نه فعلا خبری نشدنقل قول:
هنوز بالا نیومده.
Printable View
نه فعلا خبری نشدنقل قول:
هنوز بالا نیومده.
سلام
يه سوال.
آقا اين n95 هايي که تو يعضي سايتها قيمت زده 300-400 تومن داستانش چيه؟
مثل gheymat.com
اونا همشون گوشیهای چینی هستن که فقط ظاهرشون شبیه ان 95 هستش ولی امکاناتشون در حد K750 هستش شاید هم کمترنقل قول:
توضیح بیشتر نمیدم چون قبلا انقدر بحثش تو کلوپ نوکیا بود که دیگه حسش نیست
یک کلام ...انگار پولتو آتیش بزنی ..خاکسترشم به باد بدی
در ضمن اینجا کلوپ 5700 هستش
منم از اون تم آبیه خوشم میاد ولی از ارجینالش که رو مثلا ان 73 معمولی هست... ولی از این یکی حالم بهم میخوره از آیکوناش... به نظزم این آیکوناش گند میزنه به کل قشنگی تم .... هیچ کدوم از تم ها آیکونایی به قشنگیه آیکنای اصلی نوکیا که رو تم های اصلی می بینیم ندارن... به همین خاطر اصلن از اون تم استفاده نمی کنم...نقل قول:
حالا تم آبیه شما هم آیکوناش متفاوته یا همون اصلیای نوکیاست؟
از شماها کسی رم 2 گیگ انداخته رو گوشی؟ آخه من هر وقت رم 2 گیگ میذارم هر چند وقت یه بار ریست میشه اون رم 2 گیگ Advance رو رد کردم یدونه Kingstone گرفتم ولی اینم همونطوره.
نه همون اصلیه نوکیا.نقل قول:
ا .... خوب آپش کن پسر خوب دیگه...نقل قول:
آپش میکنی عزیز؟
سلام
مشکل سنسور من تا 90% حل شده
جلوی افتاب می گیرم اتوماتیک lcd روشن تر می شه و پر پر نمی زنه
فقط نزدیک به 10 ثانیه تو سرش می زنم قاطی می کنه !!
دیشب بردمش پیش یکی از تعمیرکارم که دوستم هم بودش و خلاصه گفتم جریان اینه...یه خورده نگام کرد گفت امیر تو سر ادمم اینطوری بزنی قاطی می کنه وای به حال موبایل !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدیم بنده خدا راست می گه...اینجوری که من تو سرش می زنم باید هم قاطی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرونده سنسور بسته شد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر كه ختم بخير شد:10:نقل قول:
مشکل سنسور اقا امیر حل شد و خدا رو شکر کار به پایین کشیدن تنبان نوکیا نکشید!!!اما هنوز پرونده ی یک مشکل بازه!!اون هم مسئله ی استیکی شدن این کلوپه!امروز ساعت 4.30 بعد از ظهر توی صفحه ی اول کلوپ نوکیا دنبال تاپیک 5700 میگشتم!!سرانجام کلوپ شاه دوم گوشیها رو در پایینترین قسمت انجمن نوکیا پیدا کردم!!چون فقط نزدیک به 3 ساعت در این کلوپ پست داده نشده بود!!اما کلوپ گوشیهایی مانند ان70 و ان73 مدتهاست که دارند خاک میخورن ولی هنوز در بالای انجمن هستند!!خواهشا مدیران محترم فکری به حال کلوپ شاه دوم گوشیها بکنند!!