پارس.........مخابرا داغونهنقل قول:
Printable View
پارس.........مخابرا داغونهنقل قول:
چیش داغونه؟! :n24::n25:نقل قول:
چیش نیست؟:n13::n08:نقل قول:
دوستان من موندم چی کار کنم تا 30 دقیقه پیش پینگ من توی سرور های اروپایی روی 250 و روی 8.8.8.8 روی 300 بود ولی الان پینگ من روی سرور های اروپایی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هنوز پینگ 8.8.8.8 من روی 290 هست و پینگ توی سرور های ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چیکار کنم؟؟:n13:امروز اینترنت من تازه وصل شد(امشب) تا حدود 30 دقیقه پیش پینگم افتضاح بود طوری که می خواستم تخلیه کنم ،حالا الان این شده:n19:دوستان این پینگ ثابته ،به نظرتون خوبه؟نمی دونم چرا توی سرور های اروپایی پینگم روی 105 تا 120 هست ولی توی 8.8.8.8 روی 290 !!حتی روی 4.2.2.4 روی 105 ثابته .دوستان به نظر شما این همیشگیه؟کدوم سرور رو برای پینگ ملاک بگیرم؟!
8.8.8.8 مال امریکاست.پینگت از امریکا زیاده.فک نکنم دایمی باشه فردا عصر امتحان کن(زمان شلوغی)نقل قول:
روی پارس پینگ داخلی به خوبی مخابرات نیست.توی سرور های مثلا توی سرور لندن تقریبا عین هم هستن.ولی مثلا پارس 4.2.2.4 روی 250 هست ولی مخابرات روی 105 ،راستش برای یه نفر گرفتم به اسم اونطرف که الانم ایران نیست ،بدبختی اینه که نمی تونم تخلیه کنم،الان این مخابرات رو روی فیبر دارم و پارس رو روی یه خط دیگه .چه کنم به نظر شما؟چرا پینگ 8.8.8.8 اینقدر بالاست؟خب 4.2.2.4 هم مال آمریکاست!نقل قول:
یه نکته جالب توی config مودم،در پارس فاصله مرکز مخابراتی رو بحسب snr روی 52 نشون میده،ولی توی مخابرات روی 9 !جالب اینجاست که هر دو یه مرکز مخابراتی هست.فکر کنم خونه راه می ره نه؟!؟!
نه داداش فک کنم 4.2.2.4 از اروپا باشه(مطمئن نیستم).ولی خوب پینگ 8.8.8.8 اگه بالاست ولی مشکلی تو وبگردی ندارین باشه خوبه.فقط دعا کنید دائمی باشه.البته با وی پی ان ایرانی پینگ از 8.8.8.8 پایین میاد.نقل قول:
راهی هست که به مخابرات بقبولونم که پینگم رو پایین بیاره؟یه جار خونده بود که یه نفر زنگ زده بود گفته بود که یه ip dns براش ست کنن ،که پینگ 8.8.8.8 رفته بود روی 102 !نقل قول:
نمیدونم ولی isp هایی مثل پارس فک کنم این کاررو میکنن و اکانت گیم برات فعال میکنن.ولی خوب سرویس igame و وی پی ان های ایرانی پینگ رو خوب میارن پایین.نقل قول:
نقل قول:همون که نوشته 2.37Mb/s سرعت رو نشون میده. یعنی 2.37 مگابیت بر ثانیه که میشه حدود 300 کیلو بایت بر ثانیه....نقل قول:
برای سرور ایران پینگ زیر 100 برای سرور اروپا پینگ زیر 200 و برای سرور امریکا پینگ زیر 300 نسبتا خوبه....(پینگ همونیه که نوشته 36ms)نقل قول: