والا شرکت خوبی تو شهرمون پیدا نمیشه . مخابرات فارس که کلا له هست . :n02: آسیاتکم که خودت میدونی - داتک هم اصلا به درد نمیخوره - پارس آنلاینم زیاد مطمئن نیستم - شاتل هم همه میدونن . فقط یه های وبی مونده که همگی با هم میریم بپوکونیمش:n08:نقل قول:
Printable View
والا شرکت خوبی تو شهرمون پیدا نمیشه . مخابرات فارس که کلا له هست . :n02: آسیاتکم که خودت میدونی - داتک هم اصلا به درد نمیخوره - پارس آنلاینم زیاد مطمئن نیستم - شاتل هم همه میدونن . فقط یه های وبی مونده که همگی با هم میریم بپوکونیمش:n08:نقل قول:
ولی انصافا باید از آسیاتک فرار کردنقل قول:
چند دقیقه پیش خودم دیدم آسیاتکی ها چه زجری میکشن:n08:
سلام به دوستان
من اینترنتم رو آنلاین تمدید کردم از سایت آسیاتک. مراحل انجام شد و اتومات به صفحه کاربری برگشت. پول هم از حسابم کسر شد اما الان باز تاریخ اتمام سرویس همون تاریخ قبلیه ! و برا بخش تمدید هم نوشته امکان تمدید وجود ندارد ! چطوریاست این ؟! بعد از ساعت 24 اتمام دوره منظور میشه ؟!
های وب سرعتش می یاد پایین همه میرن آسیاتک :n08:
هر چند ماه یک بار باید شرکت عوض کنیم:n08:
چرا آسیاتک رو تمدید کردی؟نقل قول:
بهتر از این نتونستی پیدا کنی؟
فک کنم تنها کسی که تو این 1-2 ماه به پشتیبانی زنگ نزده منم :n09:
البته کلاً اینترنت هم بترکه بهشون زنگ نمیزنم ! تو این 5-6 سالی که از آسیاتک دارم فک کنم کمتر از انگشتای یه دست به پشتیبانی زنگ زده باشم :n09:
شما هم الکی خودتونو خسته نکنین ! مملکت مشکلات بزرگتری داره ک توش موندن ؛ حالا بیان به فکر اینترنت باشن :n08:
من نیاز به اینترنت نامحدود داشتم. کدوم ISP با 72 تومن 512 نامحدود میده که ثابت با 60 دانلود میکنه ؟! چیزی به ذهنم نرسید !نقل قول:
چرا آسیاتک رو تمدید کردی؟
بهتر از این نتونستی پیدا کنی؟
حالا الان این مشکل تمدید که گفتم چطوریه ؟!:دی
من الان نگاه کردم، های وب که شبانه نداره 2 مگ محدودش و دینامیت ها. 2 مگ نامحدودش هم واقعی هست که اونم 300 هزار تومن ماهی قیمتشه. چه مزیتی داره ؟ توضیح بدید پیلیز.
مخابرات با همین قیمت سرویس 2 مگ هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم برای 3 ماهه منظورش بودنقل قول:
در ضمن مخابرات تبریز نامحدود با این تعرفه نداره:n02:(به صرفه ترش همون 128 نامحدود با سرعت 32 هستش = سه ماهه 38 تومن)
اگه ماهی 72 بده میتونه مکس نت 384 بگیره با سرعت دانلود 100 ماهی 58 تومن