توی مای داکیومت یه پوشه بود به نظرم برای اهنگهای بازی..mp3 میریختی داخلش و با r رادیوت رو عوض میکردی تا برسه به اهنگهای خودت و ...
Printable View
توی مای داکیومت یه پوشه بود به نظرم برای اهنگهای بازی..mp3 میریختی داخلش و با r رادیوت رو عوض میکردی تا برسه به اهنگهای خودت و ...
سلام
من تو قسمتی که باید با bigsmoke برم station و با موتور قطارو تعقیب کنم تا big smoke اونایی که رو قطارن بزنه گیر کردم!
لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم رد کنم!
لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــا!!:))
داداش اون قسمت به مهارت رانندگیت بستگی داره، برا منم سخت بود اما چهارمین یا پنجمین بار تونستم رد کنم اون مرحله رو.نقل قول:
فقط سعی کن زمین نخوری و هواست به قطارهایی که از رو به رو میاد هم باشه، اگه بتونی پا به پای قطار حرکت کنی همه چیز حله!:46:
اوکی مرسی!
راستی من آبجیم نه داداش!!;)
سیو مرحله ایی که باید با هواپیما تمرین کنی رو میتونی برام میل کنی ممنون میشم اگه برام بفرستی بدجوری گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی که بخوای اینطوری رد کنی ارزش ندارهنقل قول:
من همه ی سیوها رو دارم ولی خب پیدا کردنش سخته اسم که ندارن
من بازی جدید GTA رو نصب کردم ولی منو بازی انگلیسی نیست.یه زبون عجیب و غریبه!!!
چطور میتونم منو رو انگلیسی کنم؟؟
GTA Resident Evil - World Fallen
دوستان عزیز یه رمزی بود واسه زیر آب رفتن .
یعنی وقتی زیر آب میرفتی ، نفس بیشتر میشد .
الان واسه یکی از مرحله های Woosie لازم دارم .
چند تا سایت که گشتم پیدا نکردم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
اینم رمزهای بازینقل قول:
ببین توش هست یا نه:
کد:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=it&tl=en&u=http://www.gta-series.com/it/sanandreas/trucchi.html&usg=ALkJrhg-oU5MwZEAAN-prFeuKuVXkkOtvw
کسی داره اینو بده به ما؟نقل قول:
مد كيفيت اچ دي بازي هم اماده شد ... به دليل كپي رايت انجمن نميتونم لينك مستقيم بزارم ... ادرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - tehran .in/Forum/showthread.php?t=1112
با موتور ازش جلو بزن و زودتر خودتو برسون به تونلی که قراره قطار بره توش.سریع از پله های کنار تونل برو بالا.(سعی کن با موتور بری بالا تا سریعتر برسی بالا).بعد منتظر قطار باش و وقتی رسید سریع با پای پیاده بپر رو سقف قطار و افراد بالای قطار رو بکش.:21:نقل قول:
سلام من توی مرحله ی tanker comander گیر کردم.وقتی با اون دختر cattalina میرییم نفت کش رو می دزدیم و بعد می بریمش جایی که گفته اون زنه پیاده می شه باگه جای اینکه با مرده حرف بزنه و فیلم تموم شه میزنه مردرو می کشه و تا آخر روی همون فیلم می مونه
سلام به همگی دوستان..خوشحالم که در این سایت عضو شدم
تو بازی gta sa در مرحله ای که آشوب )riot(هستش به مشکل خوردم همون مرحله که همه جا شیر تو شیره نمیدونم باید چکار کنم فکر کنم باید افراد سبز پوش رو سوار کنم ----چه جوری؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بايد بري چند تا از منطقه ها رو به اسم خودت كني.نقل قول:
باید بهشون نزدیک بشی دکمه ی Y رو بزنی:5:نقل قول:
نقل قول:
باید رو به افراد سبز پوش وایسی دکمه ی Y رو بزن:5:
سلام
میخواستم بدونمHOT COFFEEکجا دانلود میکنند؟
سلام چه جوري ميشه تو gta5دوست دختر پيدا كرد؟
سلام ، تو بازی gta sa
مرحله گواهینامه خلبانی یا خو این مرحله یا مرحله بعدش بزارید ممنون میشم
سلام به همه دوستان سوالم اینه من تمام محله ها رو سبز کردم فقط این یه تیکه مونده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که از چند سال قبل یادمه تو این تیکه یه هتل هست که Big Smoke رو اینجا میکشیم...
حالا کسی نمیدونه باید چیکار کنم که این Mission آزاد بشه؟
وای این تاپیک خاطراپ جوونیمون رو زنده کرد...هی یادش بخیر آی:دی
من این تیکه رو هم گرفتم...اما نه زنگ به موبایل زدن و نه مرحله ای آزاد شد...
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟
چجوري گرفتيش؟!
اصلا نيازي نيست همشون رو بگيري ، يه ده تاييش كافيه ، مشكل بايد از جاي ديگه اي باشه...
الان کل منطقه هارو گرفتم...البته بگم این بازی رو بصورت فشرده دانلود کردم...ممکنه مشکل از اونجا باشه؟؟؟نقل قول:
البته اینو هم بگم کل مراحل به راحتی انجام شده...این بازی رو 2-3 بار تموم کردم نمیدونم چرا اینطوری میشه!
