2مگ نامحدود باید روی 120 باشه....هر کی داشته اینو گفته! شما داری در حد 1مگ نامحدود سرویس میگیری...نقل قول:
خطت که نویز نداره؟
سرعتت در مودم روی چند بسته شده؟
Printable View
2مگ نامحدود باید روی 120 باشه....هر کی داشته اینو گفته! شما داری در حد 1مگ نامحدود سرویس میگیری...نقل قول:
خطت که نویز نداره؟
سرعتت در مودم روی چند بسته شده؟
نمی دون مال من چرا اینطوریه . خط نویز داره یعنی چی ؟ سرعت روی مودم یعنی چی ؟نقل قول:
ممکنه کلک زده باشند و از پورت باشه ؟
بخدا خسته شدم , موقع ثبت نام کلی ما رو اذیت کردند و 100 بار حضوری رفتم , حالا هم سرعت رو ثابت کردند و گذاشتند روی 1 مگ . واقعا این چه وضعشه ؟
سرعت ها رو آوردن پایین سرویس همه همینجوریه!نقل قول:
256 سرعتش از 32 شده 22
512 از 64 شده 40-50
1مگ از 90 شده 60
2مگ از 120 شده 90
من فکر کنم به خاطر شبکه ملی چون آسیاتک شیراز از دیروز شبکه ملی رو به لیستش اضافه کرده.
هادی جان نویزت رو از اینجا چک کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرفی هم که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زد حقیقت داره... جدیدا باز انگار سرعتارو کم کردن!
اینم از وضعیت 512 و 1 مگ دو نفر از کاربرای دیگه:
محتوای مخفی: ...
منم که دارم خودمو اماده میکنم برم شرکت دیگه!
مهدی جان فعلا صبر کن مشکل سراسریه ما منم سرع تشبانم برای اولین بار دیشب از 50 بیشتر نمیشد باید شونصد تا لینک میذاشتی تا پهنای باندو تازه اونم نصفشو پر کنه:n21::n21:نقل قول:
موشکل اینه که برای اسیاتک این وضعیت فرقی نمیکنه! چون قبل از این خرابی ها همینطوری بود:n09:نقل قول:
نقل قول:
نه از اول همین بوده . اما نزدیک انتخابات که بهم ریخت دیگه درست نشد :(
آره مال من الان از 22-3 بالاتر نمیره :|نقل قول:
واسه هرچی هست خیلی بی کفایتی اسیاتک و نشون میده . سرعت نامحدود ! خودش محدوده باز شما اومدین از مورچه کله پاچه گرفتین ؟؟؟؟ :n21:
سلام دوستان
احتمال داره سرعت ها بیشتر بشه یا نه ؟ مثلا برگرده به سابق . چرا شبانه سرعت ثابت است و زیاد نمیشه ؟ شبانه رو هم محدود کردند .
اون آخری رو گفتی؟ :دینقل قول:
از این تماس خیلی بدم می یاد
تماس هایی که به هیج جایی نرسیده
چه قدر از این تماس ها گرفتم
آخه من پینگم با آسیاتک تا 3000 به بالا هم می رفت
خیلی راحت می گفتن مشکل پهنای باند داریم
فکر کنم منتظر بودن من برم پهنای باند اضافه کنم :n08: