دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !نقل قول:
میگن ولی موقعی که قبض میاد و توی پنل چک میکنید از حجم کم میکنه چه کم کردنی :n08:نقل قول:
سرویس های حجمی دانلود رایگان شبانه نداره.اما اگه کمپین تابستانه ثبت نام کنی از یک تا 7 صبح دانلود رایگانه.
البته کمپین تابستانه شرایط خاصی داره.
سلام
من تازه از مخابرات لطیفی اینترنت گرفتم. سرعت 10 مگابیت و ترافیک 100 گیگابایت ماهیانه. قیمتش خیلی خوبه ولی اصلا کیفیت نداره. یعنی سرعت دانلود از 20-30 کیلوبایت در ثانیه تا 1.2 مگابایت در ثانیه متغییره و البته بیشتر وقتا نزدیک حد پایین دانلود میکنه. البته توی 195 شکایت کردم. ولی هنوز به نتیجه نرسیده. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. که شاید دوستانی که از قبل از مخابرات اشتراک دارند شاید بتونن کمک کنن.
طبق مصوبه 152 قانون تنظیم مقررات باید به ازای حجم خریداری شده 25% هم به عنوان حجم مجاز آپلود به کاربر بدن. یعنی من که ماهی 10گیگ دارم. تا سقف دو و نیم گیگابایت می تونم اپلود داشته باشم بدون اینکه از حجمم کم بشه. پنل کاربری مخابرات که افتضاحه، نه سر داره نه ته، به روز که نیست، تاریخ نمودار و جدولش با هم نمی خونه و .... و مشخص نیست که ایا این مصوبه رعایت میشه یا نه. توی صحبتهایی که با اپراتورهای 2020 داشتم، متوجه شدم که مخابرات این قاونو را رعایت نمی کنه. حالا کسی هست که بتونه جواب قطعی بده؟ چون می خوام بابت این موضوع هم از مخابرات شکایت کنم.
ممنون
یا حق
شبانه رایگان داره؟نقل قول:
دوستان مخابرات تهران قبلا شبانه رایگان داشته و حذفش کرده یا از همون اول نداشته؟
خیر شبانه رایگان نداره.نقل قول:
در ضمن اشتباه تایپی شد. درستش 10 گیگ هست نه 100 گیگ.
سلام
دوستان من میخوام وارد پنل بشم ولی نام کاربری رو قبول نمیکنه، مگه همونی نیست که خودشون تو برگه دادن؟؟؟ یا یه چیز دیگه هست؟!
درسته همون هستنقل قول:
تازه ثبت نام کردید؟!:n13:
دوستان کسی تو مرکز مخابرات نبوت از مخابرات سرویس داره؟؟
برای گیم میخواستم بیشتر پینگش چطوره با اروپا؟ شبا از 9 به بعد افت سرعت داره آیا؟؟
الان صبانت دارم که فاجعس..!