من یادمه یک تیکه سبز نمیشه که یک جورایی سبزش کردم ولی اصلا مهم نیست سبز بشه چون همونطور که میگی بازی کردی بعد از اینکه در ادامه بازی بری از شهر که اول توش هستی میری به شهر دیگه و تمام مناطق سبز کردی دوباره رنگ شون به حالت اول بر می گردهنقل قول:
توی این بازی دوبار باید تمام مناطق شهر اول رو سبز کنید
که دفعه اول فقط 10 یا 12 تاش کافیه
من که تا حالا 7 یا 8 بار این بازی رو تموم کردم
واقعا باهاش خاطره دارم
هنوزم گاهی وقتا بازیش میکنم
چونمیشه توی این بازی تغییرات ایجاد کرد خیلی دوسش دارم
میشه همه ماشینا و بعضی از ساختمونا و هلیکپتر ها و موتور ها و قایق ها و لباس ها و آدما و امکانات دیگه رو توی بازی تغییر داد
دوست عزیز سلام ... میشه لینکش رو برام پ .خ کنی . من نتونستم سایتشو بازکنم . ممنوننقل قول:
سلام ، خییلی ممنون از سایت خوب شمالطفا" من را راهنمایی کنید در بازی Grand Theft Auto: San Andreas در مرحله بانک زنی که به همراه یک خانم هست چگونه در بانک باز می شودهر چه کیفهای مواد منفجره به در برت می کنم و دکمه را می زنم در باز نمی شودلطفا" راهنمایی کنید... بازی بسیار عالی هستراهنمای کامل بازی را برایم ای میل کنیدمتشکرم
سلام، امیدوارم که حالتان خوب باشد ، خیلی ممنون از سایت خوب شما ،لطفا" من را در بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Grand Theft Auto: San Andreas راهنمایی کنید ... من در قسمتی هستم به نام made in heaven و against all Odds به همراه یک خانم می خواهد از مغازه مسابقه اسب سواری و یا به اسم Trak Betting دزدی کنه... لطفا" راهنمایی کنید که چگونه در باز می شه ... من هر چی کیفهای مواد منفجره به در پرت می کنم و پس از اینکه از در فاصله می گیرم و دکمه انفجار را می زنم در باز نمی شه... لطفا" رااهنمایی کنید. خیلی ممنون
در ضمن ممنون می شم اگه راهنمای کامل بازی را برایم ای میلی کنید
متشکرم ...لطفا" جواب دهید
سلام، امیدوارم که حالتان خوب باشد ، خیلی ممنون از سایت خوب شما ،لطفا" من را در بازی Grand Theft Auto: San Andreas راهنمایی کنید ... من در قسمتی هستم به نام made in heaven و against all Odds به همراه یک خانم می خواهد از مغازه مسابقه اسب سواری و یا به اسم Trak Betting دزدی کنه... لطفا" راهنمایی کنید که چگونه در باز می شه ... من هر چی کیفهای مواد منفجره به در پرت می کنم و پس از اینکه از در فاصله می گیرم و دکمه انفجار را می زنم در باز نمی شه... لطفا" راهنمایی کنید. خیلی ممنون
در ضمن ممنون می شم اگه راهنمای کامل بازی را برایم ای میلی کنید.
متشکرم ...لطفا" جواب دهید
سلام
لطفا" من را در بازی GrantTheftAuto San Andreas راهنمای کنید
من در مرحله ای هستم به نام made in heahen و against odds به همرا یک خانم می خواهد از مغازه مسابقه اسب سواری و یا Trak Betting دزدی کنه باید در پولها را باز کنه و من هر چی کیفهای مواد منفجره را به در پرت می کنم و پس از فاصله گرفتن از در دکمه منفجره را فشار می دهم در باز نمی شه... لطفا" راهنمایی کنید
متشکرم
سلام.
تا جایی که یادم میاد در این مرحله شما باید اون ۱۰ تا بمبی که Catalina بهتون میده رو روی دری که به گاو صندوق ختم میشه بزارید و بقیه رو روی در خود گاوصندوق...در گوگل اسم مرحله رو سرچ کنید. فیلم راهنماش میاد. اگر پیدا نکردید شب براتون میزارم.
سلام به دوستان عزیز..من همین امروز اینجا عضو شدم و یه مشکل خفن دارم تو این بازی.. اینم اینکه من الان اولای بازی مرحله رقص ماشین هست اونجا نمیتونم برم دیگه ماموریت دیگه هم بهم ندادن..وقتی هم میرم تو گاراژ یهو از بازی میاد بیرون همینجوری هم که رقص ماشین میکنم اون یارو قبول نمیکنه فکر کنم یه ده باری این مرحله رو رفتم.دیگه دارم قاطی میکنم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیت مودینگ شده باشه بیخیال پروگرس این بازی شو ... نسخه اصل رو تهیه کن اگه قصد تموم کردن بازی رو داری... پیشنهاد می کنم از نت دانلود کنی خیلی سخت بتونی از بیرون این بازی رو به صورت دستکاری نشده گیر بیاری
اره عزیز خیلی سخت نسخه اصلی رو میشه پیدا کرد من که بازم هوای این بازی به سرم زده بود دقیق مثل شما شدم هرجا رفتم پیداش نکردم رفتم تو نت پیداکردم ولی خیلی سنگین بود کلا بیخیالش شدم
موفق باشی
(به امید سان اندریاس جدید)
البته من نصب اورجینال این بازی رو دارم خودم یعنی از یه نفر خریدم که خودش نسخه اورجینال بازی رو داشت از روی دیسک اورجینال برام کپی کرد یادش بخیر حرف 4 سال پیشه براش قاب و کاور و اینجور چیزا هم تهیه کردم و پشت دیسک بازی رو دادم پوستر بازی رو چاپ کردن دیسک یادگاریه برام. 3 بار فول تموم کردم بازی رو واقعا خاطره اس این GTA SA
سلام بچه ها شنیدم یک بازی ازسری بازی های gta توراهه. درسته؟ یا شایعه اس؟
سلام بچه ها شنیدم یک بازی ازسری بازی های gta توراهه که اسمش gta v (جی تی آی 5). درسته؟ یا شایعه اس؟