دوست گلم ، من کارتریج خریدم و جای کارتریج های قبلی گذاشتم ///// ولی افاقه نکرد و هنوز هم میگه : (( Cartridge error )) .نقل قول:
عجب گیری افتادیما !!!!!!
محبت کنید کمکم کنید خستم کرده
Printable View
دوست گلم ، من کارتریج خریدم و جای کارتریج های قبلی گذاشتم ///// ولی افاقه نکرد و هنوز هم میگه : (( Cartridge error )) .نقل قول:
عجب گیری افتادیما !!!!!!
محبت کنید کمکم کنید خستم کرده
شما اونجایی رو که کاتریج قرار میگه رو خیلی خوب با الکل پاک کن جلوی کاتریج رو هم خوب پاک کننقل قول:
بعد شما از کاتریج اصلی استفاده میکنی؟
دوست خوبم شما یک بار برنامه ریستر را اجرا کنید و از اون به بعد چیپ روی کارتریج رو بر میدارید و با خیال راحت بدون هیچ مشکلی پرینت میگیرید.نقل قول:
print report را اجرا کنید و ورژن os version دستگاه را اعلام نمایید.
برای این کار
دکمه Menu بزنید بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) System Setup را یافته و OK کنید دوباره بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Report را یافته و OK کنید دوباره بوسیله کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Configuration را یافته و OK کنید با کلیدهای جهتی چپ یا راست (> < ) Yes را برای Print? یافته و OK کنید . با این کار ( machine report ( configuration page پرینت می شود که در آن می توانید OS/firmware version را بیابید .
از دوستانی که تونر سامسونگ 4300 شارژ کردن یه درخواستی دارم
اگه لطف کنید ازطرف راست این تونر (محلی که باز میشه تا از اون جا تونر شارژ شه) یه عکس برای من بزارن ممنون میشم (منظورم بعد از اینه که صفحه جانبی تونر باز کردینه)
اونجا یه فنر هست که برای من از جاش دراومده (عکس طوری باشه که به من جای فنر و شکلشو نشون بده)
نتونستم به جای اصلیش برگردونم
راستی این سری پودر پارت تکنیک گیرم نیومد، فروشنده پاراکس prax داد ، کسی با این پودر کار کرده؟
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز عکسی ندارم.نقل قول:
فنر کارتریج 2 سر داره که حلقش داخل یک بر امدگی تیز پلاستیکی میره و یه سرش به dr blade مثل خطکش میمونه اتصال میکنه و یه سرش به magnet
وقتی هم که از پودر پرکس استفاده میکنید اگر کمرنگ رد این ترفند را باید انجام دهید.
نوشته خودمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون . تعمیر کار مجرب و کار بلد سراغ دارید.؟نقل قول:
سلام
من یه پرینتر کانن مدل mp610 دارم.موقعی که روشنش می کنم ارور u051 میده.می نویسه که هد مشکل داره.هر کاری کردم درست نشد.اساتید کسی هست کمک کنه?
سلام. من یه چاپگر تی 50 دارم که هر چی clean head رو میزنم درست نمیشه و nozzle خرابه. میشه راهنمایی بکنین چیکارش کنم. الان 59 باره clean میکنم ولی درست نشد
با سلام من پرینتر سامسونگ ml1610 دارم از موقعی که کارتریچ اونو عوض کردم کار نمی کنه اوائیل کاغذ را باید بادست هل میدادی تو و از اونطرف هم باید با دست میکشیدی بیرون اما حالا دیکه کاغذ را نمیکشه در ثانی دیگه موقع روشن کردنش هم دیگه چراغ سبزش هم روشن نمیشه ، و دستگاه هیچ فعایتی که نشان دهنده روشن بودنش باشه نشون نمیده فقط چراغ زردش روشنه اگه لطف کنید و مرا کمک کنید ممنون میشم
سلام من یک پرینتر کانن MP260 دارم وقتی کارتریج نداره اسکن نمیکنه کسی میتونه کمک کنه
سلام دوستان
من يه پرينتز دارم ليزري
hp p1102
بعد خيلي ازش راضي هستم برگه زياد پرينت گرفتم
ولي الان يه مدت هست وقتي برگه پرينت ميگيرم
يه دفعه بعد از ده دوازده برگ
سفيد ميشه
نه كامل
مثلا يه قسمت سفيد پرينت ميگيره !
