کسی جواب سوالم رو نداره ؟نقل قول:
به جز idm برنامه ای نیست که بشه باهاش کامپیوتر رو با تایمر خاموش کرد؟
Printable View
کسی جواب سوالم رو نداره ؟نقل قول:
به جز idm برنامه ای نیست که بشه باهاش کامپیوتر رو با تایمر خاموش کرد؟
دوستان این مشکل حجم کم می کنه ....در صورتی که شبانه رایگان استفاده کنی این طوری میشه؟
PC Auto Shutdownنقل قول:
آقا برای شمام اینجوریه. من مثلا 2-3 روزه شبونه اصلا استفاده نمیکنم اما ترافیک زیادی نسبت به وبگردی ازم کم میشه !!!
کسی هست که براش این مدلی باشه، من قبلا که از شاتل سرویس داشتم هفته ای 200 نهایت ازم کم میکرد اما پارس تو 2 روز ازم 650 گیگ کم کرده. کسی میدونه دلیل این داستان مزخرف چیه ؟
ممنونم .
برا من در اون حد نیست ولی اخیرا منم احساس میکنم داره دزدی میکنه بصورت شدید . قبلا هر کاری میکردم کم شدن حجم اصلا محسوس نبود ولی الان هیچ کاری نمیکنم فقط تو فیس بوک اینا می چرخم میبینم 40 یا 50 مگ ازم کم میکنه . با این روال باز تست میکنم بعد پارس آنلاین رو .....نقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
همه دانلود منیجر ها این قابلیت رو دارن . یکی از مطرح ترین دانلود منیجرها که کارش عالیه و هم رایگان هست . Orbit هست .نقل قول:
یوزر و پس مودمت (و یا کانکشن اتصالت) رو عوض کن.نقل قول:
بهرحال دزدی توی ذات پارس آنلاینه ! :31:
تایید میشه دزدی خیلی شدید شده.به خدا انقدر حجم خزیدم دهنم سرویس شده بابا از کجا پول بیارم.
چند شبه نمیشه بالای 4 گیگ گرفت
این چه وضعشه !!!!!!!!
تابلو داره دزدی میکنه
تو 4 روز از من 4.7 گیگ دزدیده
مگه من چه کار میکنم ؟
من همیشه 512 . 10 در ماه میگیرم
الان 16 روز مونده فقط 3 گیگم مونده
گزارش مصرف هم کار نمیکنه
اقایون کسی زنگ نزده ببینه این گزارش مصرفشون چشه؟؟ الان نگاه کردم باز 500 مگ ازم پریده معلوم نیست ازکجا
قربونش برم ادم تا دو ساعت وب گردی هم می کنه می بینه یهو 100 مگ کم کرده عجب وضعی شده صد رحمت به اسیاتک