من فقط میخوام بدونم که اکانتم به خط تلفن خونمون به قول شما محدود شده یا نه از کجا بفهمم اخه:n28:نقل قول:
Printable View
من فقط میخوام بدونم که اکانتم به خط تلفن خونمون به قول شما محدود شده یا نه از کجا بفهمم اخه:n28:نقل قول:
داداش یا میشه یا نمیشه خبرشو بعدا بده :n02: اگه نشد هم فوقش با اون طرفی که میخوان بیان خونه شما صحبت کن ببین اینترنت میخوان یه پولی ازشون بگیر بگو اینقد شارژ کردم و فلان بهشون رمز و بقیه رو بده.:n13:
اقا من دیشب اومدم این حرفارو زدم . نمیدونم چی شد الان محدودم کردن .دیگه مجبورم یا سرویس دهنده رو عوض کنم یا تعرفه مو... :n14::n21:
نقل قول:
تو که می خوای خونت رو عوض کنی خوب مودمت رو با خودت ببر دیگه ، وقتی روی مک ادرس مودم قفله ، که تو مودمت رو هر جا ببری وصل میشه دیگه !!!! و اونجا که بری تست می کنی با خط قبلیت وصل میشه یا نه اگه نشد باید به مخابرات بگی که خونتو عوض کردی و اونا بهت می گن که چه کار کنی که با شماره جدیدت بتونی ازهمون اکانت قبلیت استفاده کنی یایه کاری می کنن که با همون شماره قبلیت بتونی وصل شی
راستی اگر می خوای خودت قبل که بری خونه جدیدت تست کنی که واقعا شمارت و مودم هر دو قفل هست ، و با شماره دیگه ببینی جواب م ده یا نه حتما بیا اینجا خبر بده تا مام ا
اگاه شیم
الان این بهترین فرصته که تو به همه ما نشون بدی که اگر اکانتت رو به مگ ادرس مودم قفل کردی، واقعا تنظیمات به درستی اعمال شده یا نه چون بعید نیست مخارات سر ما رو شیره میماله الکی میگه قفل کردیم اما دهن پرکنی باشه و تنظیمات ها کار نکنه !
فکر کنم اکانتم فقط رو همین خط تلفن وصل میشه من قبلا زنگ زدم به پشتیبانی گفت خب قبل از اینکه از این خونه برین همشو مصرف کن :n03:
سلام دوست عزیزنقل قول:
به هیچ وجه صحبت های پشتیبانی رو جدی نگیرید. غیر ممکن هست که به خط خاصی شما رو محدود کنند.
وقتی تشریف بردید منزل جدید درخواست طرح خانواده (ارزونترین طرح ممکن) رو بدید تا خط شما رانژه بشه.
بعدش با یوزر و پسورد طرح الانتون وصل بشید و ازش استفاده کنید.
تنها چیزی که ممکنه شما رو محدود کنه مک آدرس مودمتون هست که اونو با خودتون می برید منزل جدید. که بازم با یک تلفن با پشتیبانی می تونید غیر فعالش کنید.
من خودم این روش رو تست کردم و جواب میده.
موفق باشید
سلام دوستان طرحی که شبانه داشته باشه برای مشهد هست؟
نقل قول:
طرح تابستانه قرارداد یکساله
نقل قول:
ممنون از شما که راهنمایی کردی. پس با این حال حرف پشتیبانی رو نشنیده میگیرم و خونه جدید که رفتم این روش رو تست میکنم چون به حرف شما کاربر قدیمی اعتماد میکنم:n11:. فـقــط امیدوارم جواب بده:42:
خاک تو سرشون با این پینگشون! معلوم نیست ما با کی سروکار داریم! هر کار عشقشون بکشه می کنن هیچکی هم هیچی نمیگه.
کی به کیه آقای مخابرات، حالشو ببر. دور دور شماست.