-
اتوئو: پنالتي كاملا سالم بود
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني بارسلونا بر سالم بودن پنالتي گرفته شده به سود تيمش تاكيد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو، زننده گل دوم بارسلونا برابر اسپورتينگ ليسبون عنوان كرد: در محوطه جريمه حريف كاملا تعادل خود را از دست دادم و مسبب آن خطاي حريف بود. دو بازيكن از ليسبون پرتغال مرا تحت فشار قرار دادند و مانع رسيدن من به توپ شدند.
وي افزود: اين يك پيروزي شيرين خانگي بود و باعث شد از زير فشارهاي ناشي از ناكامي هاي اخير خارج شويم.
-
اينيستا: وظيفه خود را انجام دادم
خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي بارسلونا ضمن تشكر از هواداران، تاكيد كرد: فقط وظيفه خود را انجام دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، تعداد بسياري از هواداران تا دقايقي بعد از اتمام بازي هم دست از تشويق اينيستا بر نداشتند.
اين بازيكن بازيساز كه كاملا در خدمت تيم است، گفت: من هم مثل ساير بازيكنان وظيفه خود را انجام دادم. نمي توانم خود را در اين پيروزي، مهم تر از سايرين جلوه دهم.
وي افزود: هواداران نسبت به من لطف دارند؛ اما اگر پويول نبود، هيچكدام از نفوذهاي من شكل نمي گرفت. بازيسازي ما با تكيه بر پر شدن جاي خايمان صورت مي گيرد. برابر اسپورتينگ ليسبون كار گروهي در اوج بود.
بارسلونا با نتيجه 3 بر يك برابر ليسبون به پيروزي رسيد
-
بارسلونا با انجام یک بازی متقاعد کننده در اولین بازی لیگ قهرمانان با سه گل مارکز، اتوو (پنالتی) و ژاوی موفق شد اسپورتینگ لیسبون پرتقال را شکست دهد و با این نتیجه در صدر جدول گروه C این رقابتها قرار بگیرد.
همه چیز در نیمه اول طرح ریزی شد، بارسا بر میدان تسلط داشت و اسپورتینگ را در زمین خودی حبس کرده بود. در این هنگام عدالت رعایت شد و مقاومت اسپورتینگ شکسته شد و بارسا توسط مارکز به گل رسید...
در نیمه دوم باز هم فشار زیادی وارد شد و این بار اتوو بود که پنالتی را که توسط خودش به دست امده بود را به گل تبدیل کرد. اندکی بعد اسپورتینگ توانست با یک گل امیدهای خود را زنده کند ولی این بار ژاوی بود که روی یک ارسال از جناح چپ زننده گل سوم بارسا بود. این نهمین فصل متوالی است که بارسا اولین دیدار مرحله گروهی در لیگ قهرمانان را با پیروزی پشت سر میگذارد. و با توجه به سه گلی که بارسا به ثمر رساند و برد 2-1 شاختار دونتسک در مقابل بازل سوئیس بارسا در صدر جدول گروه C قرار گرفت.
تملک توپ و میدان
بارسا با 4 تغییر نسبت به بازی مقابل ریسینگ سانتاندر که به تساوی خانگی انجامید به میدان رفته بود. بارسا تا حد زیادی شبیه بازی در لیگ، بازی میکرد. هانری و مسی طبق تمریناتی که انجام داده بودند بسیار باز بازی میکردند و اینیستا و ژاوی نیز از فضاهای باز زمین استفاده میکردند و هر دو سعی میکردند از بیرون محوطه جریمه حمله را طرح ریزی کنند و دروازه را هدف قرار دهند. بارسا توانست با تصرف میدان و باز پس گیری توپهای از دست رفته و با استفاده از سرعت به گل برسد.
پاداش فوق العاده
بارسا شانسهای زیادی داشت و مسی نیز بسیار خطرناک نشان میداد. مرد آرژانتینی بارسا میتوانست در دقیقه 17 برای بارسا گلزنی کند ولی ضربه او از کنار دروازه به خارج رفت. 3 دقیقه بعد بارسا موفق شد توسط مارکز ار روی نقطه کرنر به گل برسد. در حالی که مدافعان مارکز را مهار نکرده بودند وی موفق شد در دقیقه 20 بازی گل اول بارسا را از روی کرنر ارسالی به ثمر برساند. در بازی های اخیر بارسا در رسیدن به گل مشکل داشت ولی در این دیدار توانست این مشکل را حل کند.
