اينا كه كلوب نيستننقل قول:
اينا بچه هاي گل پي سي هستن
بروبچزElfinيادتون نره :10:
Printable View
اينا كه كلوب نيستننقل قول:
اينا بچه هاي گل پي سي هستن
بروبچزElfinيادتون نره :10:
پس بالاخره اين قرار معين شد خدا را شكر گزاريم به خاطر اين الطاف فراوان فقط الفين جان(استاد الفين)!!!:ي ميشه ساعت 18 باشه؟ 17 گرمه بخدا ميپزيما! اون وقت بجاي كباب كوبيده كه بايد مهمونمون كني(وسط دعوا نرخم تعيين ميكنيم)بايد منو بخوري چون مي پزم !!!18 ش كن مشتري شيم!
آقاي دوست داشتني شما ديگه چرا ، شما كه خودت در جرياني ! تو كه مي دوني مثلا الفين مي گه ساعت پنج همه ساعت هفت مي آن ! حالا اگه بگه شيش ديگه همه ساعت نه به بعد مي آن ! البته فعلا كه اومدن خود الفين هم در حاله اي از ابهام قرار داره !!!!نقل قول:
پس بالاخره اين قرار معين شد خدا را شكر گزاريم به خاطر اين الطاف فراوان فقط الفين جان(استاد الفين)!!!:ي ميشه ساعت 18 باشه؟ 17 گرمه بخدا ميپزيما! اون وقت بجاي كباب كوبيده كه بايد مهمونمون كني(وسط دعوا نرخم تعيين ميكنيم)بايد منو بخوري چون مي پزم !!!18 ش كن مشتري شيم!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
داشي ديگران بد قولن سري پيش من از مهدي هم جلوتر 5 دقيقه قبل 17 من اون جا بودم رفتم يه دور تو پرك زدم تا 17 شه ديدم مهديم اومده=>من سر قولم هستم!
اینجا چه خبره؟؟؟
امید جان حرف شما کاملا صحیح و منطقینقل قول:
همه میتونن توی قرار شرکت کنند اینکه دیگه سوال کردن نداره
هر کدوم از دوستان تشریف بیارن خوشحال میشی
ولی شما میدونید من الان چقدر دشمن دارم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید که چقدر ادم میخواد که سر به تنم نباشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو قرارای قبلی حدودا چقدر دختر داشتین....
یا شایدم فقط پسرا میان؟؟؟
بابا به منم بگین چه خبره ؟؟
بگین ما هم بدونیم !!!!
سلام خدمت دوستان نيمه تازه وارد!
عارضم خدمت پسر مهربون كه ما از حدود 1.5 پيش هر چند وقت يه بار يه سري قرار ملاقات داريم يعني اعضاي پي سي ورلد كه مي خوان باهم آشنا شن ميان همديگر و ميبينن و چند ساعتي باهم هستن آمدن همه آزاده پير جوون دختر پسر البته با اينكه واسه همه آزاده! اما من كم سن و سال ترينشونم كه 16 سالم شده!بقيه بالاي 20 هستن البته بين 16 تا 20 هم بودن!
و خدمت سپيده 248:
ما تا حالا دختري سر قرار ها نداشتيم! اما ورود بانوان و دوشيزگان هم آزاده خودشون نميان!
قرار بعدي اعضا پي سي ورلد 28 تير 1386 ساعت 17 روبروي مجسمه ي ابوريحان بيروني ضلع جنوب غربي پارك لاله ي تهران (از سمت بلوار كشاورز) ورود همگان آزاد است!!!
منتظرتون هستم!
به اميد ديدار...
تقریبا هیچی. تا حالا که هیچ دختری حاضر نبوده!نقل قول:
البته برای این قرار یکی قراره بیاد (اسمش رو فراموش کردم توی 10 یا 11 صفحه قبل) ، البته اگه بیاد ؟!!
متاسفانه به خاطر جو و ذهنیت بدی که برای اکثریت درست شده این اتفاق میفته !!!
راستی بچه ها ، دخترها شایدم به خاطر این نمیان که فکر می کنن فقط خودشون هستند؟!! اگه بدونن که تعدادشون زیاده شاید بیان؟ اصلا می تونیم ازشون دعوت کنیم تا هم بدونن که تنها نیستن و هم اینکه اگه دوست داشته باشن بیان ؟؟؟
نظرتون چیه؟