سلام به دوستان گلم
من یه psp go دارم
بازی pes2011 رو دانلود کردم نمیدونم چجوری بریزم تو psp
وقتی فایل iso رو استخراج میکنم ایکنه بازی توش نیست یه پسوندای عجیب هست
میشه طریقه نصبش رو بهم یاد بدید...
شرمنده ما یه خورده مبتدی هستیم
سلام به دوستان گلم
من یه psp go دارم
بازی pes2011 رو دانلود کردم نمیدونم چجوری بریزم تو psp
وقتی فایل iso رو استخراج میکنم ایکنه بازی توش نیست یه پسوندای عجیب هست
میشه طریقه نصبش رو بهم یاد بدید...
شرمنده ما یه خورده مبتدی هستیم
شما نیاز نیست که فایل ایزو رو استخراج کنی،همون فایل ایزو رو مستقیم کپی کن تو پوشه ی ایزوی psp .(کارت مموری)نقل قول:
اگه تو کارتت پوشه ی ایزو نداری،از تو منوی psp ،قسمت تنظیمات گزینه ی فرمت مموری رو بزن تا خودش پوشه ها رو بسازه واست.
همون طور که میدونید psp go 16 GB حافطه داخلی داره
نمیشه رو حافظه ی PSP اجراش کرد باید حتما مموری باشه
خیلی جالبه، پشتشم تاچ هست، دقیقاً تو دموشم نشون میداد یه بازی بود که باید توپا رو اینور اونور میکردی امتیاز میگرفتی، یارو از با تاچ پشت توپ رو اینور اونور میکرد یا میزد زیره توپه میرفت هوا که خیلی نوآوری جالبیه علاوه براین توش ژیروسکوپ هم داره که به نوعی از تکنولوژی Move تو PS3 تو این PSP2 هم استفاده شده، تو دموی Uncharted هم بود که وقتی شخصیت بازی با طناب آویزون بود با حرکت دستگاه شخصیته هم حرکت میکرد.نقل قول:
همون طور که میدونید psp go 16 GB حافطه داخلی داره
نمیشه رو حافظه ی PSP اجراش کرد باید حتما مموری باشه
کسی جواب منو نمیده
سلام
چطوری میشه بازی های ps1 رو رو psp go اجرا کرد؟
مدل زیاد داره ولی به نظر من_3000 یا PSP2 یا PSP GO خوبه....البته مدلاش خیلی زیاده
دوستان یه نظر خواهی...من یه پی اس پی 2000 کپی خور موقت دارم.واسه اجای بازیهایی که نیاز به دوربین دارن باید دوربین هم بخرم که قیمتش 68 تومنه!!!!!!!از اونجایی که میگن پی اس پی گو -- شده و خوب دوربین و بلوتوث و صفحه نمایش شفافتر (هرچند نیم اینچ کوچیکتره) و 16 گیگ حافظه داخلی.....داره.(که قیمتش هم اینجا 300 تومنه) به نظر شما می ارزه پی اس پیمو بفروشم یه پولی هم سر بدمو پی اس پی گو بگیرم.یا اینکه با همین سر کنمو یه دوربین بره تو پاچم؟؟یا کلا قید لذت بازی با دوربینو بزنم؟؟؟
واللا از وقتی این psp2 اومده..با این همه قدرت و امکانات خفن...دیگه از این پی اس پس خودم ناامید شدم :( ولش کن بریم سر بحث خودمون...من چه کنم؟؟
تا اونجایی که من میدونم گو اصلا دوربین نداره
درضمن حیفه اگه 2000 رو بفروشی
بنظرم صبر کن psp2 بخر و حالشو ببر
ها؟نداره؟؟؟هه هه اوکی اوکی!!!ولی فکر کنم تا ای psp2 بیاد و -- بشه و قیمتش مناسب بشه...ریش ما هم سفید شده!!!!حالا با این تفاسیر دوربینو چه کنم؟می ارزه بخرم؟آخه اون بازی کا با دوربین کار میکنه و دانلودش کردم خیلی باحاله!!