همون PTP هم عالی نیست عزیزم :)نقل قول:
اون ور آب با کابل و دی اس ال پینگ زیر 50 و معمولا زیر 30 می گیرند..
Printable View
همون PTP هم عالی نیست عزیزم :)نقل قول:
اون ور آب با کابل و دی اس ال پینگ زیر 50 و معمولا زیر 30 می گیرند..
خیلی جابه اگه ضعیفه چرا میدن به مردم جنش بدو تازه این از گرون ترین مودماتونه بعد میگید ضعیفه...مودم های ایرانسل همش خوبه مثل شما نیستن..نقل قول:
دوست عزیز من خودم یه مدت وایرلس داشتم و پینگم بالای 160 نمیرفت , تو کشوری که هر گونه اینترنتش چه دیال آپ چه ADSL چه وایمکس پینگ هاشون زیر 300 نمیاد پینگ 160 بسیار بسیار هم عالی هستنقل قول:
بله اگه میخواید با کشورهای خارجی مقایسه کنید قیمت اونا رو هم باید بگیم که با 50 دلار ماهیانه تو آمریکا فیبر 150 مگابیتی میدن و اینجا 2 مگابیتی
اینطوری هم نیست...من الان پینگم 123 هست و پارس آنلاین دارم. در مرکزی بسیار شلوغ هستم.نقل قول:
زیر 300 نمیاد هم فکر کنم مال سال 84 اینا بود ..!! مگز اینکه دارید در مورد وایمکس حرف می زنید. دیگه الان همه زیر 300 هستند و خیلی از آس اس پی های خوب زیر 250.
حق با شماست اما شما هم خیلی زیاد توقعتون پایین است..160 الان خیلی کم نیست. حتی مخابرات زاغارت هم خیلی مراکز پینگ میده 111... مثل مرکز آزادی.
PTP باید زیر 120 باشه وگرنه پول مفتهو مثلا شرکت رسانه زیر 100 هست پینگش.
دو دلیل داره،نمی ذارن و نمی خواهند سرویس مطلوب بدند.نمی ذارن مربوط میشه به سیاسیتهای کلی شرکت زیرساخت،و نمی خواهند هم مربوط میشه به خود isp ها تا بهترین خدماتشون رو به سرویسهای خصوصی ارائه بدن.نقل قول:
خیلی از پشتیبانی ها مشکل تحریم رو بهانه میکنن که این مسئله تا حدودی درسته ولی جوری میگن تحریم که انگار قبلش با بهترین غولهای اینترنتی قرارداد داشتند و حالا تحریم شده اند.اکثرا قبلا قراردادهای ترکمنچای با شرکتهای چینی داشته اند که حالا همونها هم بخاطر تحریم دیگه نیستند(نمونش همین huawei )
اما همین ظرفیتی که الان هستش خیلی با کیفیت تر و بهتر از چیزی هست که به ما ارائه میشه.فقط کافیه به شرکتهای دولتی یا خصوصی بزرگ یا دانشگاهها مراجعه کنید و یه تست بگیرید اونوقت میبینید که این مشکلات فقط برای کاربران خانگی هست و بس که اونم هزارویک دلیل سیاسی داره.
عزیز جان انتظار نداشته باش با این سرویس دهی افتضاح ؛ ماهی 21 تومن بدم بابت همچین اینترنتی !نقل قول:
همین 512 رو هم واسه این گرفتم که کارای روزمره رو بگذرونم ...
ثانیا ، خب آدم طرح 1 مگ 4 گیگ رو میگیره !
اینجور حساب کتاب کردن های شما هم برای ما سرعت مطلوب و کیفیت قابل قبول نمیشه ؛ بحث اصلی سر یه چیز دیگست که ازش فرار میکنید دائما !
حالا چون اجازه افزایش تعرفه رو ندارید ، سر کاربر تلافی میکنین ...
یادتون باشه که قرارداد دارین با کاربر ها و این مدل زرنگ بازی های شرکتتون ممکنه دردسر درست کنه.
پینگی که من دارم میگم با سرورهای اروپا هست و فکر میکنم این پینگ 123 که شما میگید با سرور تهران منظورتونه چون ADSL با پینگ 123 با سرور اروپایی من تو ایران تا به حال ندیدمنقل قول:
وایمکس هم من 3 ساله که دارم و پینگش بهتر که نشده بدتر هم شده
ADSL هم تا پارسال داشتم از صبانت که معروفه که بهترین پینگ رو داره و اونم پینگش در بهترین شرایط 220 210 بود
اون وایرلسی هم که داشتم حدود 6 سال پیش بود که اون موقع پینگ 150 160 یعنی معادل 60 70 الان
حیف که نقل مکان کردیم به مشهد و توی این خراب شده هیچ شرکت وایرلسی وجود نداره وگرنه بازم وایرلس میگرفتم
وایمکس همه جا انتن میده؟
آقا این داماد ما مودمش وایمکسش رو آورده امشب من دانلود کنم، ماهیانه برای 4 گیگ 20 تومن میده
نمیدونم کدوم طرحش هست، ساعت شبانه چند تا چند هست؟
راستش این طرح 4 گیگ 20 تومن رو تو سایت ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن تا بفهمی کجا انتن میده:n27: ولی نخری بهتره :n11:نقل قول: