چرا دوست عزیزنقل قول:
حق داری انتظار داشته باشی ولی حق انتقاد نداری
عزیزم اینجا ایرانه پشتیبانی و راهنمایی و اینا نداریم
Printable View
چرا دوست عزیزنقل قول:
حق داری انتظار داشته باشی ولی حق انتقاد نداری
عزیزم اینجا ایرانه پشتیبانی و راهنمایی و اینا نداریم
راستی آقا من شنبه برم کارای انصرافی رو بکنم ..میشه مرحله به مرحله بگید باید چیکار کنم ؟؟
اول خرید دفترچه ... دوم پر کردن اون . سوم موارد پزشکیش ...............
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
اگر مثلا تا اخر هفته ی آینده کاراشو بکنم احتمال داره کی اعضام بشم ؟؟ آیا بسیجی فعالی روبگیرم متونم آموزشی رو دوربزنم یا نه درهر صورت باید آموزشی رو برم ...
شما به احتمال کم برج ۱۲ و احتمال زیاد برج ۲
اعزام هستید بسیجی فعالی هم تاثیری در اموزشی نداره مگر اینکه بتونید گواهی دوره تکمیلی یا همون برگ سبز رو بگیرید و حتما بیوفتی سپاه
sent from my open source device
بالاخره یک ماه از آموزشی ما توی مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی ناجا گذشت. این چهارمین مرخصی منه. توی هفته گذشته ما میدان تیر رفتیم. خود میدان تیر خوب بود و یه جور زنگ تفریح بود ولی مسیر طولانیش همهمون رو خسته کرد. روزای دیگه هم همش عادی بود. صبحگاه + صف جم تقریبا راحت (چون همه چیزو یاد گرفتیم) و کلاس های درس. سه شنبه هم توی صبحگاه عمومی از فرمانده پادگان خیلی خوب گرفتیم و قرار شد اگه هفته بعد هم خیلی خوب بگیریم یه روز بهمون تشویقی بدن :n02::n02::n02: خلاصه یکی دو بار بدو بایست داشتیم. کلی بشین پاشو داشتیم و ... ولی دیگه همش برامون عادی شده.
یه توصیه هم دارم برای کسایی که میخوان بعد از این برن آموزشی. روزای اول و دو هفته اول بهیچ وجه پا رو محکم زمین نکوبید چون فقط خودتون ضرر میکنید. زانوتون داغون میشه. خود من الان یه هفتس زانو درد بدی گرفتم.
داداش شهاب خوبه که صد بار گفتم جو گیر نشید پاتون رو محکم نکوبید زمین :دینقل قول:
به غیر از زانو درد رو چشم هم تاثیر بدی داره
والا جواد جون به خاطر جو نبود اینا میگفتن پا نکوبید فلان میکنیم و بهمان میکنیم ما هم ساده لوح بودیم و میترسیدیم. :n02: الانم داریم چوبشو میخوریم.نقل قول:
کاش قبل اینکه برم میگفتی بهم :n30: الان وقتی میدوم زانوم میخاد بشکنه :n28:
آره بابا همش دروغ بود . توي آموزشي هيچ كاري با سرباز ندارند . ماها پاهامون رو 90 درجه مياورديم بالا كه چي بشه ؟ آخرش دچار كشيدگي رباط صليبي شدم كه تا آخر عمر هم باهامه . هيشكي هم نگفت دستت درد نكنه . همونطور كه دوسمون گفتند واسه رژه اصلا خودتون رو به زحمت نندازيد :n02:. وقتي فرمانده داره نيگاتون ميكنه خوب رژه بريد ولي اگه ديديد خطر تنبيه وجود نداره چرت و پرت بريد :n10:. اصلا نميخواد پاهاتون رو بالا بياريد و محكم بكوبيد . ديگه از اين خفن تر نيست : ما پايان دوره واسه فرمانده كل نيروي زميني ارتش ، سرتيپ احمد رضا پور دستان رژه رفتيم . من عين احمقا 90 ميزدم ولي رفقام همه درب و داغون رژه ميرفتند :n08:. آخرش هم به همه يگان ها " خيلي خوب " داد و آب از آب تكون نخورد !!!!:18:نقل قول:
یه سوال کلی برام پیش اومد تو چند صفحه قبل دنبالش گشتم جواب درست و حسابی گیرم نیومد. از اساتید خواهش میکنم هرکی تجربه داره جواب بده و اون سوال اینه که:
کلا تو آموزشی معاف از رزم ها چه کارهایی میکنن؟
آخه یکی از آشنا ها که چند سال پیش آموزشی رو تو پادگانی در یزد بوده. میگفت هیچ فرقی بین معاف از رزم ها و بقیه نبود و میگفتند که هرکی میتونه سرپا بایسته باید همه کارها رو انجام بده و همه با هم مساویند!
دوست عزیز کاملا بستگی دارهنقل قول:
به مرکز اموزشی بعضی جاها تفاوت نمیزارن
و بعضی جاها تفاوت میزارن
معمولا معاف از رزم ها رو میزارن
صف های اخر دسته اخر گروهان
و وقتی بدو به ایست یا بشین پاشو میدن
میگن شما سر جاتون وایسید
نقل قول:
هــــــــــــــــــــــــ ـی یادش بخیر....30 روز از این نوشته قبلیم گذشت....انشاالله این 30 روزه باقی مانده هم زود بگذره
امشب ساعت 10 باید حرکت کنم برم...