اموزش اندازه گیری مساحت در smart ورژن فارسیش رو میخوام و همچنین ایا راهیابی در smart هم هست اگه هست راهنمائی؟ و اگه نیست فقط در گارمین هستش؟
Printable View
اموزش اندازه گیری مساحت در smart ورژن فارسیش رو میخوام و همچنین ایا راهیابی در smart هم هست اگه هست راهنمائی؟ و اگه نیست فقط در گارمین هستش؟
????????????????????????????????????????
سلام
گوشی من n79 هست و وقتی این برنامه رو اجرا میکنم بعد از چند ثانیه خودبخود خارج میشه!
مشکل از چیه؟ راه حلش چیه؟
ممنون...
با سلام خدمت دوستان عزیز
آیا امکانش هست نقشه شهرستان بافق (یزد) را برای دانلود قرار بدین
آخه من هرچی جستجو کردم پیدا نکردم
با تشکر
سلام
مشکل من حل شد
باید گوشی رو از حالت هک خارج میکردم
من برنامه رو نصب کردم. برای جابجایی فایل ها از اکسپلوره 1.2 استفاده کردم که برای نصبش مجبور شدم زمان رو به عقب بر گردونم. البته دوباره تاریخ رو درست کردم. الان که وارد برنامه اسمارت کام میشم بعداز چند لحظه بیرون میاد . چه کار کنم درست شه؟
سلام خدمت دوستان
من موفق به نصب SmartCom روی N95 شدم ولی در ابتدای اجرا از من سریال میخواد و در پائین اون هم یک فیلد خالی و غیر قابل ویرایش برای IMEI داره که فقط میشه در فیلد سریال چیری بنوسم ضمن اینکه هر سریالی که مینویسم قبول نمیکنه. اگه یتونین کمکم کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
میشه نقشه ماهشهر رو واسه gps بزارید واسه دانلود؟؟
سلام، گوشی من نوکیا N82 سری 30 هست وقتی می خوام برنامه اسمارت کام رو که مربوط به جی پی اس می شه روش نصب کنم این پیغام رو به من می ده((certificate error contact the application supplier))، چند تا خدماتی هم بهم گفتن باید گوشیت رو هک کرد و ورژنش رو پایین آورد تا نصب بشه.
حالا کسی می تونه کمک کنه؟؟؟ آیا برنامه ای برای گوشی من وجود داره بدون اینکه ورژنش رو پایین بیارم نصب کنم؟؟؟ یا اگه بخوام هکش کنم باید چی کار کنم؟؟؟
نحوه كارش تو كدوم صفحه توضيح داده