ساعات رایگان چی فایده داره سرعت دان بالا 20 kbنمیره سیگناله مودم هم خوبه:n22:
Printable View
ساعات رایگان چی فایده داره سرعت دان بالا 20 kbنمیره سیگناله مودم هم خوبه:n22:
سلام
بستگی به منطقه داره من خودم از ساعت 5 شروع میکنم سرعتم زیر 70 نمیاد
اما چرا دروغ بگم تا حالا از ساعت دو شروع نکردم دانلود
به خاطر قطع و وصل شدنش هم کامپیوتر رو اکثرا باید نیم ساعت یک بار چک کنی دانلود قطع نشده باشه
من یه مودم کله قندی سری اول دارم که وای فای نداره. وسیله ای هست که بشه اینترنت رو بصورت وایرلس پخش کنم؟
اگه همچین چیزی هست نیاز به این داره که کامپیوتر هم روشن باشه؟ وسیله ای هست که کابل مودم بهش وصل بشه و اینترنت بصورت وایرلس پخش بشه؟
ببخشید زیاد شد.
تشریف ببرید بازار، یک عدد روتر بخرید. با کابل وصلش کنید به مودم. نیازی هم به روشن بودن کامپوتر نداره.نقل قول:
آقا اینا قصد ارزون کردنشو ندارن ؟؟
اصلا بصرفه نیس... از ناچاریه :(
سلام. من در اصفهان هستم و چند سوال داشتم..لطفا پاسخ فرماييد:
1)ميخواستم بدونم كه آيا مودم USB مبين نت, در مناطقي كه پوشش شبكه همراه اول با آنتن دهي كامل هست و تا دكل BTS همراه اول بين 500 تا 900 متر فاصله هست, اين مودم جواب ميدهد؟ (طرح تشويقي مبين نت: مودم USB با سرعت 1024 و حجم 12 گيگ)
2) آيا اين مودم را ميتوان به روتر وصل كرد, تا اينترنت آن را بصورت وايرلس Share كنيم؟
3) آيا به همراه اين مودم از طرف شركت مبين نت, سامانه تقويت كننده اي مثل مودم USB ايرانسل داده ميشود؟
4) آيا اين مودم قابليت اتصال به تبلت و استفاده اينترنت آن در تبلت وجود دارد؟
5) اگر هر اطلاعات مفيد ديگري در مورد اين مودم داريد, لطفا بگذاريد.
با تشكر فراوان
بچه ها سلام من پارسال می خواستم از مبین نت سرویس بگیرم آنتن نداشت خونمون ، طرفای سهروردی شمالی هستیم کسی میدونه اونجا آنتناش قوی شده یا نه ؟
1- باید نقشه پوشش دهی رو ببینید، روی همه دکل های همراه اول سیستم wimax نصب نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- خیر، مشکل شناسایی دارند.
3- فکر نکنم بقیه دوستان که اطلاع دارند بگند.
4- باز هم مشکل Driver وجود داره و خیر شناسایی نمیشه.
5- CPE ساخت شرکت کره ای هست و کیفیت خوبی داره ولی از لحاظ آنتن دهی قوی نیست و می تونید با نزدیک ترین عامل فنی در مورد آنتن دهی منطقتون صبحت کنید.
سلام امروز رفتم و مبین نت ثبت نام کردم ولی هنوز چند تا سوال دارم :
1 . از بعد از ظهر که خریدم تا حالا فقط صفحه مشترکین رو بالا میاره چرا؟
2 . اشتراک اصلی منظورم اکانت یا همون یوزر و پسورد با دمو یکیه یا فرق داره؟
3 . من هنوز هیچ طرحی رو فعال نکردم بین دو تا شک دارم 1 مگ نامحدود 12 ساعته یا 512 بیست گیگ 24 ساعته به نظر شما کدومش بهتره ؟
دومی خیلی بهتر است