سلام.
تو بازی lost planet 2
من هر چی بازی ميکنم ميام بيرون دوباره بايد از اول بازی کنم تو ويندوز لايو هم اکانت دارم
اما اونم cd-key ميخواد.
راهی نيست بشه کاری کرد؟
Printable View
سلام.
تو بازی lost planet 2
من هر چی بازی ميکنم ميام بيرون دوباره بايد از اول بازی کنم تو ويندوز لايو هم اکانت دارم
اما اونم cd-key ميخواد.
راهی نيست بشه کاری کرد؟
سلام خیلی ممنون از تو دوست عزیز
cpu 4200 amd
ram 2 gb 800
vga 8400gs update
main msi k9n v3
hdd 160 sata
کارت گرافیک آپدیت ودایرکت هم آخرینش نصبه بازیهای با گرافیک بالاتر مثل batelfild2 رویا cod mw2 رو هماجرا کردم ولی این بازی تا بالا میاد اگه سریع تیمها رو انتخاب نکنم یا وسط بازی اگه برم تو منو هنگ میکنه و باید endtask کنم نمیدونم خودم هم گیج شدم
در ضمن با این مشخصات و مادر برد می تونم کارت ati5830 و 2گیگ رم اضافه کنم ؟ سیستم چه طور میششه ؟
سلام
من بازی مافیا ی 2 رو دانلود کردم .
بعد از نصب بازی و کپی کرک این پیغام میاد
cant start because
d3dx9-42.dll
is missing from your computer
لطفا اگر میشه کمکم کنید
با تشکر
احتمالا حتما مشکل از DirectX جدیدترینشو نصب کنی حل میشهنقل قول:
می خواستم بگم چرا فیفا 11 تو لیگش از هفته 14 یه..... خود به خود بیرون می اید البته چند وقت پیش یکی از بچه ها یه کرک معرفی کرد کرک رو ریختم باز همون جوری اگه میشه راهنمایی کنین و مشکل از کجاست وایا برطرف می شه:41:
دوست عزیزنقل قول:
این Dirext جدید رومیشه یه آدرس بدین واسه دانلود
ممنون میشم.
شما احتمالا بازی رو یا اصلا یه به طور صیح کرک نکردی!نقل قول:
سیستمت که همچین تعریفی نداره مخصوصا گرافیکت!...ولی بعیده مشکل از اون باشه...بهت پیشنهاد میکنم اول کر ک بازی رو از اینجا دانلود وتعویض کنی:نقل قول:
اگر جواب نداد بازی رو روی یک سیستمت دیگه امتحان کن شاید بازی یه ایرادی داره!!کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/nba2k11.shtml
در ضمن برای تعویض گرافیک شما باید گرافیکی رو برای سیستمت شمخص کنی که هم با پاور وهم با ماردبوردت سازگاری داشته باشه در ضمن بقیه قطعات سیستم هم قادر به هماهنگی با اون باشند و تعویض اون به این سادگیها نیست پس بهت پیشنهاد میکنم برای این کار حتما با بخش یخت افزار مشورت کنی :46:
شما میتونی از اینجا دانلود کنی:نقل قول:
اگه بازم این ایراد رو گرفت مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=3b170b25-abab-4bc3-ae91-50ceb6d8fa8d
cpu 3.2 gigنقل قول:
hdd 360
nvidia 2 gig bus 9800
ram 2 gig ocz
سیستمت که مشکلی ندراه....شما دانلود کردی ببینی درست میشه یانه؟؟نقل قول:
سلام
من بازیه crysis warhead گرفتم ولی نصب نمیشه.بعد از چند بار تلاش نصب شد ولی ایکون بازی کار نمیکنه یعنی کلیک میکنی روش و لی هیچ اتفاقی نمیفته.
وقتی به اخر نصب میرسه یک اروری رو هم میده.the wrong volume یه همچین چیزی. که دیگه الان این اروررو نمیده.ولی نصب میشه ولی ایکون کار نمیکنه.
ویندوز من سون 64bit هست.
سد دیشو عوض کردم ولی بازم مشکل درست نشد.
ممکنه از ناسازگاری این بازی با سون 64bitباشه؟