من که میتونستم روزانه قزوین قبول شم الان غیر انتفاعی قبول شدم.به خاطر اشتباه تو انتخاب اولویت
خودم کردم که لعنت بر خودم باد:2:
Printable View
من که میتونستم روزانه قزوین قبول شم الان غیر انتفاعی قبول شدم.به خاطر اشتباه تو انتخاب اولویت
خودم کردم که لعنت بر خودم باد:2:
شبانه فقط باید یه مقدار شهریه بدی وگرنه کلاساش عین روزانه ست.نقل قول:
سلام دوستم نقشه كشي معماري -معماري -موسسه اموزش عالي غيردولتي -غيرانتفاعي ساريان -ساري قبول شده میخواستم بدونم شهریش ترمی تقریبا چه حدوده؟
دوستان غیر انتفاعی تفاوتش با دولتی چیه؟؟
دوستان بلیط ارزان غذا تو غیر انتفاعی میدن مثل دولتی یا نه؟؟
سلام دوستان من غیر انفاعی قزوین قبول شدم فکر میکردم دولتی قبول شم اما دوستان قوی تر از ما بودن :11:
بعد یه چیز دیگه
1 - چیکار کنم برم ؟ یا بزارم برای سال بعد
2- آفای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چیکار میکنید میرید ؟
ميشه بگيد شهريش چقدر ه؟ هزبنه خوابگاهي كه به دانشجوهاي شبانه ميدن بيشتر ه يا يك قيمت هست ؟!نقل قول:
:11::40:
غیر انتفاعی سطحش از دولتی پایین تره و باید هر ترم شهریه بدی. شهریه ی ثابتش 200 تومنه هر ترم و بر حسب درسهایی که انتخاب میکنی هر ترم باید یه مبلغی اضافه تر بدی هر درس بین 10 تا 100 تومننقل قول:
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
زمان ثبت نام حدودا کیه؟ چه مدارکی لازمه؟
هر دانشگاهی بسته به خودش شهریه میگیره،(قطعی نمیدونم ولی فکر کنم:از 200 تومن تا300 تومن)نقل قول:
بله از شبانه ها بیشتر میگیرن.
غیر انتفاعی از نظر شهریه و امکانات با دولتی کمی فرق داره که بیشترین وجه تمایز رو در همون شهریه ببینی بهتره غذا که نمی دن من چندتا از غیر انتفاعی های شهرمون رو می شناسم که بوفه دارن ولی سلفی در کار نیست بوفه هم دو برابر قیمت خلق قهرمان رو ساپورت میکنه:31:نقل قول:
وای به حالمون.نیگاه دستی دستی خودمون روبدبخت کردیم.
حیف اون یه ماهی که درس خوندم.