پینگ ترکیده اره افت سرغتم داره کلا نییییییییییییییییانقل قول:
Printable View
پینگ ترکیده اره افت سرغتم داره کلا نییییییییییییییییانقل قول:
افرین دیگه چیا بلدی ؟؟نقل قول:
دوباره منفجر شد:sq_6:
سلام لطفا به این پست من جواب بدیننقل قول:
من البته مخابرات ندارم ولی به نظر من سرعت داخلی نتتون خوبه....(با این فرض که سرعت سرویس حداکثر 2 مگه)نقل قول:
بهتره با یه سرور خارجی تست کنید... اونطوری بهتر مشخص میشه....(از خود سایت میتونید با سرورای مختلف توی نقاط مختلف دنیا تست بگیرید)
در کل هم کیفیت نت خیلیش به سرعت تک کانکشن بستگی داره...
در مورد تک کانکشن توی این تاپیک توضیحاتش هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ولی سرعت دو مگ از کدوم قسمتش میشه فهمید؟
پینگش خوبه؟
دوستان چند تا سوال دارم:
اینترنت نامحدود مخابرات من تازه امروز وصل شد (حدود 6 روز طول کشید از طریق 2020) ،راستش این رو روی یه خط دیگه گرفتم ،روی یه خط دیگه پارس دارم.از اونجایی که پارس سرعت نامحدودش پایین بود ولی پینگ خوبی داشته مثلا پینگ من با 8.8.8.8 اکثرا روی 108 بود ولی سرعتم پایین بود.از یکسری پرسیده بودم ،گفتن مخابرات بهرین سرعت نامحدود و بهترین پینگ رو داره،راستش الان من نت 1 مگ نامحدود دارم که دقیقا سرعتش ثابته ،ولی پینگش روی 8.8.8.8 روی 300 هست.حالا تصمیم گرفتم که تخلیه کنم از همون پارس استفاده کنم.درخواست تخلیه چه جوری هست؟تلفنی میشه تخلیه کرد و حضوری نرفت مخابرات؟چه قدر طول می کشه تا تخلیه کنن؟با توجه با اینکه تازه امروز نت من رو وصل کردن!
حضوری فقط :n02: طولش دیگه بستگی مرکزتون داره:n26:نقل قول:
ای بابا فقط حضوری؟:n30:اینترنت رو به اسم یه بنده خدایی گرفتم الانم ایران نیست تا 2 ماه دیگه هم نمیاد،بد بخت شدم رفت:n28:،اگه حصوری برم حتما می گن باید شخصی که اینترنت به اسمش هست بیاد!!دوستان راهی نیست دیگه واقعا؟!؟!!:n13:نقل قول:
سلام
دوستان اینترنت مخابرات کیفیتش بهتره یا پارس آنلاین؟