واقعا عجيب دزده…
٣-٤ ساعت كال آف آنلاين بازي ميكني ، ١گيگ ميپره.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Printable View
واقعا عجيب دزده…
٣-٤ ساعت كال آف آنلاين بازي ميكني ، ١گيگ ميپره.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
الان زنگ زدم گویاش گفت سرویس adsl با کندی سرعت مواجه شده و کارشناسانه دزد دارن تلاشه خودشونو میکنن.
دیشب از ساعت 1 تا 6 فقط 700 مگ گرفتم.
سرویسم 512.
کسی یه سرویس دهنده کمتر دزدتر سراغ نداره این دهنمونو سرویس کرد.
آره.خیلی حجم میدوزدن.منم دوستم داشت توی شیراز میگفت 4 تا پیج باز میکردم نزدیک 20 30 مگ کم میکرد.10 برابر میکردنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اينو ببينيد (به تاريخش هم دقت كنيد :21:) :
(اگه اعتراض :19: مي كرديد ، اگه اگه ... :31:)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6497148&postcount=11416
چند روز بود که گزارش مصرف رو نشون نمیداد،امروز درست شد.
چرا اینقدر وضعیت روزانه افتضاح شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سایت رو باید چند بار رفرش کرد تا بالا بیاد !!!!!
پینگ هم که افتضاحه :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه مشترکین اینترنت ADSL
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور ارتقاء سطح و بهبود کیفیت سرویس در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما در روز جمعه مورخ 1390/09/11 از ساعت 1 بامداد به مدت 7 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بدیهیست با همکاری شما کاربر گرامی، افزایش سرعت، ارتقاء امنیت شبکه و کیفیت پشتیبانی خدمات را در سایه انجام این تغییرات جامه عمل خواهیم پوشاند.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را داریم.
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_iran_maintenance
یعنی دزد شرف داره به پارس آفلاین .آخه ... ها حتما باید ساعت یک شب که ملت خاکبرسر میخوان دوتا فیلم س...سی دانلود کنن اون تجهیزات لامسبتونو ارتقا بدین.
سلام
پارس 700 مگابایت از حجم رو کم کرده؟چکار کنم؟زنگ زدم پشتیبانی جواب سر بالا میدن؟
کیفیت اینترنت 1024 پارس خیلی عالیه، سرعت یک زمانی تا 700k بالا می رفت اما الان حداکثر تا 300K بالا میره، من یک اشتراک دارم، راضی هستم، شبا هم زیر 150 نمیاد.
اینترنت 256 هم دارم باهاش روزها 200K می گیرم در ثانیه، شبها هم در حدود 100 الی 200 متغیره.
دو مگ نامحدود گرفتم افتضاحههههههههههههههههههه اصلا طرفش نرو !