pahama خان داداش باند و امپلی رو واسه دامادمون میخوام ولش خودش بره بگرده پیدا کنه زیاد مهم نیست. ولی من خودم یدونه ضبط میخوام کمتر از 200 و فلش خور باشه باندم 718 و امپلی مافکو m42 هست.
pahama خان داداش باند و امپلی رو واسه دامادمون میخوام ولش خودش بره بگرده پیدا کنه زیاد مهم نیست. ولی من خودم یدونه ضبط میخوام کمتر از 200 و فلش خور باشه باندم 718 و امپلی مافکو m42 هست.
دادا بی خیال چیه؟؟؟ شما که دسترسی به اینترنت و دوستان گل اینجا داری بقیه رو روشن کن ثواب داره :n06: ، مخلص شما امیرمنقل قول:
پخش زیر 200 میتونی MVH-155 پایونبر بگیری حدود 170 ، یا 355BT که حدود 220 تومنه که بلوتوس هم داره
به کنود علاقه ای ندارم لپ کلامم اینه که آمپی که واسش 600 700 کنار گذاشتم آمپی باشه که ارزشش رو داشته باشهنقل قول:
پیشنهاد دیگه از ام تی ایکس و آلپاین و راکفورد و ... چی؟
من مثل اکثر دوستان وضع مالیم خوب نیس که بخوام دم به دم آمپ یا قطعات دیگه رو عوض کنم مجبورم از تجارب شما سروران استفاده کنم بلکه بتونم با مبلغی که میخوام هزینه کنم بیشترین امکانات رو داشته باشم
لطف داری مجید جان، شما بزرگواری، فرمایش شما متین،نقل قول:
این برندهایی که گفتی همه با کیفیت و گرون هستند، راکفورد رو نمی دونم نمایندگی چه مدل هایی داره و قیمتاش چه حدود، برند خیلی خوبه اما بعضی وقتا واقعا بصرفه نیست.
در مورد آلپاین که میتونی راحت با یه سرچ قیمتاشو در بیاری اون هم خودت بهتر میدونی که قیمتاش بالاست ، آمپ های 4 کانال 700-800 تومنیش 50 الی 70 وات خروجی دارن؛قدرت بالاهاش ،زیر 1 تومن نیستند
mtx هم در مورد آمپ هاش تعریف نشنیدم با این که برند گرونیه ، اما خودم تست نکردم یا نشنیدم که مطمئن بگم، توزیعش تو بازار نسبتا کمه و فقط نمایندگی هاش دارن که اونم محدوده، بخاطر قیمت بالا هم خیلی از نماینده ها یا شرکت هاشون جنس های، های اند رو وارد نمی کنن و میگن خریدار این جنس ها با این قیمت و توی این سطح کمه و رو دستمون میمونه.
با هزینه مورد نظر بنظر بهترین اتنخاب هرتز باشه،
حالا چرا به کنود علاقه ای نداری؟
ممنون از جوابتوننقل قول:
بهتره نگم چرا به کنود علاقه ای ندارم شما بزار به حساب سلیقه
آمپ hdp4 میگن صدای بمی داره بخاطر دیجیتالیش بودن. اگه اینطور باشه تو دراز مدت گوش دادن اهنگ خسته کننده نمیشه؟
خواهش مجید جاننقل قول:
در مورد کنوود گفتم اگه تجربه ای داری ما رو هم مستفیض کنی.
کلا دیجیتال ها صداشون یکم D فرق داره ، اما خوب هر چی بیشتر بری تو نخش هزینه بیشتر میشه مجید
اگه خیلی تو نخ موسیقی هستی و بقول معروف موسیقی دوستی، دنبال AB باش، اگه نه به کلاس D رضایت بده چون فرق هزینشون نسبتا بالاست.میدونم که فعالی تو فروم ها ، این نظر منه با دوستان دیگه هم مشورت کن.
پس با این حرفا و مطالبی که خوندم آمپ کلاس d با جیب من نمیسازه.
موزیک دوستم طوریکه هیچ مسیری رو بدون آهنگ گوش دادن نمیرم حتی با پای پیاده
تو فرومهای دیگه هم پرسیدم ولی من که کامپ ندارم اکثرشون میگن اول کامپ بگیر بعد آمپ یه نفر هم میگه دوتا تی420 بگیر
اگه هم بخوام کامپ بگیرم یه مدتی باید به پخش وصل کنم تا پول توجیبیم رو جمع کنم برم واسه خرید آمپ...
حالا آمپ که نتونستم انتخاب کنم کامپ بنظرت چی بگیرم؟؟
امکان گوش دادن به کامپای مختلف رو ندارم سلیقم هم به این صورته که صدا تیز نباشه و سردرد نگیرم و صدای ملایمی تو هر ولومی بده :n13:
سیستمی که من درآینده میخوام به این شکله:
دوجفت کامپ و ساب و یک آمپ استریو و مونو هست
حالا شما بگو از کجا شروع کنم بهتره؟
سلام دوستان
رو مزدا3 میشه سیستم بست !؟
منظورم اینه که واسه طاقچه عقبش میشه کاری کرد،فرضا ام دی افی چیزی انداخت که بشه اسپیکر بندازی سرش؟
اگه میشه چجوری ؟
فعلا فقط میخوام بدونم میشه که اگه میشه یه فکری بحالش بکنم
ممنون
سلام مهران جان.نقل قول:
نه فقط همين يه قلم رو كم داره.:n02:
نه بابا چرا بسوزه.اگر تنظيم شده باشه سيستم هيچيش نميشه.من تجربه كام تو در جلو پرايد جديدها رو ندارم ولي يكي از دوستان ميگفت 16 هم بستن.پس حتما ميشه.من الان كامپوننتها 75 واته.sens ش هم 94.5db هست:n04:ولي دارم حدود 126 وات بهش ميدم.تا زماني كه كليپينگ و ديستورشن رو اسپيكر نباشه مشكلي براش پيش نمياد.نقل قول:
من فكر كنم 5602 بهتر باشه. 8004 كلاس D هست.
با اجازه امير خان گل:n16:نقل قول:
مجيد جان اگر كيفيت خوب ميخواهي كامپوننت رو Mx165 بگير تو پرشيا من شنيدم خيلي عالي بوده.اتفاقا شنبه با يكي از دوستان قرار داشتم و ايشون نيز كاملا احساس رضايت كردن.آمپ هم 75.4 بگير.
براتون سوال ميكنمنقل قول:
سلام حمید خاننقل قول:
از قیمت کامپ خبر داری؟ 165پلاس رو پرشیا بستین یا 165 معمولی؟ قیمت هر2ش؟
با همین آمپ جی بی ال بستین؟ بنظرت با اچ دی پی 4 ببندم چطور میشه؟
راستش سیستمم رو نمیخوام رنگارنگی از برندها باشه. بنظرت با کدوم برند پیش برم صدای عالی میتونم بگیرم؟