محدودا هم مثل نامحدودان البته مخابرات جاهای دیگه وضعیت بهتری دارن.تبریز مخابراتش عالیه و کرمان هم خوبه(من که راضیم).نقل قول:
Printable View
محدودا هم مثل نامحدودان البته مخابرات جاهای دیگه وضعیت بهتری دارن.تبریز مخابراتش عالیه و کرمان هم خوبه(من که راضیم).نقل قول:
محدودا بهتره وضعیتش !! هم واسه استریم دیدننقل قول:
هم پینگ و ...
داداش کدوم منطقه ای؟نقل قول:
سلام.دوستان کسی از طرح تابستانه محدود که شبانه رایگان داره نگرفته؟کسی میدونه سرعت 2 مگش حدودا چنده شبا؟
یک ماهه گرفتار تایم اوت و پکت لاست هستم و به هیچ جا نرسیدم مطمئنن بیشترتون این مشکل رو دارید و نمیدونید کافیه یه بازی آنلاین اجرا کنید یا فایلی رو از یه سرور معمولی با دانلودر مرورگرتون بگیرید تا ببنید فایل یک مگی 5 6 دقیقه وفتتون رو میگیره ولی تو دانلود با دانلودرها مشکلی دیده نمیشه.
یه بررسی کنید و مشکل رو به خودشون و 195 گزارش کنید.
من حدود 25 روز پیش بابت عدم تامین سرعت طبق قرار داد (10 مگابیت) از مخابرات توی سایت 195 شکایت ثبت کردم. دو تا فایل از تست سرعت توسط سایت isqt.fci.co.ir و همچنین دانلود تسط IDM به شکایتم پیوسط کردم.
حدود یک هفته پیش بعد از اینکه مخابرات جوابی نداد، توی سایت زد که شکایت به سازمان تنظیم مقررات ارجاع شده. امروزم زده که بدلیل عدم پاسخگویی سازمان به بازرسی ارجاع شده. به نظرتون امیدی هست که جواب بده؟ یا اینها همش فرمالیتست؟
واقعا چرا باید اینجوری بشه !؟؟؟
نت افتضاحه !! پینگ که در طول روز نداریم، نه میشه چیزی انلاین دید نه میشه بازی آنلاین کرد... پکیج لاست که تو هر پینگ گیری وجود داره !! دو تا سایت خارجی بخوای باز کنی... تلفات باید بدی...
تو 2 هفته اخیر، به زور صبر ایوب و ی پ ی ان وصل کردم... وقتیم وصل میشه مگه سایتی باز میشه !!؟؟؟
اینایی که گفتم اصلا شوخی و اغراق نبود... کسی که فقط دانلود کنه و معمولا از سرورهای ایرانی یا سرورهای نزدیک وصل شه، شاید مشکل خاصی رو نبینه و کیفش کوک باشه..
ولی من واقعا ، میخوام سرمو بکوبم به میز از این نت... کار و زندگیمون وابسته به اینه... اینام به کثافت کشیدنش... فقط پول میگیرن..
واقعاً نت بهتری نیست !؟؟ یا راه حلی حداقل !!!! ؟
یه سوال دیگه هم داشتم ، لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
اون طرح تابستانه شبانه مخابرات، هنوز هم هستش ؟! طرح تابستانه که شبانه هم داشت و تا 5 مگ سرعت میداد !
اون اوضاعش چطوریه !؟؟
سلام.دوست عزیز من هم سوالم همین بود.مثل این که میگن تا 15 مهر تمدید شده البته 5 مگش شبانه رایگان نمیدن روش.میخواستم ببینم کسی اگر داره سرعت شبش خوبه یا نه؟نقل قول:
ممنون
تغییر طرح در هر ماه چند بار امکان پذیر هست؟
مثلا اگه اول ماه،از نامحدود برم محدود و بعد از 20 روز حجمم تموم بشه میتونم تغییر طرح بدم یا باید حجم بخرم؟