یک تست سرعت بزاریم
البته Speed Test سرعت رو بصورت لحظه ای نشون میده و نمیشه مبنا دقیقی برای شناخت سرعت واقعی دونست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یک تست سرعت بزاریم
البته Speed Test سرعت رو بصورت لحظه ای نشون میده و نمیشه مبنا دقیقی برای شناخت سرعت واقعی دونست
من که همچنان غصه اولی رو می خورم :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جالبه نه !
این در حالیه که برا باز کردن صفحه هم مشکل داشتم و دانلود هم که ...صد رحمت بر دایل آپ
اینا رو گذاشتم سرمون گرم شه یه کم ، ولی خب فک کنم بقیه هم تجربه مشابه داشته باشند
نه ؟
اینا رو باید کجا تنظیم کنم ؟نقل قول:
میشه یه مقداری توضیح بیشتی بدید ..
ممنون :11:
یا میتونی توی کنسول مودمت وارد کنی(اگه بلدی اینو بهت توصیه میکنم)که بعد از ورود باید توبخش تنظیماتش وارد کنی ، قسمت dnsنقل قول:
یا اینکه تو تنظیمات لن :
local area connection/properties/tcp,ip / dnsتو preffered dns این رو وارد میکنی : 8.8.8.8.8 و تو alternate dns که درست زیر قبلی قرار داره 4.2.2.3 رو
.
بعدش هم توی command prompt تایپ می کنی ipconfig/ flushdns تمومه
واسه مرحله آخر هم باید این مسیرو دنبال کنی :start/run/cmdبگو کجا رو مشکل پیدا می کنی در خدمتم
من به خودم تبریک میگم رکورد سرعت دانلود با adsl در همین لحظه شکسته شد
سرعت
دانلود عادی صفر
دانلود با تورنت در بهترین حالت 6
بهتره برم با دیال آپ بیام :31:
واقعا دیگه شورش رو در آورده این شاتل :19:
دوست عزیز اولاً که 8.8.8.8.8 رو نمیگیره چون 3تا نقطه رو جا داره نه 4تا ...نقل قول:
دوماً که ipconfig/ flushdns رو نمیگیره و من دستور ipconfig/flushdns رو زدم ....
بعد از همه ی اینکارا بازم باز نشد ...
البته الان معلوم نیست چش شده اگه اینا رو پاک کنم دیگه وصل نمیشه به نت
چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟
عذر می خوام اشکال تایپی از من بودنقل قول:
همون 4 تا 8ه...
مورد دوم همچنین
:43:
خب بعد از flushdns پیغام داد که successfully انجام شده ؟
ولی من دقیقا همین آدرس رو استفاده می کنم و باز کردم ...
خب اینا رو پاک کنی جاش چیزی نذاری یا توی مودمت تنظیم نکنی که اتومات Dns بگیره که خب بله،وصل نباید بشی،حالا مشکلش چیه از همین استفاده کن،من از همینا دارم استفاده می کنم
میخوای هم،یه بار کش مرورگرتو پاک کن...
هر چند مطمئن نیستم جواب بده،ولی خب ضرری نداره
دوستان لطفا کمکم کنید ، چند شبه دانلودام ساعت 1 شروع میشه (با سرعت 60 70) ولی بعد از 20 حدود دقیقه قطع میشه ، اگه مودمو روشن خاموش کنم درست میشه ، ولی نمیتونم تا صب بیدار باشم که !!!! اشکال از کامپیوترمه یا مودم ؟؟؟؟ حتی مودمو آپدیتم کردم درست نشد ، خواهشن بگید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه از کامپیوتره نه از مودم، طبق گفته شاتل مشکل از خودشونه، لطفا به گیرنده هاتون دست نزنید!:31:نقل قول: