روش promotion رو کشف کردم مهم نیست که بازیتون عالی باشه مهم اینه که بدونید کی باید ببرین و کی باید ببازین
and now plat3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روش promotion رو کشف کردم مهم نیست که بازیتون عالی باشه مهم اینه که بدونید کی باید ببرین و کی باید ببازین
and now plat3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نظرم رو Hecarime ولی Lee sin هم قویه نمیخوا بکشم تو تیم فایت میخوام مثله Ult مالفیت باشه تاحالا ندیدم کسی بتونه از تیمفایت تیمی که مالفیت رو داره ببره بسیار قوی مالفیتنقل قول:
هکاریم اگر بخوام runes هاشو بخرم باید اندازه یه هیروی 6300 خرج کنم مخصوصا movment speed ها دونه ای 2000 تاست که کل هکاریم هم رو سرعتش میچرخه و واجبه بعد Lee هم خیلی گنک کردن باهاش سخته امکان خطا 50 درصده البته بگم رنگار رو دارم جانگلش حرف نداره همیشه تو جانگل که با رنگار میرم اگه یکی گاو نباشه فید نده 100% میبریم
دوستان من حدود 200 تا بازی با رنگار کردم هنوزم روزی 5 بار باهاش بازی میکنم ولی همیشه Top که میرم lane رو میبازم یکی هست بگه چی کار کنم دیدم یارو pridstalker بازی میکنه با رنگارو رو تاپ ولی اون هم به طرز خیلی سختی بالا رو OWN میکنه
Jungal : sejuani - Ramuus -Amumuنقل قول:
نظر اصلی با خودته اینا پیشنهاداته من بود در ضمن Adc ها که معلوماً دیگه هر کدوم فید بشن به یک شکل کار می کنن ولی من Draven - Vayne - Cait پیشنهاد می کنم Top هم Nasus و Renekton و هر دو هم قوی ان Nasus هم هر کی میگه میشه جلو فارم کردنشو بگیری غلط کرده :دی من که نتونستم مگر این که هیرو Renge بگیری
من بیشتر از 1100 تا بازی با رنگار دارم و اکثرا هم باهاش تاپ بازی میکنم ببین همیشه واسه رنگار اول بازی 3 تا Dornas blade بگیر و سعی کن جلو چمپایه ad که میدونی زورت بهشون نمیرسه boot armor ببندی من بیشتر جلو چمپاییه تانک با رنگار مشکل دارم وگرنه اکثر ad هارو باهاش میزنم حالا میخواد باشه riven / fiora یا ... بیلد رنگار دستت بیاد خیلی سفت میشه و خیلی هم بد میزنه برا همین بهت پیشنهاد میکنم بری استریم ryan choi رو ببینی Pridestalker هم اصلا رنگار بازه خوبی نیست فقط میدونه زورش به طرف نمیرسه مثل گاو فید میده اول بازی .the brutalizer یکی از ایتمایه اصلی هست همینطور Tiamat البته هیچ وقت Tiamat رو تبدیل نکن به hdyra چون useless میشی صبر کن هر وقت فول ایتم شدی کاملش کن و همینطور the Brutalizer رو به Black cleaver تبدیل نکن به جاش میتونی ghost blade ببندی خیلی واسه hunt کردن قوی میشی:n16:نقل قول:
به نظر من Heca نه. الان خیلی اوضاعش خوب نیست! بعد از اون همه Nerf دیگه خبری از اون Heca نیست که Ulti بزنه وسط و با W همینجوری خودشو Heal کنه با Q هم یکی یکی پر پر کنه.نقل قول:
اگه Jungler خوب میخوای که خیلی هم سخت نباشه Vi رو بخر، هم تانکه هم Damage بالا داره، به هر حال تا Nerf نشده استفاده کن. Ulti هم که خوراک Gank کردنه، فقط کافیه با Q طرف رو بترسونی تا Flash استفاده کنه بعد Ulti رو بزنی روش. Lee هم خیلی خوبه، Lee معروفه به Jungle همه کاره! بقیه Jungler ها تو یه چیز ممکنه قوی باشن تو بقیه چیزا ضعیف، اما Lee تو همه چیز حالت نرمال یا حتی خوب داره. ADC هم برای Team Fight به نظر من بهتر از Tristana الان نداریم.
ای خدا
من نفهمیدم چرا جدیدا واسه برد 16 تا lp میده واسه باخت 21 کم میکنه :n14:
آخه گناه من چیه اینوسط اون از اون چت بان های 300 تایی اینم از این lp ها :n28:
دردمو به کی بگم آخه هیش کس درک نمیکنه منو:n14::n14: :n28:
به خاطر اینه فاصله بین برد باخت ات زیاده از تو رنکدنقل قول:
بچه ها این Season ام مثل Season قبلی جایزه داره؟
به سلامتی یعنی 7 دست Rank رفتم بازی Shift+Delet کردم :n02:
یعنی کلا من هیچ وقت Rank نگرفتم بر چه اصول و قاعده ای بهترین باشی تو رانک بدترینی فقط مشکل اعصاب و روان تولید میکنه ....:n29:
پچ جدید هم اومد با کلی تغیرات زیبا موندم چرا کلاینت و مپ جدید نمیاد...
اونا آخر Season عوض میشن نه الاننقل قول:
دوستان EUNE Step اول چقدره؟