من سرویسم256 با5گیگ هست.من روزا 36کیلو در ثانیه دون میکنم شبا به 80کیلو در ثانیه میرسه.توچی؟البته موقع دانلود میگم نه این تستهای بی خودنقل قول:
Printable View
من سرویسم256 با5گیگ هست.من روزا 36کیلو در ثانیه دون میکنم شبا به 80کیلو در ثانیه میرسه.توچی؟البته موقع دانلود میگم نه این تستهای بی خودنقل قول:
کاملا درسته دوست عزیز.این تستها بیخوده.درضمن اگر سرعت شما 384 هست فقط میتونید 48کیلو در ثانیه دانلود کنید نه 1.6مگابایتنقل قول:
سهیل جان چه ربطی داره...نقل قول:
خود شرکت سرعتاشونو برای کل کل بردن بالا...
وقتی ما داریم با 100 ت 130 دانلود میگیریم پس اشتباه نیست.
اینم واسه من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خودم میدونم سرعت اسمیم 48 هست.ولی همین پارس در بدترین حالت هم همیشه 5 تا بیشتر از سرعت اسمی بهم میده.سرعت به بالاتر از 1.6 هم رسیده با همین سرویس 384نقل قول:
اینم تستش که همین الان گرفتم.
بخوام از فن اوا برم اندیشه چیکار باید بکنم پولی باید به شرکت فن اوا بدم ؟
128 چند گیگ محدودیت داره ؟ مثلان 4 گیگ هر روز 1 یا 2 تا 100 MB دانلود کنم و 24 ساعت نت باشم (نه اینکه تو 24 ساعت همیشه در حال وبگردی باشم ) محدودیت کم میارم؟
128 تا چند گیگ داره ؟
تموم بشه چجوری باید گهنای باند اضافه بگبرم؟
قیمت 128 و 96 چنده ؟
دوست عزیز این سایت مزخرفه.به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن وگرنه خودم از این سایت رکورد 1.9 هم گرفتم تو ارشیوم هست اگه بخوای پیدا میکنم عکسشو میزارمنقل قول:
توسایت اندیشه ببین عزیزمنقل قول:
بهترین اینترنت پرسرعت در گیلان فقط اندیشه سبزخزر
128 نا محدود 40000نقل قول:
یا باید سر ماه بری شارز کنی یا هر موقع که تموم شد.
96Kbps 2GB :149000
128kbps 5GB :189000
256kbps 5GB :239000
256kbps 8GB:289000
نه باید بری فن آوا بگی میخوای جمع آوری کنی..
اونا هم پورتت رو میبندن.
بعد میری اندیشه واسه ثبت نام.
3 تا 4 روز وصل میکنن:31:
کارت درسته آقا.....نقل قول:
ای بابا. تو هم مثل ما پارتیزانی که. اندیشه تووووووووووپهنقل قول:
یک مشکل تازه . اگه قرار بود تیم اندیشه و پارس وی با هم فوتبال بازی کنن هیچ وقت بازی انجام نمیشد چون تیم حریف فقط 2 تا بازیکن بیشتر نداره شماره 1 اقا کاوه- شماره 2 آقا بهنام.
پارسیا جدی نگرینا رفقیم با هم :10:
فقط امیدوارم کل کلشون همچنان ادامه داشته باشه تا ما یک حالی بکنیم. فقط داریم بد عادت میشیم از سرعت زیاد.