اسم بازیو بگو و یه نمه توضیح بده و یه عکس هم ازش بذار ببینم ارزششو داره یا نه؟
اسم بازیو بگو و یه نمه توضیح بده و یه عکس هم ازش بذار ببینم ارزششو داره یا نه؟
اسم بازی invizimals هستش که مخفف invisible animals هست.محیط زمینه بازی میتونه محیط اتاق شما یا تقریبا هرجایی که یه سطح مسطح داره باشه.شما با دوربین پی اس پی موجوداتی رو میبینید که بقیه نمیتونن ببینن!!!!و فکر کنم اونوقت باید عین پوکمون با یکی از این موجودات به جنگ بقیه برین.البته حدس میزنم چون هنوز بازی نکردم و فقط چندتا عکس ازش دیدم.یه صفحه شبیه دوتا مربع تودرتو با کاغذ باید درست کنید و بذلرید وسط صحنه!!!تا دوربین بتونه به درستی حرکت شما رو تشخیص بده!فکر کن!!با جا بجا شدن شما موقعیت اونا هم عوظ میشه!انگار واقعا اونا روی میز شما هستن و شما داری ازشون فیلم میگیری!!!!
البته این فقط یکی از این دست بازی هاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیه باحالیه
ولی من تابحال ندیده بودمش
اگه بازیش خوب بود مثل بمب که نه:20: ولی مثل یه چیزی صدا میکرد:31:
خلاصه میل خودته ولی دوربینش گرونه و به نظرم ارزششو نداره بخاطر همین بازی بری دوربین بخری
بازم میگم هرجور که خودت مایل هستی
ضمن عرض سلام وخسته نباشید، به تازگی یک عدد PSP 3004 با ورژن فریم ور 5.05 خریداری کردم
آیا راحی برای کپی خور کردن و اجرای بازی وجود داره... یا اصلا خرید اشتباهی انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دوستان چه پیشنهادی به من می کنند؟
بله به تازگی روشی برای اچرای بازی روی این فریمور پیدا شده که آموزشش توی انجمن هستنقل قول:
شما کاملا اشتباه کرده اید چون به تازگی psp go کپی خور شده.....نقل قول:
psp 3000 دارم فکر کنم برک شده یعنی به هیچ وجه روشن نمیشه. فقط چراغ سبز روشن میشه بعد از چند ثانیه خاموش میشه.صفحش بالا نمیاد.تو ریکاوری هم نمیره.درست میشه؟
بجه ها حالا که go -- شده به نظرتون چطوره یه دونه بخرم؟؟؟
یا صبر کنم psp2 بیاد؟؟اصلا تاریخ انتشار درست و حسابی داره این psp2؟؟؟
قیمت go الان چطوری هستش؟؟؟
بابا بچه ها ایول چرا جواب منو نمیدید ما فکر کردیم اینجا یه اطلاعاتی میتونیم بگیریم
ما یه psp go خریدیم تا حالا نتونستیم یه بازی درست حسابی روش بالا بیاریم
هیشکی هم به ما کمک نمیکنه
سوالم در صفحه ی قبل مطرح شده
قیمت psp go
تقریبا 250 یا 270 البته احتمال داره یهخورده پایین اومده باشه:10: