سلام
دوستانی که اخیرا پستهاشون از این تاپیک پاک شد؛ آیا به نظرتون تاپیک عمومی در رابطه با پیام نور محل چاق سلامتی خصوصی با دوستان هست؟!
لطفا رعایت بفرمایید
سپاس
Printable View
سلام
دوستانی که اخیرا پستهاشون از این تاپیک پاک شد؛ آیا به نظرتون تاپیک عمومی در رابطه با پیام نور محل چاق سلامتی خصوصی با دوستان هست؟!
لطفا رعایت بفرمایید
سپاس
حذف ترم فرق زیادی با غیبت سر جلسه داره. اونها می رن آموزش و درخواست می دهند و سپس شهریه ثابت رو هم پرداخت می کنند و مرخصی می گیرند.نقل قول:
شما باید حداکثر 3 روز بعد از برگزاری امتحان یک برگه پزشکی می بردی و فرمی را که دانشگاه بهت می داد را پر می کرد و سپس به مسئول مربوطه می دادی تا امتحانت حذف پزشکی شود و معدل ترم جنابعالی کم نشود.حالا یه تکونی به خودت بده برو پیش یه متخصص مغزو اعصابی برگه ی کمر درد یا گردن درد بگیر و بگو به این دلیل که دوباره عود کرده بود نتونستی زودتر بیایی.
تا از این دروغ ها نگیم کارمون راه نمی گیره!
من الان رفتم کارنامه خودمو دیدم...تو کادر نمره دروس، جلوی هر درس به خط تیره گذاشته، وضعیت نمره رو هم اعلام نشده زده جالب اینجاست تو توضیحات زیر کارنامه تعداد کل واحدهای حذف شده رو 0 زده !!نقل قول:
با این حال محض اطمینان دارم میرم یه گواهی جور کنم که اگر یه وقت گیر دادن ببرم بدم
آره همین کارو بکن اینا اطمینانی بهشون نیست.اون درسی رو که گفتم حتما ور داری تابستون ها .انتخاب واحد هم شروع شده .فقط امروز گفتن یه خورده این سیستم گلستان شهریه رو اشتباهی زیاد حساب کرده فعلا تا 17 مرداد واریز نکن.نقل قول:
موفق باشی
نه بابا طبق بخشنامه جدید احتیاجی به گواهی پزشکی نیست باید بزنن غیبت در امتحان. اینجا رو ببینید :نقل قول:
کد:http://canunit.blogfa.com/post-108.aspx
کد:http://canunit.blogfa.com/8805.aspx
سلامنقل قول:
برداشتمش :20: شهریه هم برای 5 واحد شد 48 تومن
تعداد واحدهاي پيام نور تا مهر ماه به مرز 500 ميرسدبه گفته وي؛ نسبت دانشجو به كارمند در دانشگاه پيام نور در گذشته يك به صد بوده است كه در حال حاضر اين رقم به يك به 120 رسيده است.
دكتر فداكار با بيان اينكه دانشگاه پيام نور داراي 488 مركز و واحد است، اظهار كرد: اين ميزان در مهرماه سال جاري به 501 واحد خواهد رسيد.
وي افزود: در سال گذشته 30 واحد جديد در دانشگاه پيام نور راه اندازي شد و امسال 13 واحد جديد در دانشگاه راهاندازي ميشود.
وي با اشاره به افزايش 90 درصدي تعداد واحدهاي دانشگاه پيام نور در دولت نهم، گفت: در واقع در 4 سال گذشته 229 واحد در دانشگاه پيام نور راه اندازي شده است.
وي بيشترين تعداد راه اندازي واحد در دانشگاه پيام نور را مربوط به سال 86 با 186 واحد و رشد 68 درصدي عنوان كرد و گفت: كمترين افزايش واحدها مربوط به سال 75 با دو واحد بوده است.
وي با بيان اينكه به دليل برخي محدوديتهاي موجود برخي از واحدهاي جديدالتاسيس به خوبي ساماندهي نشدهاند، گفت: اين واحدها اكثرا در مناطق محروم قرار دارند كه در حال ساماندهي آنها هستيم.
وي با بيان اينكه برخي از ساختمانهاي دانشگاه پيام نور در گذشته سند نداشته است، گفت: اين موضوع در حال حاضر در دست پيگيري است و تمام ساختمانهاي جديد دانشگاه پيام نور داراي سند هستند.