2-0 نتیجه ای محتمل
اندک زمانی بعد روچمباک بازیکن سابق بارسا در سمت دیگر زمین والدس را مجبور به واکنش کرد ولی دروازبان بارسا به خوبی و در مقابل شلوغی جلوی دروازه توپ را مهار کرد. نتیجه 2-0 میتوانست خیال گوردیولا را در دقایق آخر نیمه اول راحت کند ولی ابتدا هانری در ضد حمله به سمت دروازه حریف ناکام ماند و پس از آن مسی نیز نتوانست از موقعیت گلزنی استفاده کند.
پنالتی، گل و خروج اتوو از زمین
در همان ثانیه های ابتدایی آغاز نیمه دوم بارسا مجدادا توپ و میدان را در اختیار گرفت. در این لحظات اتوو که برای زدن ضربه به هوا بلند شده بود از پشت شارژ شد و داور نقطه پنالتی را نشان داد. مرد کامرونی بارسا پشت توپ ایستاد و بدون اشتباه توپ را به گل دوم بارسا تبدیل کرد. این گل در دقیقه 60 بازی به ثمر رسیو درست 6 دقیقه بعد اتوو جای خود را به یایا توره داد.
اسپورتینگ نتیجه را 2 بر 1 کرد
در حالی که به نظر میرسید یک پیروزی خوب به دست امده پرتقالی ها با زدن گل به بازی برگشتند. این گل حاصل دوندگی زیاد آنها بود که از روی یک ضربه ایستگاهی به ثمر رسید. تونل موفق شد با یک ضربه اکروباتیک در داخل مخوطه 6 قدم بارسلونا این توپ را به گل تبدیل کند. این گل بیش از هر چیز در جو بازی تاثیر داشت به طوری که در کمپ نو همه اعتراض خود را با سر و صدای زیاد اعلام کردند.
ژاوی کار را تمام کرد
اختلاف به یک گل رسیده بود ولی خطری بارسا را تهدید نمیکرد، گواردیولا کاملا آرام به نظر می رسید در حالی که در سمت دیگز زمین روی پاتریسیو چهره ای غمزده داشت. پیش از اینکه بارسا توسط ژاوی نتیجه را 3-1 کند نیز می توانست توسط اینیستا و مسی از روی شوت های راه دور به گل برسد. گل هافبک بارسا از داخل محوطه شش قدم کافی بود تا بارسا موفق به کسب هر سه امتیاز این دیدار خانگی شود و غولهای کاتالان برای نهمین بار موفق شوند اولین بازی خود را با پیروزی پشت سر بگذارند.
-
به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، آندرس اینیستا، ستاره هافبک آبی و اناری پوشان کاتالان، با ترک رونالدینیو، حال خود را بخت نخست بستن بازوبند کاپیتانی سوم تیم می داند!
بدون شک باشگاه در انتخاب کاپیتان اول و دوم خود، تغییر نظری را ایفا نکرده و کارلس پویول، مدافع متعصب بارسا به همراه ژاوی هرناندز، کاپیتان های اول و دوم تیم خواهند بود، اما درباره انتخاب دیگر می توان از گزینه هایی نام برد.
قطعا اولین گزینه که دارای بیشترین بخت می باشد، آندرس اینیستا است؛ از گزینه های بعدی می توان به ساموئل اتوئو، رافائل مارکز، ویکتور والدس و آلبرت یورکوئرا اشاره نمود.
-
به گزارش بارسابست، به نقل از ال پریدکتیونو، آمار عجیبی که نشان می دهد، بویان فقط در 12% زمان پنج بازی رسمی بارسا پا به میدان گذاشته است، در حالی که کاملا آماده بوده و هیچ مصدومیتی ندارد، بسیاری از هواداران بارسا را نگران کرده است. خبرنگار این روزنامه در چاپ امروز نوشت: «به نظر می رسد، بویان کرکیچ بشدت از دست عدم بازی گرفتنش از سوی پپ عصبانی و ناراحت هست، اما سعی می کند که به رویش نیاورد.»
کرکیچ دو بازی است، که سرجمع 7 دقیقه بازی کرده است؛ او در بازی با لیزبون، در کنار زمین 25 دقیقه گرم کرد، اما سرانجام سیلوینیو وارد زمین شده و پپ از تعویض کرکیچ خودداری کرد. بسیار از رسانه های اروپایی، این اقدامات پپ را نگران کننده توصیف می کنند.
او به جوانانش در تیم ب (بوسکتس، پدرو، وازکوئز و ...) بیش از کرکیچ توجه می کنند و به نظر می رسد، این وضعیت برای ستاره جوان بارسا غیرقابل تحمل باشد.
