یعنی نیک پاپ این فیلم ها رو تایید کرده ؟؟نقل قول:
نظر دیگر کارشناسان در مورد این فیلم ها چی بوده ؟ ( لینک فیلم ها رو اگر دارید لطفا قرار بدید )
سلامت باشید.
Printable View
یعنی نیک پاپ این فیلم ها رو تایید کرده ؟؟نقل قول:
نظر دیگر کارشناسان در مورد این فیلم ها چی بوده ؟ ( لینک فیلم ها رو اگر دارید لطفا قرار بدید )
سلامت باشید.
میشه دوستان لطف کنن و لینک این فیلم رو قرار بدن. ممنوننقل قول:
دو فيلم غيرحرفه يي که روي سايت «يوتيوب» گذاشته شده اند نشان مي دهند يک «بشقاب پرنده» به شکل هرم در آسمان کرملين واقع در مرکز مسکو پرواز مي کند. اين فيلم ها را دو فيلمبردار غيرحرفه يي تهيه کرده و روي يوتيوب گذاشته اند. به اين ترتيب اين دو فيلم توانستند بيشترين کليک اين سايت اشتراک گذاري فيلم را به خود اختصاص دهند. يکي از اين فيلم ها اين هرم اسرار آميز پرنده را در روز و ديگري آن را در شب نشان مي دهد در حالي که در آسمان کرملين واقع در مرکز مسکو حرکت مي کند. براساس گزارش تلگراف، پليس پايتخت مسکو از هرگونه اظهارنظري در اين مورد خودداري کرده است. اين درحالي است که «نيک پاپ» مشاور وزير دفاع انگليس و کارشناس بشقاب پرنده در خصوص اين فيلم ها اظهار داشت؛ «اين فيلم ها شگفت انگيزترين شواهد درباره پديده بشقاب پرنده ها هستند که تاکنون من ديده ام. در ابتدا فکر مي کردم يک انعکاس نور باشد اما بعد که بيشتر دقت کردم ديدم اين شيء به گونه يي حرکت مي کند که فرضيه انعکاس نور رد مي شود.»
موضوع گزارش شده با حذف نکته محرمانه بشقاب پرنده بودن ماجرا, با سادگی میتونه با انواع پدیده ها بیان بشه. خیلی شبیه یک شفق قطبیه ( در شرایطی شفق ها حتی در عرض های میانه هم رخ میدن) . گزارش کاملا عامیانه و غیر علمی و بیشتر ژورنالیستی تهیه شده.نقل قول:
سال گذشته يک وبلاگ نويس روس به نام «ايوان سيسي» که علاقه مند به مسائل بشقاب پرنده شناسي است سند محرمانه يي را منتشر کرد که از پرواز يک بشقاب پرنده يي غول پيکر بر فراز کرملين در سال 1808 حکايت مي کرد. در اين سند آمده است؛ «در اول سپتامبر 1808 در ساعت 27/20 در آسمان پاک و پرستاره پديده يي با زيبايي بي بديعي رخ داد. پديده به حدي بزرگ بود که تا پيش از آن هيچ چيز مشابه اش ديده نشده بود. همه در خوابي عميق فرورفته بودند، در حالي که طاق درخشاني در آسمان با گذر از زاويه 55 درجه به حدود 90 درجه در حال پيشروي به افق بود. به تدريج در ميان ابرها گير افتاد و در محلي بالاي کرملين همانند ستوني مستقيم به طول حدود 35/6 متر ايستاد.
مثل اصطلاح - تا پیش از این هرگز دیده نشده بود - همه در خوابی عمیق بودند - به تدريج در ميان ابرها گير افتاد
بر مبنای یک گزارش مبهم میشه هر نظریه ای رو منتشر کرد.
تکامل طبیعی یا خود به خودی آنطور که داروین عقیده داشت به هیچ وجه در تاریخ انجام نگرفته.نقل قول:
هرچه بوده حاصل امتزاج , خالص سازی و نتیجه گیری از نژادهای انتخاب شده برای بهره برداری و یا تمدن سازی بطور کاملا مصنوعی توسط ذیشعوران ساکن این سیاره بوده.
اگر دخالتی صورت نگیره ; میلیون ها سال بعد هم موش موش و میمون میمون باقی خواهد ماند.
