من 2 مگ نامحدود نقره ای دارم، بعد از هدیه پر سرعت سرعت میاد روی 1 مگ و به صورت ثابت 1 مگ هست یعنی در حدود 120 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود ثابت میده. پینگ و بقیه چیزهاش هم مثل سرویس های محدود هست.نقل قول:
Printable View
من 2 مگ نامحدود نقره ای دارم، بعد از هدیه پر سرعت سرعت میاد روی 1 مگ و به صورت ثابت 1 مگ هست یعنی در حدود 120 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود ثابت میده. پینگ و بقیه چیزهاش هم مثل سرویس های محدود هست.نقل قول:
نقل قول:
عجب! من با 128 صبانت دارن 120-180 تا میگیرم! پس 128 با 2 مگ فرقی نداره؟
همین الان با یکی از اپراتور ها حرف زدم میگه افت سرعت سراسری هستش داریم روش کار میکنیم که درست بشه
گفتم قرار مثلف شاتل محدود کنن گفتش نه چند روز دیگه درست میشه
اگه درست شد که هیچی اگه نه میزم مخابراط حداقل پول کمتر میدم
از 10 ام دارن میگن که 2-3 روز دیگه درست میشه... پس کو؟ سر کاریم!
بزرگ ترین اشتباهم تو ADSL خریدن ، تمدید یک ساله آسیاتک بود...
تنها راه اینه ک شنبه بزنگم ببینم پول رو پس میدن؟ مشکل اینجاست که یه دفعه میگن نه یه دفعه میگن آره!!!!!!!!!!!!
رادیویی رو هم که آب برده.... 10 ام شکایت کردم هنوز جواب ندادن! نبودنش از بودنش بهتره! واقعا این سازمان توهین به حقوق مشتریه! حداقل اگه نباشه میگیم تو ایران حقوق مصرف کننده رعایت نمیشه اما این سازمان رادیویی برعکس اسم طولانیش یه سازمان الکیه که وظیفش خندیدن به حقوق مصرف کنندس!
صبانت یکی از بی ثبات ترین isp هاست برا یکی خیلی خوب در میاد برا یکی هم افتضاح یه زمانی ازش 1 مگ گرفتم تازه پدرمون رو در اورد سر این یه مگ هی میگفت این تجاریه به شما 128 میدیم:n02:نقل قول:
بعدم شب که میشد عملا هیچ کاری باهاش نمیتونستم بکنم جوری که حاضر بودم رایگان نباشه ولی بتونم چهار تا صفحه باز کنم ولی خوب تو روزش عالی بود پینگ 100 150 سرعتم 400 500
ولی خوب همون موقع هم کسایی بودند که 128 داشتند شب و روز با سرعت بالا دانلود میکردند
این همه به اینترنت ملی خندیدیم ، میگفتن اخر تابستون نت ملی میشه هیشکی باور نکرد ... :n01:
شهریور=اینترنت ملی
نقل قول:
منم قبلا اینطوری بود! کمتر از یه سال میشه که سرعت شبانه رو بالا برده! یادمه قبلا ساعت رایگان 16 کیلوبایت بود
اسیا فعلا یک هفتست داغون ه ، دوشنبه زنگ زدم میگه افت سراسری ه ، امروز زنگیدم میگه نویز خطه . گندش رو در اورده . کاش گزینه نامحدود دیگه ای داشتم،
دوستان مشهد کسی شرکت بهتر سراغ داره؟
بهت گفتن یه هفته هست که داغونه؟نقل قول:
من که هر وقت زنگ میزنم میگن یه هفتس که مشکل سراسری داریم. حاضرم شرط ببندم:n09: الان اگر زنگ برنید همینو میگن:n19: