حالا دلیل اینکه شاتل DSLAM های zyxel رو استفاده میکنه چیه؟! دلیل خاصی داره؟ بهتره؟
Printable View
حالا دلیل اینکه شاتل DSLAM های zyxel رو استفاده میکنه چیه؟! دلیل خاصی داره؟ بهتره؟
دوستانی که سرویس شبانه شاتل دارند، الان وضعیت دانلود شبانه چطوریه؟
با بسته شدن شاتللند فکر میکنم باید شبانه رو فعال کنم.
یادمه چندسال پیش اگر زیاد دانلود داشتی سرعتت بشدت محدود میشد. الان هم همینطوره؟ حدودا چقدر در ماه میشه دانلود داشت؟
آخرین باری که استفاده کردم هفت هشت ماه پیش بود همون موقع به خاطر شاتلند شبانه رو از سرویسم حذف کردمنقل قول:
اگر چند شب پشت سر هم دانلود می کردی محدود می کردن از ساعت 1 تا 3 به حدی که عملا وب گردی خیلی سخت می شد ولی از ساعت 3 به بعد به روال عادی بر می گشت اکثر دانلود های من سرور داخلی بود
به خاطر محدودیت های شاتلند پشیمان شدم شبانه رو حذف کردم ولی چون سرویس یک ساله داشتم سرویس رو نمی شد تغییر داد مگر اینکه سرویس رو بسوزونی و هزینه کنی و سرویس جدید بگیری
Dns private قطع شده ؟؟ فک کنم قطع هم کلود هم گوگلنقل قول:
اره چند روزی هستنقل قول:
tls ولی رو نبستن از اون میتونی استفاده کنی
doh این دوتا بسته شده البته nextdns جواب میده
منم سرویس یک ساله Fair-Optimal-1024-NFG-12 دارم که هنوز 8 ماه دیگه ازش مونده.نقل قول:
یعنی الان نمیتونم برای این 8 ماه شبانه رو به سرویسم اضافه کنم؟
نقل قول:
نه، نمی شه
باید سرویست رو بسوزونی هیچ پولی هم بهت بر نمی گردونن
بعد بری سرویس جدیدی بگیری که شبانه داشته باشه و پول سرویس جدید رو هم بدی
البته سرویس من اکو بود شما که فیر هستی و ماهانه حجم دارید رو زیاد اطلاع ندارم بهتره با پشتیبانی صحبت کنی
من خیلی با پشتبانی صحبت کردم که شبانه رو وسط دوره به سرویسم اضافه کنه ولی گفتن نمی شه
آقا چی شده دقیقا؟ :| کی گفته vdsl سریعا راه اندازی میشه؟ :|
شاتل با این همه ادعاش وقتی سرویس تموم میشه معلوم نیست سرویس بعدی رو با وجود پرداخت کی فعال کنه
الآن من زمان و حجم سرویس قبلیم جفتش تموم شده ولی سرویس جدیدم که پولشو دادم فعال نشده هیچ
اینترنت روهم قطع کردن
اره برای منم همین مشکل بود دیشب که صبح با پشتیبان فروشش چت کردم چند ساعت بعدش اوکی کرد خیلی تو این زمینه داغونه نه میشه قرار داد رزرو و خودت فعال کنی نه نمایش میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]