1- تایید که نکرده گفته شگفت انگیزه...نقل قول:
2- شرمنده من لینکاشونو ندارم اگه کسی داره لطفا بذاره
من پیش خودم مطمئن هستم که در دوران باستان بیگانه هایی به زمین آمدند و ما را هوشمند ساختند.
این موضوع حلقه گمشده تکامل انسانه.من این فکر رو در سر داشتم تا وقتی که کتابهایه
اریک فون دانیکن رو خوندم دیگه مطمئن شدم.
کتاب عهد عتیق در این باره مدارک زیادی داره مثل ملاقات حذقیال پیامبر با فرشته ها.
پیشنهاد میکنم کتابهایه فون دانیکن رو بخونید
دوتا ویدئو وجود داره که هر دو رو من توی یوتوب دیده ام (برعکس ادعای این مطلب که نقل شد، عنوان "بیشترین بازدید کننده" رو هم نداشته اند) ... در نظر بگیرید اینها ادعا کردند شیء مذکور مدتها در آسمان بوده (در شهر چند میلیون نفری مسکو و ناحیه شلوغ کرملین)؛ اونوقت فقط همین دو نفر اینو دیده ان و ازش فیلم گرفته ان؟! .. بهرحال هر دو ویدئو ساختگی (fake) هستند:نقل قول:
در ویدئویی که در شب می گذره خیلی ساده میشه دید که برای چند لحظه که دوربین داره جابجا میشه، این شیء (که تمام مدت در پشت خطوط سیم در دوردست دیده میشه) جلوی خطوط سیمه و کسری از ثانیه بعد دوباره پشت سیمه!! (یادشون رفته، یا حوصله شون نکشیده که اون چند فریم رو اصلاح کنن!)
در ویدئویی که در روز می گذره هم اشاره شده به حضور ساختمان "هتل روسیه" در سمت چپ تصویر (که از محل گرفتن فیلم، روی پل آندریفسکی قابل دیدنه -- عکس ضمیمه)... در حالیکه این ساختمان مدتها قبل تخریب شده و در تاریخی که ویدئو ادعا می کنه اصلاً وجود نداشته! ..
بعلاوه ویدئوی دوم ناشیانه تر ساخته شده و ایراد مرسوم "هماهنگ نبودن لرزش دوربین با جابجایی محل یوفو" که در اکثر ویدئو های یوفو دیده میشه اینجا هم به چشم می خوره .. (اگه به ویدئو دسترسی دارید، به تغییر فاصله نامرتبط و محسوس بین لبه شیء نوک تیز سمت راست، و لبه هرم فضایی توجه کنید!)
نکته آخر، نیک پاپ، مشاور وزیر دفاع انگلیس نبوده و نیست و صرفاً کارمند سابق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون وزارتخانه در زمینه یوفوها بوده که الان یوفولوژیست شده..(قبلا در مورد اینکه چرا طرفداران اینطور ادعاها علاقمند به دروغگویی در زمینه عنوان و لقب آدمها هستند زیاد صحبت شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ویدئوی بانمک در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -..).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یوفو در هاوایی یا خوزستان!!
مخلص.
بهتره به جای اینکه یه مطلبی رو از یه جایی نقل و قول کنیم و منتظر بمونیم تا فرد با حوصله و دقیقی بیاد و تقلبی بودن اونو اثبات کنه........
1. چیزی رو اینجا بزاریم که خودمون به صحتش ایمان داریم و اول خودمون روش تحقیق زیادی بکنیم بعد بیاریم اینجا و هر کسی هم مطلب ما رو رد کرد از مطلبمون دفاع کنیم تا جاییکه مسئله تا حد زیادی روشن بشه و یکی از طرف های بحث صراحتا بگه که من در مورد این موضوع اشتباه میکردم و حرفمو پس میگیرم(کاملا دوستانه و در کمال حفظ شخصیت افراد)
2. در ادامه شماره یک بنظرم اینجوری درست نیست که کسی موضوعی رو بیان کنه ویکی ردش بکنه و طرف اول بره و سر یه موضوع دیگه و چیز دیگه ای رو عنوان کنه
3. از نظر من این تاپیک جذابترین تاپیک پی سی هستش(با اینکه امشب پیداش کردم از 8 شب تا الان داشتم صفحات مختلفشو میخوندم و قید امتحان فردا رو زدم واسه خوندن مطالب اینجا) این تاپیک میتونه تاپیک بسیار مفید تری از اونچه که سازندش فکر میکرده بشه( دم سازندش گرم)
4. مثل اینکه دوستان یه مدتیه به این تاپیک کم لطفی میکنن و اینجا خلوت شده
FINAL.
خوبه که هر کی دلیل محکمی داره بر وجود موجوداتی به جز انسانها در دنیا اینجا مطرح کنه( خوهشا اول خود مطرح کننده در مورد چیزی که میخواد بگه تحقیق بکنه و با اطمینان دلیلشو بگه)
و هر کس دلیل محکمی برای رد موجودات غیر از انسان یا فضایی داره اینجا بگه
و اینجور نباشه که کسی دلیلی بر بودن موجودات بیاره و طرف مقابل دنبال رد صلاحیت گفته طرف باشه
من با اینکه به وجود موجودات غیر از انسانها در سایر نقاط هستی اعتقاد دارم ولی هنوز دلیل محکمی که بتونم تا اخر پاش واستم پیدا نکردم ... اگه به نتیجه ودلیلی رسیدم میزارم .
دوستان دیگه خواهشا اگه دلیل محکمی بر وجو یا عدم وجود دارن بزارن..............
خبری بود که تو یاهو دیدم و برای کسب نظر بقیه دوستان گذاشتم... اینجا یه فرومه نه دانشگاه، همه قرار نیست همه چی رو بدونن و هدف اصلی اشتراک اطلاعات و کسب نظر کسانی است که در اون حوزه اطلاعات بیشتری دارن. اگه اونطور باشه که شما می گین هیچکس نمی تونه مطلبی بذاره...
سلام دوست خوبم.نقل قول:
من منظورم به مطلب شما نبود من کل تاپیک رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که این تاپیک اینجوریه که کسی چیزی رو مطرح میکنه و دیگری نقضش میکنه و دوباره موضوع دیگه ای مطرح میشه.
من اخرین جایی که خوندم همین صفحه اخر بود و نقل و قول پست شما ...
من حرفی که زدم از روی دیدن پست شما و نقل و قول محمد جان نبود...
من صفحات اولیه رو خوندم و بصورت گذری و اتفاقی صفحات دیگه ...
مثلا شما صفحات 90/95 تا صفحات 11./115 رو بخون ...
من بیشتر نتیجه گیریم از روی این صفحات بود ببین یه موضوع مطرح شده و یکی دیگه اومده اونو رد کرده و بحث حول محور بیان یه سری مطالب که شاید خود فرد بدونه صحت نداره ولی گذاشته میگذره
دوست من(my freind) اینجا میتونه به جای اینکه یه سری مسئله که با کمی تحقیق متوجه خوواهید شد صحت نداره عنوان کنیم از کوچیک ترین مسائل که بصورت علمی ثابت شده شروع کنیم و به اثبات یا عدم اثبات موجودات غیر از انسان در هستی
مخلص شوما:5:
منم همینطور!نقل قول:
من با اینکه به وجود موجودات غیر از انسانها در سایر نقاط هستی اعتقاد دارم ولی هنوز دلیل محکمی که بتونم تا اخر پاش واستم پیدا نکردم ...
دلیل اینهم که به وجودشون اعتقاد دارم عظمت هستیه! آخه مگه میشه این همه کهکشان اینهمه ستاره اینهمه سیاره و .... بعد فقط ما (که به طور کلی در منظومه شمسی در هستی نقطه ی میکروسکوپی بیش نیست!) در این دنیا وجود داشته باشیم؟ 100% باید موجودات دیگه ای هم باشن ولی انسان هنوز دلیل قطعی برای وجود یا عدم وجودشون پیدا نکرده
یادمه یه جایی بحث بود که میگفتن:"اگه موجودات فرازمینی وجود دارن پس چرا به زمین نمیان؟" بعد یکی تو جواب گفت واسه اینکه کهکشان ما تو یه جای پرت تو دنیا قرار گرفته!(مثل یه بیابونی که سال تا سال پشه هم رد نمیشه!)
میخواستم نظر دوستان رو در این مورد هم بدونم