دوستان من می خواستم بدونم با کدوم برنامه ها میشه سی دی Xbox 360 ایمیج گرفت و رایت زد
یکی از دوستان این دو تا برنامه رو بهم گفت اما لینکشو ندارم کسی داره
Image Burn
xbox backup creator
دوستان من می خواستم بدونم با کدوم برنامه ها میشه سی دی Xbox 360 ایمیج گرفت و رایت زد
یکی از دوستان این دو تا برنامه رو بهم گفت اما لینکشو ندارم کسی داره
Image Burn
xbox backup creator
سلام دوستان ببخشید من میخواستم ببینم بازیهایrpg یعنی چی چطوری هستند جذاب هستند؟ چه بازیهای در این سبک هستند و با بازیهای action adventer چه تفاوت هایی دارند متشکرم
اقا مازیار عذر میخواهم درستش خاتمه است
با این که ربطی به این تاپیک نداره ولی نمیخام دلتو بشکونم :10::11:نقل قول:
RPG یه سبک متفاوته که طرفدارای زیادی (حداقل تو ایران) نداره و هر کسی خوشش نمیاد معمولا شمشیری
فکری با دوربین آزاده
معروف ترین بازی RPG فاینال فانتزیه که نسخه جدیدشم مثل این خوب کار نکرده چون چند تا از شخصیتاشو
تغییر داده
بازیای action (نه شوتر) هم از قبیل devil may cry و tomb raider بی شباهت به RPG نستن ولی کلا فرق دارن
بازیای اکشن معمولا دارای مبارزات سیع و اکشن هیجان آور و داستان و رنگ بندی خاص خودشونن در ضمن کسی
که از سبک action خوشش میاد لزوما نباید از RPG خوشش بیاد مث خود من که عاشق dmc هستم ولی از
فاینال و بلو دراگن و ... بدم میاد راستش یکم خسته کننده هستن باید هوش و صبر بالایی داشته باشی تا از
RPG خوشت بیاد
سرتو درد نیارم خودم از RPG خوشم نمیاد خیلی هم اطلاعات ازش ندارم فقط همینا رو میدونستم :10: بیشتر
خواستی برو تو فرومای دیگه که تاپیک اختصاصی این سبک رو دارن مثل ----------
مثل این که کمی تند پست منو خوندی مازیار جان من که قصد دعوا نداشتم :10: من نوکر شما هم هستم :10::11:نقل قول:
از برنامه ی Xbox Backup Creator استفاده کنید ... واقعا برنامه ی قدرتمندی هست. مثلا اول میتونید از یه بازی که پچ Stealth نداره ایمیج بگیرید، بعد پچ مربوطه رو با ایمیج ادغام کنید و در آخر بازی رو رایت کنید.نقل قول:
دانلـود :
موفق باشیدکد:http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/isotools/Xbox_Backup_Creator_v2.3.0.185.zip
دستت درد نکنه فقط میشه بگید که من با نصب این برنامه میتونم سی دی رو ازش ایمیج بگیرم و رایت بزنمنقل قول:
یا باید ایمیج بگیرم و فایلی رو بهش اظافه کنم؟
آموزش هم دار ه بهم بدید؟
نقل قول:
اقا مازیار عذر میخواهم درستش خاتمه است
ممنون رفيق. اشتباهات تايپيه ديگه.!!
اقايون شما رو به خدا بحث نكنيد به اين دليل كه ممكنه اين سايت هم مثل forum.bazicenterفيلتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
rpg مخفف role playing هست یعنی بازی نقش افرینی یعنی یه شخصیتی از صفر بهت داده میشه تو باید باهاش زندگی کنی و رشدش بدی و قوی ترش کنی که این کار با level up شدن و خرید تجهیزات جدید انجام میشه این بازی ها معمولا نویتی هستند ولی action rpg هم هست مثل hellgate ونوبتی مثل بلو درگون که البته معمولا کمتر بازی ای در سبک دوم موفق میشه چون اسطوره ی این بازی diablo هست و کسی نمیتونه کلشو به این راحتی بخوابونه!نقل قول: