این پارس مگه سرویساش رو بالاتر نمی بنده؟ من چطور با سرویس حجمی 512 بالاتر از 60KB دانلود نمی کنم؟ قبل از این با 128 یه سرویس دیگه سرعتم 100KB بود!!!
Printable View
این پارس مگه سرویساش رو بالاتر نمی بنده؟ من چطور با سرویس حجمی 512 بالاتر از 60KB دانلود نمی کنم؟ قبل از این با 128 یه سرویس دیگه سرعتم 100KB بود!!!
چند روزه كه سرعت عجيب پوكيده.
سرعت من از روي ١١٠ اومده رو ي ٦٠ و بالاتر هم نميره !¡!¡!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان کسی چنین موردی داشته:
"افزایش محدودیت زمان انقضاء قرارداد به میزان 5 روز [پنج روز اضافه]
1390/08/30
"
راستش من یادم نمیاد لیتل مور زده باشم. برای شخص دیگه ای اینجوری شده ؟؟؟
یکی دقیقا لیتل مور رو شرح بده که وقتی 5 روز اضافه میشه چی میشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسبت به شاتل که 2 هفته پیش داشتم راضی کننده تر هست!
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
من تازه پارس آنلاین گرفتم و شبها از 12:35 تا 6:55 دانلود میکنم.چیزی هم از حسابم کم نمیکنه.به نظر شما امکانش هست در آینده همه دانلودهایی که ساعت 6 به بعد داشتم رو یکجا کم کنه؟ آخه گزار مصرف نمیده.
نه همچین کاری نمیکنه!
همون وقتش کم نکرد، خیالت راحت باشه.
منم بدون مشکل از ساعات دانلود اضافه استفاده میکنم.
128 پارس(امروز یکم سرعت دانلودش پایین تر اومده)
لیتل مور یعنی 5 روز اضافه با ترافیک نصف ماه قبل مثلا الان من لیتل زدم با 128 یک ماهه 8 گیگ برام زده 5 روز با 4 گیگ حجم و فقط یکبار میتونی از این لیتل استفاده کنینقل قول:
اگر تعداد روز هات تموم شده باشه که هیچ ولی اگر حجمت تموم شده باشه لیتل بزنی کل روزای باقی ماندت صفر میشه...
دوستان حالا من لیتل زدم نرم فردا بگن پولشو بده؟؟ میخوام کل حجمش رو مصرف کنما... :27:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
سرعت هم خیلی پوکیده
صبح بالای 90 نمیرفت...
نقل قول:
راستش الان چون دانشگاها شروع شده و کمتر آنلاینم ، ترافیک اضافه نمیخرم
ولی تو تابستون میجبور بودم ماهی 2 گیگ اضافه هم بگیرم :13:
سلام بچه ها
برای شما هم گزارش مصرف رو نمیاره ؟
من الان چند روزه وقتی گزارش مصرف رو میزنم میگه اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد !!!!