به گفته وي؛ نسبت دانشجو به كارمند در دانشگاه پيام نور در گذشته يك به صد بوده است كه در حال حاضر اين رقم به يك به 120 رسيده است.
معاون طرح و توسعه دانشگاه پيام نور، با بيان اين كه دانشگاه پيام نور داراي 6 هزار نيروي انساني و حدود 3 هزار عضو هيات علمي است، تصريح كرد: دانشگاه در بخش تعداد نيروي انساني مشكلي ندارد و بيشتر مشكل دانشگاه مربوط به استخدامهاي نيروي انساني است.
افزايش400 درصدي اعتبارات عمراني پیام نوربه گفته معاون طرح و توسعه دانشگاه پيام نور، امسال 25 درصد فضا به مجموعه فضاهاي دانشگاه پيام نور اضافه خواهد شد.
معاون طرح و توسعه دانشگاه پيام نور مجموع اعتبارات دانشگاه پيام نور در بخش دولتي و درآمدهاي اختصاصي را 460 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت: از460 ميليارد تومان اعتبار دانشگاه، 345 ميليارد تومان مربوط به اعتبارات اختصاصي دانشگاه است.
دكتر محمد مهدي فداكار امروز در يك نشست مطبوعاتي ميزان اعتبارات عمراني دانشگاه را در سال جاري 49 ميليارد تومان عنوان كرد و گفت:70 ميليارد تومان نيز به بخش حقوق و مزايا اختصاص يافته است.
افزايش بيش از 400 درصدي اعتبارات عمراني دانشگاه در سال جاري
افتتاح 60 پروژه در حال احداث دانشگاه تا پايان سال
به گفته وي اعتبارات عمراني دانشگاه در سال گذشته 9/8 ميليارد تومان بوده كه امسال اين رقم با افزايش بيش از 400 درصدي به 49 ميليارد تومان رسيده است.
وي با بيان اين كه امسال بيش از 60 پروژه با 150 هزار متر زيربنا در دانشگاه پيام نور افتتاح خواهد شد، اظهار كرد: همچنين دانشگاه داراي بيش از 200 پروژه در حال احداث است و در صورتي كه وضعيت بودجه عمراني دانشگاه تا سه سال آينده نيز به همين روند فعلي باشد، ساخت و سازهاي دانشگاه به اتمام ميرسد.
به گفته معاون طرح و توسعه دانشگاه پيام نور، امسال 25 درصد فضا به مجموعه فضاهاي دانشگاه پيام نور اضافه خواهد شد.
به گفته وي، در سال گذشته70 ميليارد تومان از محل اعتبارات سفرهاي استاني دولت براي دانشگاه پيام نور مصوب شد كه بخشي از آنها پرداخت شده است.
90 ساختمان بلااستفاده دولتي در اختيار پيام نور قرار گرفته است
دكتر فداكار با اشاره به بحث ارائه ساختمانهاي بلا استفاده دولتي به دانشگاه پيام نور، با بيان اينكه در مجموع 90 ساختمان در اختيار دانشگاه پيام نور قرار گرفته است، تصريح كرد: دراين زمينه جهاد كشاورزي بيشترين همكاري را با دانشگاه داشته است.
خبر مهم
به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند بر اساس بخشنامه 3/27480 مورخ 06/05/88 محدودیت زمانی دو ترم برای گذراندن دروس دوره دانشپذیری کان لم یکن تلقی گردیده است و دانشپذیران مشروط همانند افراد قبول شده ، مجاز به گذراندن درس یا دروس مشروطی و نمرات خام زیر 10 در طول مدت مجاز تحصیل می باشند.
لذا این دسته از دانشجویان که قصد اخذ درس در ترم تابستان را دارند می توانند از فردا 8 مردادماه به سایت مراجعه و انتخاب واحد نمایند
دوستان یک سوال من الان مبانی کامپیوتر را 10 خورده ای گرفتم و جلوش زده قبولم
سوال من اینه که اون معدل دوازده چی بود؟
یعنی باید معدل کل 12 باشه یا نه معدل هر درس 12 باشه یکی از دوستان منو از عجب در بیاره خلاص بشیم