خب برو لوش بده.تا حق ما پايمال نشه. من يكي رو خودم فهميدم 1 دقيقه نشده به مولتي هانتر گزارش دادم.نقل قول:
Printable View
خب برو لوش بده.تا حق ما پايمال نشه. من يكي رو خودم فهميدم 1 دقيقه نشده به مولتي هانتر گزارش دادم.نقل قول:
بله اي مشكل براي سرور 3 مدتي با اپرا به وجود اومده 1 ولي سرور كه تبديل به 3.5 شد تونستم با اپرا هم بايرم.نقل قول:
اخه يكي از دوستام هست نميتونم!نقل قول:
از كجا ميفهمه؟
البته خب وقتي شما اينجا ميگيد شايد بياد اينجا بفهمه.
باريك ا... .................خوشم اومدنقل قول:
:blush::blush::blush::blush::blush::blush:ميگم ................به من كه شك ندارين كه؟
من اصلا اهل اين كارا نيستم:goatee:
راستي برادر لومينا.........منم King Aragorn هستم
آراگورن خالي رو يكي قبل از من گرفته بود ....لورد آراگورن رو هم گرفته بودن:grrr:خوب شد زود ديدم وگرنه همين كينگ رو هم ميگرفتن:20:
توي يه اتحاد باحالم:46:
سلام
يه سوال دارم
بازي اخرش چي ميشه؟
كجا تموم ميشه؟
ناتارو ها ميريزن تو سرور همه رو قتل عام ميكنن!:31:نقل قول:
بازي اخرش چي ميشه؟
كي ميان؟؟نقل قول:
كي برنده ميشه؟
همه ميبازن؟
نقل قول:من تراوين بازي نمي كنم و فقط تريبال وارز بازي مي كنم اما واقعا اين از اون سوالا بودا :)) :31:نقل قول:
البته اين جور كه من شنيدم فقط به دارنده ي نقشه ي امارت جادو حمله ميكنن. اون ها سپاهيان بسيار زيادي دارن .نقل قول:
كسي كه بتونه امارت جادو رو بسازه و تا سطح 100 بالا ببرتش برنده ي اون سرور ميشه. ولي اين كار بسيار سختيه. چون تا سطح 50 كه برسه به نضشه ي دوم نياز پيدا ميكنه و بايد در حالي كه با ناترا ها ميجنگه با بازيكن ديگه اي هم كه نقشه رو داره بجنگه و نقشه رو به دست بياره.
بابا اين چه حرفيه! من كي گفتم 2 تا اكانت داري؟!نقل قول:
نگاه كن من اكانتم اسمش xp man هستش. يه اتحاد كوچيك هم دارم.