اخه من لیتل نزدم. به نظرتون واسه چی این 5 روز رو اضافه کردن؟؟نقل قول:
ضمن اینکه حجم من هم اضافه نشده. حجمم هم همون حجم قبلیه.
Printable View
اخه من لیتل نزدم. به نظرتون واسه چی این 5 روز رو اضافه کردن؟؟نقل قول:
ضمن اینکه حجم من هم اضافه نشده. حجمم هم همون حجم قبلیه.
سلام . من سرویس 256 دارم.10 روز دیگه تموم میشه.دیروز سرویس 1024 نامحدود یکماه رو انلاین خریدم. ولی وقتی که تو جزئیات اکانتم میرم باز همون 256 رو زده.باید این 10 روز تموم بشه تا اون سرویس فعال بشه یا اینکه 200 هزار تومن(بابت 1024) از حسابم الکی رفت؟
روزانه هیچ تفاوتی نداره ، ولی شبانه رو به شخصه تست کردم و خیلی فرق داره... با 512 حدودای 150 دانلود میکردم ، با 128 حدودای 20...نقل قول:
منم 1 هستم ولی سرعت شبانم به زور میشه 100 !!!
آدم هست 128 داره از من بیشتر دانلود می کنه !!!!
منم شبی حداکثر 2.2 گیگ میگرم ( البته تازگیا اینجوری شده تا یه هفته پیش شبی 1 گیگ میگرفتم )نقل قول:
ساعت 6 تا 7 سرعتم مثل روزانه میشه و با سرعت 220 میگیره یعنی 700 مگ !!!
من 128 دو گیگ دارم و سرعتم شبها از 100 کیلوبایت کمتر نمیشه.با نمایندگی پارس آنلاین تو شهرمون صحبت کردم و میگفت سرعتهای شبانه برای همه سرویسها یکی هست اما سرعتهای روزانه با ارتقای سرویس بیشتر میشه.کسی تجربه ارتقای بسته از 128 به 512 یا بالاتر رو نداره؟ خواهش میکنم اگه کسی اینکار رو کرده و سرعت دانلود شبانش بیشتر نشده به ما هم بگه تا الکی پول خرج نکنیم.
این سرویسی که گرفتید به عنوان قرارداد پشتیبان هست و تا اون سرویس 256 شما تمام نشه سرویس جدیدتون شروع نمیشه. مگر اینکه به بخش فروش تماس بگیرید و درخواست بدید سرویس جدید رو فعال کنند و اون 10 روز رو حذف کنند.نقل قول:
برای سرویس POL-256 نامحدود وجود داره ؟
کسی تا حالا استفاده کرده ؟ اگه وجود داره قیمتش چنده ؟
تو لیست پارس انلاین که نیست
باید تموم شه. نه از جیبت نرفته. تمدید کنی می ره توی حالت رزرونقل قول:
منم همین رو میگم ، کسی باور نمی کنه که !!!نقل قول:
من تست کردم و بر خلاف حرف نمایندگی بوده... شبانم بسیاااار بیشتر شده و روزانم تغییری نکرده...نقل قول: