بچه ها تعرفه های اینترنت مخابرات رو کجا میشه دید؟لینک دارین؟
ممنون
Printable View
بچه ها تعرفه های اینترنت مخابرات رو کجا میشه دید؟لینک دارین؟
ممنون
نقل قول:
از اینجا داداش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرويس 512 نامحدود كه اشتراك1به10ميده سرعت دانلودش تو روز و شب چقدره؟
كلا ارزش داره از شاتل بيام مخابرات ؟
همونطوري كه مدونيد شاتل محدوديت دانلود داره
یعنی الان از بیرون مودم رو بخری و بخای سرویس اندیشه رو فعال کنی روش ، نمیتونی خودت کانفلینگش کنی؟نقل قول:
چرا بابا ربطی ندارهنقل قول:
مودم از خودشون هم بگیری می تونی کانفیگش رو خودت انجام بدی
فقط حواستون باشه اگه تو مراحل کانفیگ مشکلی پیدا کردین سریع نپرین دنبال کارشناس، تو همین انجمن درخواست راهنمایی بدین بچه ها هستن کمک میکنن.نقل قول:
من بیچاره ی از همه جا بی خبر،هرچه قدر با مودم ور رفتم درست نشد که نشد؛آخرش مجبور شدم 10 تومن پول مفت بدم.تازه دو روز اضافه تر هم معطل شدم.
حتی فکرش رو هم نمیکردم مشکل از vpi و vci باشه که اندیشه بهم داده!
نقل قول:نقل قول:
اونها دو تا vpi/vci بر حسب اینکه یوزر مخابرات باشی یا اندیشه بهت معرفی میکنن , 100% دو تا رو با هم میکس کردی و از معجونت کاری برنیومده.
کانفیگ تلفنی انجام نمیدن ولی راهنمائی برای کانفیگ انجام میدن. شاتل درسته که پشت تلفن خوب جواب میده ولی پولش رو قبلا ازت گرفته :دی
حامد توتالی vpi/vci اندیشه 8/35 هست اشتباه نوشتی.
کدوم مودم ؟ مارک / مدل ؟نقل قول:
سلام به دوستان ودشمنان
مدتی آمار خط 4 رو نداده بودم
البته منزل رو عوض کردم ولی باز خطه4 هستم و باز اندیشه :27:
ولی اینجا پینگ خیلی خوبه انگار تجهیزات تو خونمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه مورد که آزار دهندست اینه که قبلا دراثر قطع شدن اینترنت و وصل شدن مودم خودش دوباره کانکت میشد ولی الان بعد قطع وصل شدن باید مودمو روشن خاموش کنم(طی ماس با پشتیبانی)
که این مورد باعث شده مثلا اگه ساعت 3 صبح نت قطع بشه اون شب دانلود نتونم بکنم
نمیدونم این حرکت زشت عمدیه یا غیرعمد ولی خیلی بدم اومد
به محض اینکه adsl فعال شد زنگ زدم پشتیبانی،یوزر و پسوردم رو گرفتم. vpi , vci رو هم پرسیدمنقل قول:
گفن شما یوزر مخابرات هستید 0/35 هست.منم دو روز همین ها رو وارد کردم،حتی جابه جا هم تست کردم!!! (یعنی 35/0 ) ؛ الان 8/35 هستش و داره کار میکنه
همون دوستم که گفتم شاتل داره رو آورده بودم واسه کانفیگ،گفت اگه شاتل بودی تلفنی هم راهنمایی می کردن.
حالا اگه مثلا یه مشکلی پیش بیاد یا نیاز به راهنمایی بود زنگ بزنم شاتل جواب میدن؟(خودم اندیشه هستم)