باریک ا... من هم 1.4گیگ دیگه دارم تموم شد میرم نمایندگی درخواست تخلیه=یه تو دهنی به صبا به خاطر این کار زشتش:n25:نقل قول:
Printable View
باریک ا... من هم 1.4گیگ دیگه دارم تموم شد میرم نمایندگی درخواست تخلیه=یه تو دهنی به صبا به خاطر این کار زشتش:n25:نقل قول:
حاجی شما باشو حالشو ببر به جا ما هم دانلود کن:n02:نقل قول:
کاوش رفتی؟ منم رفیقم زنگ زده تلفنی گفته انجام نمیدیم! همینجور پیش بره کاوش رایانه هم باید بره ب *ه ! انقدره حال میکنم وقتی این شرکتا با تیشه ریشه خودشونو میزنن که نگو.:n08:نقل قول:
ما میرویم ولی...نقل قول:
به شما سماغ پیشنهاد میکنیم، روزانه به اندازه ای مصرف شود که دچار ذوق ذوق نشوید :n09:
آره کاوش رایانهنقل قول:
بدون دانلود شبانه اینترنت معنایی نداره حتی همین دو سه روز هم به زور تحملش کردم
مسخره کرده صبانت؟؟
این کاری که اینها کردن خودشون رو خر کردن
خب الان چه تفاوتی بیت سرویس 128 کیلو و 12 مگ هست؟؟
در روز مگه میخوایم چکار کنیم که مثلا سرعت دانلودمون 1.3 مگ هست؟؟؟ دانلود که قطعا نمیصرفه در روز
سرعت بالا در روز عملا فقط و فقط به نفع شرکت هست چون زود حجم ترافیکت به فنا میره
فقط میمونه شبانه رایگان که اونم اومدن بر اساس حجمی که میخری برات سرعت رو ازاد میکنن اونم به صورت محدود
پس یهنی هیچ فرقی بین سرویس 128 کیلو و 12 مگ نیس
صبانت خودشو داره نابود میکنه با این کارش
اگر فاصله منزل تا شرکت 600 متره که همون ارتباط نقطه به نقطه راحت کارت رو راه میندازه.همونطور که جناب persian_guns گفتن.تازه حتی اگر از روی بوم خونتون بوم شرکتتونو نمیبینی و دید مستقیم بهش نداری و بینتون ساختمون بلندی مانع اینکار شده میتونی روی بوم شرکت یا خونتون آنتنی که قرار هست نصب بشه رو ارتفاعش رو زیاد کنی تا نوک آنتن با چشم دیده بشه.الان شاتل از این آنتنها میزنه برای هر مترش 100000 تومان میگیره.نقل قول:
میبینم که همه دلشون از صبا نت پره
باید یه کاری کنیم
من زنگ زدم کشیدمشون زیر فوش شنبه دارم میرم جمع اوری کنم
من صبانت کاوش رایانه شیراز دارم
کسی راه حلی برای شکایت داره؟
جمع اوری کن...با شکایت بجایی نمیرسی. قانون اینها به نفع خودشونه.نقل قول:
5روز پیش 8مگ تمدید کردم حیف پول بی زبون شنبه جمع اوری میکنم.
بعداز سالها برگشتم صبانت این ماه دوم بود یعنی.
پولمونم پس ندادن.
جمع اوری نکنن این 4تا استخون دستو تو دهنشون خورد میکنم. :-دی
دوستان 195 شکایت منم رد کرده...:n03:اصلا کسی بوده شکایتش رد نشده باشه..؟