میشه لطفا یه شرکت جاگزین برای صبانت معرفی کنین؟شرکتی که دانلودش کاملا رایگان باشه. داریم دیگه اصلا؟!
Printable View
میشه لطفا یه شرکت جاگزین برای صبانت معرفی کنین؟شرکتی که دانلودش کاملا رایگان باشه. داریم دیگه اصلا؟!
در جواب شکایتات دقیقاً چی نوشتند؟نقل قول:
من الان تنظیم مقررات شکایت کردم.
درخواست عودت وجه را کردم و جمع آوری سرویس.
اون که همه شرکت های رد میکنند باید بعدش تجدید نظر بزنی تا خود کارشناسای 195 بررسی کنندنقل قول:
پست 13199 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب همگی ما در شکایت به 195 بوده که بهمون جواب دادند و کلیه شکایات را رد کردند.:n03:نقل قول:
خوبه دوستان خودتون دیدین که 195 فایده ای نداره
تو مملکت ما از پایه مشکل دار هست خیلی بحثا یکیش اینترنت! کلا دولت مشکل داره با اینترنت پرسرعت! وگرنه تا الان باید 10 مگ میداشتیم ! وقتی عقیده هست اینترنت مضره برای جوان های ما! دیگه انتظاری غیر از این دارین خداوکیلی؟
الان چه شرکتی رو توصیه میکنین من می خواستم بیام صبانت حتی ثبت نامم کردم این تاپیک رو دیدم انصراف دادم :n09:
خب با این اوصاف، به کدوم شرکت کوچ کنیم؟
پیشنهادتون چیه؟
کسی خبر نداره پیشگامان چطوره؟ اونجا هم طرح 8 مگ و 10 مگ داره
طرح 10 مگ آسیاتک با 20 گیگ در ماه و با هزینه ماهیانه 66000 تومان سرعت شبانه اش ثابت روی 2 مگابیت بسته شده.یعنی سرعتتون همیشه ثابت 256 کیلوبایت هست.در تمامی روزهای هفته و سال هم تغییری نمیکند.فقط در ماه رمضان کم میشود.