من میگم این مخابرات قاطی داره کسی باورش نمیشه.:31:از ساعات 9 شده فرفره
ویرایش پست : بعد 12 ساعت دوباره به حالت اولیه برگشت و رو 50 تا هست.
Printable View
من میگم این مخابرات قاطی داره کسی باورش نمیشه.:31:از ساعات 9 شده فرفره
ویرایش پست : بعد 12 ساعت دوباره به حالت اولیه برگشت و رو 50 تا هست.
فک کنم تا ماهی 30 گیگ اگه با شاتل دانلود کنی مشکلی برات پیش نمیادنقل قول:
باز دوستانی که شاتلن باید بگن
من شاتل هستم تا ماهي 18گيگ اونم به صورت پراكنده ميتوني دانلود كني هر روز دانلودت زياد باشه محدود ميشي 18گيگ رو بايد بين روزاي اشتراكت تقسيم كنينقل قول:
سلام
زنگ زدم اندیشه واسه خط 5 گفت پورت آزاد دارن ولی 2 هفته طول میکشه وصل بشه ، واقعا اینقد طول میکشه یا حداکثر زمانو گفت؟
سلام من خط 5 هستم درخواست Adsl دادم 40 روز طول کشید وصل کردن حالا دو هفته ای که خیلی خوبهنقل قول:
دوستان سرعت شبانه شما در اندیشه الان چند هست وضع اندیشه خیلی به هم ریخته یا همش قطعی دارم یا اینکه سرعتم پایینه کسی نمیدونه مشکل از چی هست 128 گرفتم دیدم سرعتم تو شب 20-25 تاست قبلا ساعت 3 به بعد درست میشد 1 مگ گرفتم که اون سرعت 70-80 تایی هستش مال شما چه جوریه
همین تازگیا درخواست داده بودین؟ 40 روز خیلی زیاد ، من میخوام از پارس آفلاین کوچ کنم
برو مخابرات بخر یا صبانت فوری هم میدن بهت
نقل قول:
شنیدم خط 5 یه مقدار طول میکشه ولی برای خودم و دوستم تو خط 2 و 7 کمتر از 1هفته وصل شدنقل قول:
والا من یه سالی میشه Adsl دارم شما حضوری برو بهت میگن چقدر زمان میبره برات وصل کنن به من که گفتن یه یک ماهی زمان میبره که سر 40 روز وصل کردن هر چند اوضاع اندیشه فعلا خوب نیست حالا نمیدونم جا های دیگه چطورهنقل قول:
دوستان کسی میدونه اندیشه چه مرگشه که همه دقیقا سر ساعت 1 هرشب DC میشیم ؟