[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] carryed so hard:n02::n04::n10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ryze ریده من 2 3 بازی رنکد میرم اصلا جواب نمیده یکبارم خودم باش رفتم بدرد نخوردنقل قول:
اصلا این حرفتو قبول ندارم ryze میترکونه البته Runes/masteries مخصوص خودشو میخواد موندم چطور میگی ریده:n13: اگه یکم پا بگیره تو Late game بازی رو تکی جمع میکنه:n02:نقل قول:
اسکینهایه Debonair برایه Ezreal / vi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gnar New champion
:n12:
چه عجب به جز رنگار اسم چمپ دیگه ای رو هم ازت شنیدیم :n02:نقل قول:
Champ واسه Team Fight با Champ واسه Carry کردن فرق داره ها! اگه میگی واسه Team Fight خب معمولا Champ هایی که AoE زیاد و Mobility بالا دارن بهترن. بعدشم بهتر بودن توی Team Fight دلیل بر این نیست که میتونن Kill بگیرن، توی Team Fight شاید یه Supp مثل Morgana خیلی خوب باشه میره وسط Ulti میزنه Zhonya استفاده می کنه کلا روند Team Fight رو عوض می کنه! از اون طرف ما تانک هایی داریم که تو Team Fight عالین مثل Renekton که با 2 تا Dash میتونه برسه به ADC حریف و Stun کنه. باز Mid Lane هایی داریم مثل Syndra یا Orianna که کافیه وایسن دور یا حتی پشت یه دیوار و دونه دونه حریفو پر پر کنن.نقل قول:
اما Carry بحثش فرق داره، Zed یا Katarina میتونن بازی رو Carry کنن، اما راحت نیست، مخصوصا Zed خیلی تمرین میخواد، برای اینکه جفتشون از اونجایی که Assassin هستن خیلی Squishy ان و باید یاد بگیری که چجوری باهاشون در بری. مخصوصا با Kata واسه Ward Jump یا Zed واسه Shadow هاش که بدونی کی باید جاتو عوض کنی.
اگه فکر می کنی میتونی یه Champion بخری که بری تو Team Fight بعد 5 نفر بریزن سرت آخرشم 4 تاشونو بکشی هیچیتم نشه از این خبرا نیست. مگر اینکه به چند تا گاگول بخوری از اول بازی Feed کنن بتونی زود 3 تا آیتم بخری، اونجوری با هر Champ میشه بازی رو جمع کرد.
jungleنقل قول:
یا ADC
کسی که می گه ریز اشغاله بازی باهاش رو بلد نیست قدرت ریز از مانا میاد مانا بیشتر قدرت بیشتر یک ایتم هست اول بازی ببندی معمولا تا ته بازی اپگریت می شه هزارتا مانا می ده یعنی این موقع هست که می شه با ریز خدایی کرد یک بار ریز برداشتم همه فید داده بودن ته بازی وقتی داشتیم می باختیم همه رفتن مردن من موندم تنهایی در برابر چهار نفر هر چهار نفرو کشتم تهش وقتی همه رو کشتم دیگه اولت نداشتم مستر اومد با شیش منو جمع کرد باختیم ولی فقط ببین تیمی که بوت و تاپ فید می دن یک جانگلر اشغال هم داره بازی می کنه با ریز این جوری می شه کرد حالا حساب کن یک تیم درست که توش امومو هم باشه ببین ریز چی کار می کنه
:n02:
تیم فایت معرکه اگه میخوای Fiddle:n12: