خوب دوست من شاتل اصلاً نبايد محدوديت بده چه رو يه هاست چه رو همه.نقل قول:
Printable View
خوب دوست من شاتل اصلاً نبايد محدوديت بده چه رو يه هاست چه رو همه.نقل قول:
اینم حرفیه کلا اینترنت خیلی گرون هست پورت کم هست پهنا باند کم هست مدیریت درست نیست خیلی چیزای دیگه هست ... . عدالت باید برقرار باشه من با 512 سرعتم با 128 یکی باشه !!!؟؟؟ بعد مشهد 2 مگ باشه ؟؟؟؟نقل قول:
خیلی جالب شده
یک روز و روز گاری من به عنوان تنها شاکی خدمات این isp و تبعیض و حق خوری هاش تو این تاپیک بودم
حالا میبینم که ( متاسفانه ) دست زیاد شده :31:
من فکر نمیکنم این محدودیت روی هاست از طرف شاتل باشه به ترافیک روی هاست هم برمیگرده....نقل قول:
منم همینو بهشون گفتمنقل قول:
یا به هیچ کس این امکان رو ندید یا برا همرو زیاد کنید
چون اکثر مشکل ECOیها هم به خاطر همین شلوغیه مرکزهاست شلوغی هم به خاطر دانلود زیاد دانلود زیاد هم به خاطر لطف عظیم
من حتی دروغکی تهدید کردم گزارش میدم به سازمان تنظیم اما گوششون بدهکار نیست
خیالشون بد راحته:13:
والا یه بچا اصفهان میگد من با 128 دانلود شبانه ام 1.5 گیگهنقل قول:
اون dc شدنش که مشکلی ندارد دوباره کانکت میشیم((با dap یا idm))
موفق باشید
پیشنهاد من به کسایی که زیاد دانلود دارن،
بروید سراغ اینترنت ماهواره ای آفلاین و با پول اندک حجم زیادی فایل بصورت شبانه دانلود داشته باشین،
قسم میخورم چند شب پیش 33گیگ دانلود کردن،اما این فقط یه پیشنهاده،من در تابستان آنقدر دانلود داشتم که دیگه حالم از دانلود کردن بهم میخوره،اصلاً دانلود با کمتر از سرعت 1مگابایت به دردی نمیخوره،حالا میل خودتونه
اگه میخواین بیاین صبانت قسمت شبانش تو 128 512 1024 سرعتش یکیه اصلا نیازی نیست که 1 مگ بخرید همون 128 سرعتش 70 هستش
این سرعتهایی که نوشتن فقط واسه روزانه هستش
من خودم 128 دارم و سرعتش رو محدود کردم که زود تموم نشه
تو دانلود افلاین حق انتخاب نداری که همین یه مشکله ((یعنی باید در کنارش اینترنت هم داشته باشی))نقل قول:
موفق باشید
من از شاتل طرفداری نمیکنما ولی اینقدرام داغون نیست.. حداقل نبود.. من یه مدتی ارت1 داشتم دریافت رایگانم توی این چندماه 14 گیگ بود یه بارم تا 18 گیگ بالارفته بود...خب عادیش هم که 10 -12 گیگ ماهیانه رو تموم میکردم نمیذاشتم چیزیش بمونه :31: اینا اینم سند ماهی که ترکونده بودم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قسمت صاف شدن دهن کامپیوتر رو هستم !!
ولی توی این چندماهی که اکو گرفتم ( که 128 روی 512 بسته شده) رایگانم همون حدودای 14- 15 گیگ بوده ولی غیر رایگانش که دیگه نباید از 3 گیگ تجاوز کنه !
اینو هم همیشه در نظر داشته باشین که کیفیت سرویس های ارت نسبت به اکو ثبات و قابلیت اطمینان بیشتری داره!
دی سی شدن مداوم همچین بی اثر هم نیست ..مثلا بخواهی از تورنت دانلود کنی همین که قطع بشه و بخواد دوباره وصل بشه و به نود ها وصل بشه زمانگیره...یا ممکنه واسه دانلود یه فایل قطع و وصل شدنهای زیاد باعث خرابیش بشه ( من تجربشو داشتم)...یا اومدی قطع شدی و توی مثلا 10 بار کانکت مجددت اینترنتت وصل و نشد و ...ضمن اینکه شبانه صبا هم ( بر اساس شنیده هام) تضمینی نیست واسه یه جا بالاست و یه جا خیلی پایین !!نقل قول:
خیلی کنجکاوم در مورد این دانلود آفلاین بدونم چجوریاست ..نمیدونم اینی که شما میگید همونیه که من شنیدم یا فرق داره ولی در مورد دانلود آفلاین من از چند نفر شنیدم یه بخشی از اطلاعاتی که میگیری تصادفیه ...کلا نفهمیدم چه مدلی کار میکنه ...کَن یو هلپ پلیز؟نقل قول: