از همه ممنون بابت نظراتشون.
فقط یک سوال.دوستان مودم من بصورت pppoe کانفیگ شده.مشکلی نیست؟بصورت بریج کانفیگش کنم؟
Printable View
از همه ممنون بابت نظراتشون.
فقط یک سوال.دوستان مودم من بصورت pppoe کانفیگ شده.مشکلی نیست؟بصورت بریج کانفیگش کنم؟
سلام دوستان
توی پست اول تاپیک که گفته این ترفند جمع شده انگار
اصفهان کسی امتحان کرده؟ سوال دیگه این که این زمانی که میگید باید مودم رو خاموش روشن کنیم؟ همون 12 ونیم؟
بعد برای صبح همین که نزدیک 7 خودش خاموش شه کافیه دیگه آره؟
آقا این جریان 3 برابر حجم کم کردن تو روزانه چیه ؟!
چون این لامصب بدرقم از من حجم کم میکنه .
فرقی نداره که ، هر جور خودت راحتی، برای منظور خاصی این سوال رو پرسیدی؟ چون پستهای قبلی رو نخوندم مننقل قول:
هزار دفعه زنگ زدم و سر و صدا کردم و اونا هم خونسرد گفتن مودمو بیار :|نقل قول:
هر سری هم مودمو بردم پس وایرلس رو عوض کرد و پس اکانت و داد دستم و همون آش و همون کاسه...
میدونم 512 رو یاد تقسیم بر8 کنم تا سرعت واقعیم به دست بیاد.نقل قول:
اما من دارم میگم من سرویس قبلیم 128 بود با 116 دانلود میکردم الانم که سرویسم 512 هست بازم دارم با 116 دانلود میکنم که گاهی اوقات یه پرش میکنه به 140 بعد دوباره برمیگرده به 116.
در مورد شبانه هم بگم که سرعت بهتر نشده ماکزیمم سرعت همون 116 هست ولی حجمی که دانلود میکنم بیشتر شده. پس یعنی اینکه مدنت زمان بیشتری با سرعت 116 دان میکنه.
حالا دوستان نظر تجربه یا پیشنهادی دارند؟
نمیدونم چرا تو پست اول زده جمع شده ولی واسه من مشکلی نداره من دیشب تا 6:50 گذاشتم دانلود کرد و هیچی هم حجم کم نکردنقل قول:
شما اگه مودمت روی pppoe تنظیم باشه باید 12:35 مودم رو روشن کنی و 6:55 خاموش تا ارتباط قطع بشه و رایگان حساب کنه ( البته مودم رو هم میشه تنظیم کرد که خودش بعد از چند دقیقه ارتباط رو قطع کنه و دیگه نیازی به خاموش کردن دستی نیست )
اگه هم روی بریدج تنظیم باشه که با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه و رایگان حساب میشه
پیشنهاد من اینه که مودمتون رو روی بریدج تنظیم کنین چون اینطوری مطمئن تره :46:
یه توصیه ای رو هم بکنم سعی کنین بین 12:30 تا 1 رو دانلود نکنین چون ریسکش خیلی بالاست و ارزشش رو نداره چون اگه یه بار دیسی اتفاق بیفته کل حجم رو ازتون کم میکنه
من که همیشه از 1 تا 6:50 میزارم
موفق باشید ...
در این باره بگم که من یبار 256 گرفتم ولی اصلا فرقی با 128 تم نداشت. یعنی هیچ فرقی بین این 2 سرویس حس نکردم.نقل قول:
باز الان که 512 دارم یه فرق کوچولو میبینم اما اون موقع دریغ از 1% تفاوت
قاعدتا باید بین 128 و 256 و 512 فرقی باشه که برای من هست و شما بهتره با پشتیانی یه صحبتی بکنی :46:نقل قول: