نقل قول:نقل قول:اره یعنی برادکامه .یکی از دلایلش همینهنقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:اره یعنی برادکامه .یکی از دلایلش همینهنقل قول:
با این snr پایین و crc بالا،سرعت دانلود کامل میده؟نقل قول:
تقریبا حدود ۱.۴ مگابیت میدادنقل قول:
و چیپستش هم مدیاتک هست ن برادکام :tongue:
هیچ پکت لاستی رو من هم نداشتم crc شدید داده ولی بالا نرفته حتی تا ی لحظه تا ۱.۹ رفت اما خیلی شدید جیتر دادنقل قول:
و برادکام هم وصل کردم تفاوت خاصی رو من ندیدم از لحاظ مکس و بالابردن ریت این چیپست این مودمی ک گفتید رو نمیدونم اما چیپستی ک من دارم رو این مودم برادکام نیست و خیلیم عالی داره جواب میده
و تو خوب بودن برادکام نه تنها تو همین دی اس ال من تست کردم خوب بوده بلکه
تو تیونر های ما هو اره و من وایفای داشتم عالی بوده ولی دیگ معجزه ای نکرده!
چیپست مودم های Asus شامل n16 ac52 ac55 ac68 یکی هستند.فقط AC88 هست که فرق داره دوستان در جریان باشید. برادکامه AC88
من بهترین مودم برادکامی که میشه برا ADSL داشت رو دارم.دیلینک 2730 مشکی. الانم یه مودم با همون چیپستی که رو اون مدلای ایسوس هست خطم شاید 5 10 درصد زیر خط برادکام باشه
البته این داستان برادکام بهتره شکی نیست(و چیزی نیست که فقط تو ایران باشه) ولی بدونید خطتتون... و تجهیزات مرکز از مودم 100 برابر اهمیتش بیشتره
تنها چیپسنی که میگم قطعا نخرید اونیه که رو مودم دیلینک 2877 هست همه میگن داغونه
درسته.. یکبار هزینه کن یک عمر استفاده کن ...همون کابل تلفن CAT3 رو هم میشه به کابل شبکه با سرعت 100 مگابیت تبدیل کرد به نظرم که نیاز به خرید کابل شبکه هم نداری حتی...:thumbsup: جات بودم یه مودم VDSL میذاشتم سر خط برای اینده هم خوبه ...مودم رو باید تو یه باکس ضد آب قرار بدی .ولی مودم-روتر سوا باید داشته باشی . روتر برای همین روزاس که به درد میخوره... حتی اگه SNR ت بالاتر نره ثبات و کیفیت خطت بالاتر میرهنقل قول:
نقل قول:
نه، این یعنی برند تجهیزات مخابراتی Broadcom هست، هیچ ربطی به خود مودم نداره، چیپ تجیهزات مخابرات مرکز تون هر چی باشه اونو میزنه. مودم ایشون چیپستش مدیاتک هست.
البته چیپست ایشون Broadcom نیست، بلکه DSLAM های مرکز مخابراتی شون مثل اکثر نقاط کشور Broadcom هست. درسته Broadcom سازگار تره با تجهیزات مراکز مخابراتی ایران، ولی "چشم گیری" وجود نداره، من خودم 2730 داشتم قبلا، الان ایسوس دارم ولی ایسوس برام بهتره.نقل قول:
من هم گفتم که چیپست DSLAM شاتل برادکامه نه که چیپ مودمشون برادکامه...:biggrin: برندشون برادکام نیست زایکسله چیپشون برادکامه. اینم چیز خاصی نیست مودم با چیپست برادکام هم با یه دستور ساده چیپ dslam رو نمایش میده...:thumbsup:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله منم به جا چیپ، برند نوشتم اشتباهی در ریپلای دوست مون :biggrin::D
چیپ مودم منRalink RT3050F @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MHz مودم N10_c1 (آخرین ورژن N10 که زده شده)