نوع دیگه هم داریم بعضی از شرکتها نام تجاری توتال سکیوریتی رو واسش انتخاب کردن ( ایتنرنت سکیوریتیه + یه سری چیزای دیگه مثل بک اپ گیری)
-
نقل قول:
بابا این این چیز ا سرشون نمیشه چند روز پیش تو بیشتر خبر گذاری ها زده بودن ویندوز 9 وارد بازاد شد!!!! حالا طرف نفهمیده اینترنت اکسپلورر 9 بوده نه ویندوز 9!!!!!:8:
-
نتایج جدید ترین تست سایت AV-comparative
-
-