آقا ماله من که یکی دو روز این جوری بود و حالا چند روزی هست که درست شده
چرا مال بقیه رو درست نمیکنن؟؟؟؟
Printable View
آقا ماله من که یکی دو روز این جوری بود و حالا چند روزی هست که درست شده
چرا مال بقیه رو درست نمیکنن؟؟؟؟
از همینا استفاده کردن ولی باز نشد ....نقل قول:
successfully هم داد ....
چه کنم ؟
از من که از همون اول مشکل نداشت، الان هم هر شب حدود 1200-1300 مگ دانلود دارم. فقط مشکل کمبود هارد دارم. ایشالا برای بقیه دوستان و مخصوصا همشهریان اصفهانیم اوضاع دوباره خوب بشه.:10:نقل قول:
صحبت مسئولان شاتل اصفهان (مضمون): بعضی مراکز به حالت قبل برگشته ولی بقیه بدبخت ها اگر دلمان خواست لطف می کنیم و اگر دلمان خواست از بقیه اصفهانی ها را لطفمان بر می داریم و مثل بقیه بد بخت ها می کنیمنقل قول:
این صحبت من با مسئولان شاتل امروز بود
به همین دلیل به شما با این روحیه ای چه از اینها دیدم منتظر باشد لطفشان از شما هم بر دارند
آخه یک نفر به این شاتلی ها بگوید این قدر اصفهانی ها بدبخت نیستند دست محتاجی به شما دراز کنند چه لطف شما به انها برسد
(با توجه به اینکه من بیش از 200 مگ دانلود لازم ندارم در شب و با این سرعت نیازهم برآورده می شود ولی حرفی چه می زنند خیلی زشت است)
باقی سایتها رو باز می کنی ؟نقل قول:
نمی دونم واللا :41:
همین الان هم باز کردم،با همون dns ها
ادم بد جوری حرص میخوره که الان مهمونی بودیم خونه فامیلم اونجا 3 تا کوچه از ما بالاتره و مرکز مخبراتی 01 شهر که قدیمی ترین هم هست سرعت داشت پرواز میکرد اما وقتی میای خونه ....
بد تر از اون که جایزه امشب نود رو هم شاتل داره میده و مینوسته بزرگترین ارایه دهنده adsl 2 در ایران ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره فقط با این مشکل دارمنقل قول:
گفتم که یکی دیگه از بچه هاهم ک شاتل داره توی اهواز تست کرد باز نشد .....
الله و اعلم .
از usb استفاده می کنمنقل قول:
:31: جالبه ما سرویسمون رواز 512 به 128 تغییر دادیم با اینکه تو مشخصات سرویس همه تغییرات انجام شده و 128 ثبت شده ولی همچنان سرعت دانلود 512 هست :31:
رکورد شاتل زد زیر یک کیلو بایت
تماس می گیریم می گویند ترافیک
تازه تبلیغ هم می کند در نود