اینام هی قطع کن وصل کن سرویس انلاین راه انداختن!عجبا !:دی
Printable View
اینام هی قطع کن وصل کن سرویس انلاین راه انداختن!عجبا !:دی
چرا نمیتونی 128 نامحدود بگیری ؟نقل قول:
توی قسمت شارژ و تغییر سرویس مگه نمیزاره سرویس رو انتخاب کنی ؟
قبلا میتونستم ولی الان 3 ماهی مشه اینجوری شده میخوای تغییر سرویس بدی میگه نمیشه :13:نقل قول:
دوستان سرویسهای آسیاتک 2-3 روزه داره بازی در میاره . شما هم همین مشکل رو دارین ؟
امروز صبح تا الان به شدت سرعت افت کرده! طوری که ۵۱۲ من سرعتش رسیده به ۷ یا ۸ kb در هر ثانیه!!!
یادمه قبلا مشکل نداشت روی ۴۵ یا تا ۵۰ هم بود!
مشکل چیه ؟
من صبح خونه نبودم. ولی الان این دو سه ساعت که مشکلی نداشتم.
(مخابرات شهید جعفری= ولنجک)
منم با سرعت مشکلی نداشتم .
البته امروز یک مقدار کمی سرعت لود صفحه ها کمتر شده ولی سرعت دانلود تغییر نکرده.
الان نیم ساعته سرعتم برگشت ولی نمیدونم چرا قبلش کم شده بود!هم سرعت لود صفحه های هم سرعت دانلود!
من با سرعت مشکلی ندارم. مشکل من الان سرویس 128 نامحدود نمیتونم بگیرم . وقتی هم وارد اکانت میخوام بشم برای شارپ 100 دفعه باید یوزر و پسورد و ایمیل و کد رو بزنم تا بیاره هی میزنم باز رفرش میشه میزنم تا وارد بشه واقعا مسخرست.
برای تمدید سرویس 128 نامحدود کسی که تلفن ها رو جواب نمیده یه ایمیل میزنم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکلیفم رو روشن کنن
دوستان من امروز مودمم سوخت حالا میخوام مودم بگیرم به نظرتون چی خوبه که با اسیاتک هم عالی جواب بده ؟ مودم قبلیم USrobotics 9107 بود که به رحمت خدا رفت . حالا میخوام ASUS یا Linksys بگیرم کدوم بهتر جواب میده ؟ هم در page هم download . یکی بهم مدل wl600g رو پیشنهاد داده ولی نمیدونم خوبه یا نه از اساتید میخوام راهنمایی بفرمایید . مودمی که میخوام حتما 4 پورت و هم wireless ساپورت باشه . بودجه هم برام مهم نیست