ظاهرا مشکلاتش بر طرف شدهنقل قول:
و از doh میشه استفاده کرد ولی الان مشکل پیدا کرده Dot
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ظاهرا مشکلاتش بر طرف شدهنقل قول:
و از doh میشه استفاده کرد ولی الان مشکل پیدا کرده Dot
بخاطر اینکه قطع شده بود گوگولی و کلود Dot اشوننقل قول:
دوباره کانفیگ من اومدم Stubby رو کردم همم اپدیت الان رو nextdns هس
الان 32 بیتی ان جوفتشون راحت جواب میده (قبلا گوفتید نمیشه استفاده کنید)
پراکسی های تلگرام ک فیلتر نیستن اما با روشن شدن گودبای از کار میافتن و سایت هایی ک نرمال ان رو هم توdpiallowlist میتونید اضافه کنید (http با توجه به چیلترینگ ایران باز نمیشه)
الان راحت هم تل پراکسی هاش میشه گشت و گذار کرد
(*بهتره اکستنشن HTTPSEVERYWHERE رو نصب داشته باشید رو مرورگر)
یادتون نره DNS سیستمتون رو دستی فقط رو 127.0.0.1 تنظیم کنید
کد:http://s13.picofile.com/file/8397746600/Stubby_Goodbyedpi.rar.html
دوستان تفاوت مودم AMG1312 با del1312 در چیه و کدوم بهتره؟
و اینکه ایا روتر 418N توصیه میشه؟
نقل قول:
مودم های ADSL هستند فک کنم...خرید مودم ADSL دیگه توصیه نمیشه و حتی اگه الان VDSL ندارید سعی کنید مودمی بگیرید که VDSL داشته باشه
نقل قول:
مودم های ADSL هستند فک کنم...خرید مودم ADSL دیگه توصیه نمیشه و حتی اگه الان VDSL ندارید سعی کنید مودمی بگیرید که VDSL داشته باشه
جفتشون یکی اند منتها رو دومی فریمور شرکت واردکننده نصب شده!نقل قول:
همون طور که دوستان گفتن اگه قصد خرید دارید بهتره مودم vdsl بگیرید چون ظاهرا شرکت ها میخوان vdsl ارائه بدن!
بچه ها من 3هفته ای میشه از شاتل سرویس گرفتم قبلش مودم tplink w8901g خودمو داده بودم تعمیر شنیده بودم شاتل خوبه ولی پرش ppoe دارم و بعضی وقتا چراغ adsl خاموش میشه ساختمون هم نوسازه سیمکشی اینا هم اوکی هست بنظرتون asus n16 بخرم اوضاع بهتر میشه یا برم سراغ td lte و مودم tfi60 با حجم500 گیگو بخرم؟تو مودم vdslهم tplink w9960با قیمت 975قیمتشه
با سلام شما ابتدا با یک مودم دیگه که به صورت قرضی تهیه می کنید تست بفرمایید تا در صورت خراب بودن مودم خودتون مودم دیگری تهیه کنید. اما در مورد مودم ایسوس باید بگم تاثیر مثبت برروی خط دارد (من خودم مودم ایسوس دارم N14) ولی اگر فاصله شما از مرکز مخابراتی و نویز خط شما بالا باشد معجره نمی کند. در مورد سوال سوم اگر مطمئن شدید که نویز خط زیاد هست و برطرف نمی شود گزینه سوم هم بسیار مناسب هست. الان دیگر به هیچ عنوان خرید مودم Adsl پیشنهاد نمی شود فقط مودم VDSL برای خرید مد نظر قرار دهیدنقل قول:
موفق و سربلند باشید
دوستان کسی مشکل CRC در تایم خاص نداره؟
خطم هر روز از ساعت 5عصر تا 1 شب CRC شدید میندازه.این مشکل عمدیه یا دلیل دیگه ای داره؟
وضعیت خط در حالت عادی:
------------------------------
وضعیت خط بعد از 5عصر:
محتوای مخفی: crc
تا مودم ریبوت نکنم رو ریت 13-14مگ آپ نشه درست نمیشه!
پ.ن:سیم از سر خط به مودم وصل شده.قبلا چنین مشکلی نداشتم. 2-3 ماهه این مشکل رو دارم.
سلام ی مشکل رو نت شاتل برخوردم
خطم روی 9 مگ بود پخش انلاین اتوماتیک روی 720 میرفت ولی الان که خطم روی 16 مگه میاد رو پایین ترین حالت و باید دستی جابجا کنم
علتش چیه؟
بعد ی مشکل دیگه که دارم اینه که وقتی خطم روی 17 مگه بود 15 مگه سرعتم بود و الان که روی 16 هستش روی 14 هستش
دو مگ این وسط چی میشه؟