خط تلفن مشکل داره و شما باید با شرکت ارائه دهنده اینترنت یا با مخابرات تماس بگیریدنقل قول:
من مودم HUAWEI دارم مدل MT800
چراغ ADSL LINK من که باید نور ثابت باشه ، به مدت 20 ثانیه ثابته و ارتباط من به اینترنت وصله ولی بعد از 20 ثانیه خاموش شده و بعد چشمک زن می شود تا اینکه دوباره ثابت میشود و اتصال من دوباره برقرار می شود
نکته اینجاست که زمانی که چراغ خاموش شده و در حال چشمک زدن هست کانکشن من متصل هست ولی سایتی را نمی توانم باز کنم
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
مودم رو از هر جا خریدید با اونجا برای گارانتی ببرید البته میتونید به شرکتش توی پایتخت اگه باشه هم بفرستیدنقل قول:
سلام
من یک مودم زیمنس دارم که تا به حال دوبار آداپتور آن سوخته است.
1-نمی دونم دوباره از مرکز مخابرات بخواهم که آداپتورش را برام عوض بکه یا یک فکر دیگری باید بکنم؟
2- فردی که اینترنت پرسرعت را برام راه اندازی کرد به تلفنش پاسخ نمی ده. برای گارانتی و رفع عیب باید با کجا تماس بگیرم؟
اون شخص احتمالا برای خابرات یا برای اون شرکت ارائه دهنده ایترنت شما کار میکنه پس شما باید با اون شرکت تماس بگیرید
مشکل میتونه از خود مودم باشه اونو ریست و دوباره کانفیگ کنید میتونه از کند شدن سیستم مودم هم اشه که توصیه میکنم فریمور اونو آپدیت کنیدشنقل قول:
من مودم smc7904wbra4 دارم.چند وقت هست وقتی روشنش میکنم چراغ لینک مودم(آِّبی رنگ)مرتب چشمک میزنه وکانکت نمیشه.ممکن 2 ساعت چشمک بزنه تا چراغ ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه.
با مودم دیگه تست کردم .سریع وصل شدش.
میدونم ایراد از مودم هست ولی به چه قسمتی مربوط میشه؟نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
شما به نصب نیازی ندارید شما باید توی مرورگر خودتون وارد کنید :نقل قول:
سلام من یه مودم tplink 8951 nd گرفتم ولی نصبش انگار تو ویندوز اکس پی انجام میشه . اگر میشه راهنمایی کنید توی سون چه جوری میتونم نصب و از وایرلس اون برای لپ تاپ یا گوشیم استفاده کنم ؟؟
سپاس
192.168.1.1
بعد از قسمت set up اونو کانفیش کنید
به همین سادگی
بار اول شرکت ارائه دهنده این کارو برای شما انجام میده البته زیادم سخت نیست و خودتون میتونید این کارم انجام بدید
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
تا به وای فای کانکت نشه نمیتونه وارد آی پی بشه شما میتونید از wep2 استفاده کنید برای امنیت بیشترنقل قول:
و یه سوال دیگم این که وقتی وای فایم روشنه کسی نمی تونه پسوردش ه+ک کنه ؟ ( همون که تو صفحه ای پی مودم نوشتمش)
در ضمن شما میتونید پسورد آی پی خودتونم عوض کنید فقط کافیه وارد آی پی بشید و از اونجا در قسمت maintenance پسورد خودتونو عوض کنید