-
به گزارش بارسابست، به نقل از اسکوربورد، رافائل مارکز، به ثمر رساننده گل نخست تیم با ضربه سر در جدال با اسپورتینگ لیزبون، در نشست خبری بعد از بازی فاش کرد، که خط دفاعی بارسلونا هنوز ضعف داشته و مسئولین موظف هستند، با بازیکنان در کار های تدافعی تمرین نمایند. مارکز در این باره توضیح داد: «ما در این مسابقه عالی بودیم، اما نکته ای که شدیدا به چشم می خورد این است، که تیم به وضوح در کار های دفاعی ضعف دارد.»
کاپیتان تیم ملی مکزیک در پایان، در حالی که به خبرنگاران لبخند می زد گفت: «حتی اگر 20 موقعیت گل داشته باشیم و هر بیست تای آن را وارد دروازه حریف کنیم، نباید اجازه دهیم، که حریفمان یک گل را بدست بیاورد. اگر چنین اجازه ای ندهیم، بدون شک پیروز میدان خواهیم بود.»
-
به گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، تیری آنری، مهاجم فرانسوی بارسا دیشب، بعد از مدت ها درخشش چشمگیری داشت و نشان داد، که تجربه اش می تواند، بارسای نوین را کمک نماید. وی درباره پیروزی گفت: «وقتی تیم پیروز نمی شود، همه ناراحت هستند، اما حالا که ما برده ایم، اجازه دهید بگویم، که ما قهرمان لیگ قهرمانان اروپا خواهیم شد!»
آنری در ادامه گفت، که از سبک بازی بارسا لذت برده است و اظهار نمود: «ما همانند یک غول اروپا بازی کردیم. بارسلونا اجازه هیچ عملی را به اسپورتینگ نداد و ما به خوبی روحیه حریف با انگیزه مان را کنترل نمودیم.»
وی در پایان افزود: «پپ تیم بزرگی ساخته است، که به راحتی پتانسیل قهرمانی را داراست.»
-
به گزارش بارسابست، به نقل از QUE، ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی و ستاره خط حمله بارسلونا که به ثمر رساننده گل بارسا از روی نقطه پنالتی بود، تک گلش را رسما به پپ گواردیولا تقدیم نمود. اتوئو بعد از بازی و در جمع خبرنگاران در نشستی مطبوعاتی تایید کرد: «من پنالتی ام را به پپ تقدیم می کنم. او مرا کمک کرد، تا در میان انتقادات شدید هواداران، در تیم باقی بمانم و اکنون جواب اعتماد های وی را به خوبی خواهم داد.»
در حالی که همه منتظر زده شدن توپ توسط مسی بودند، اتوئو توپ را برداشت؛ وی در این باره توضیح داد: «همه ما دیشب، افسردگی خفیف لیونل را دیده و از آن بابات ناراحت شدیم. بازی مسابقه مهمی بود و شک نداشتیم، که گل نشدن پنالتی باعث به هم خوردن روحیه همگان می شود؛ پس به دستور پپ و پویول، مسی را فدای تیم نکرده و من پنالتی را زدم. از اینکه ماموریت را به خوبی انجام داده ام خوشحالم.»
-
به گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا در رویارویی با اسپورتینگ لیزبون دچار آسیب دیدگی خفیف عضلانی شده است که این باعث می شود، حضورش در دیدار برابر گیخون به شک و تردید افتد.
وی در دقیقه 61 ناگهان ساق پایش را گرفت و این نشان از آسیب دیدگی بود؛ به دستور پزشکان، والدس به بازی ادامه داد، اما در پایان بازی در وضعیت مطلوبی به سر نمی برد.
بعد از مسابقه، کادرپزشکی اعلام کرد، که وی باید چندروز استفاده کند. البته اسپورت امروز نوشت، که والدس به بازی با گیخون خواهد رسید، اما هنوز مشخص نیست، که گواردیولا دست به دامن پینتو می شود یا خیر!؟
-
به گزارش بارسابست، به نقل از تریبال فوتبال، دنیل آلوس، بازیکن خط دفاعی بارسا که امسال از سویا به آبی و اناری ها پیوست، از جمعیت حاضره در دو بازی اخیر بارسا در نوکمپ انتقاد نمود.
مدافع راست برزیلی گفت: «این اتفاق مرا متعجب می کرد! نوکمپ پر نبود و بسیاری از سکو های هواداران خالی بود. من به شدت متعجب شدم، زیرا به یاد دارم، زمانی که در سویا بودم و برای مصاف با بارسا به نوکمپ می آمدم، تمامی استادیوم پرازجمعیت بوده و افراد زیادی مسابقه را تماشا می کردند.»
همچنین تیری آنری، بازیکن و مهاجم بارسا نیز بعد از آلوس در این باره گفت: «تعداد کسانی که برای مشاهده ما می آیند، رابطه مستقیمی با تعداد و نحوه پیروزی های تیم دارد. من مطمئن هستم که مردم به ما ایمان خواهند داشت.»