بعد باز ميكنه يه خورده تكون ميدم ميزارم سر جاش
باز درست ميشه !!!
اين جريانش چيه؟
جوهرش داره تموم ميشه؟
نرم افزاري كه با خود پرينتر بهم دادن
HP LaserJet Guide
نصب كردم
ولي هيچ قسمتي نداره كه بشه فهميد چقدر از كارتريج مصرف شده !!!
يه جوهر افشان داشتم قشنگ مشخص ميكرد
ما كمرنگ زدن و سفيد پرينت كردن هاي مختلفي داريم. اين نوعي كه با تكون دادن كارتريج مشكل حل ميشه از تموم شدن تونر يا همون پودر هست و بايد كارتريج رو شارژ كنيد.نقل قول:
سلام من دوتا پرینتر 1102hp 4450canon این مدلی دارم
الان بعد از شارژ الان که کمرنگ شدن و یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که یه یکی دو سانت به سمت چپ میکشه چه تو پرینتر چه تو کپی اما اسکنش درسته و داخل کامپیوترم تنظیمات درسته روی a4
سلام دوستان تو رو خدا کمک!!!!پرینتر جام کرده .تا روشنش میکنم همین جور کار میکنه وبرگه میکشه داخل اصلا متوقف نمیشه.چهههههههههههه کار کنم؟
مشکل من مربوط به پرینتر پی 1006 اچ پی هست که همون مشکل همیشگی یعنی کمرنگ زدن بعد از اولین شارژ رو داره
پودری که استفاده کردم prax هست
مشکل از نوع پودر هست این مشکل رو خیلی ها داشتند ولی من هر چی گشتم ندیدم کسی پیشنهاد پودری کنه که این مشکل کمرنگی رو برطرف کنه
از دوستان پودری رو میشناسه برای این مدل که این مشکل رو نداشته باشه ؟
تشكر از شما ... سوالم ادامه هم داشت !
حل این مشکل کار شما نیست.نقل قول:
100% هم پرینترتون لیزری hp یا amsung است. با پرداخت هزینه حدود 40 تومن درست میشه
تونر پارت تکنیک مشکلی نداره.نقل قول:
اما با این حالت بعد از شارژ باید تو منوی تنظیماتی میزان تونر را بالا ببرید
density رو میفرمایید باید بالا ببرم ؟نقل قول:
الان روی حداکثر گذاشتم
این تونر کجا داره و قیمت چقدره ؟ ایرانیه ؟ اسمش پارت تکنیکه ؟
یکی جواب منو هم بده ممنوننقل قول:
سامسونگ 4300، من تونر اینو پارسال شارژکردم با نرم افزار هم ریستش کردم (ورژن 1.13)
تو این یک سال خوب هم کار کرد ولی یهو زده Toner exhausted ! و دیگه پرینت نمیگیره
کارتریجو باز کردم ولی داخلش حدود 40% پر از تونر هست!
باز ریستش کردم ولی مشکل حل نشده
از طریق منوی tech mode:
menu> deta setup> clear count> clear all cnt
هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد
دوستان لطف کنند اگه نظری دارند کمکمون کنند
ممنون
مشکل من حل شد
آقا ما بیش از یک سال با اینکه چیپ کارتریج روی خودشه بعد شارژ داریم ازش استفاده میکنیم :-)))))))!!!!!
نه انگیلیسی نه فارسی هیچ کس نگفته بود زمان شارژ، چیپش در بیارید و جاش خالی باشه مشکلی پیش نمیاد!!!
نمیدونم چی شد که یهو از کار افتاد ولی بعد اینکه چیپشو برداشتم شروع بکار کرد!
آقا با چه برنامه اي بفهميم ميزان تونر چند درصد هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hp p1102
درخواست کمک جهت شارژ پرینتر جوهر افشان canon ip 3600
با سلام و خسته نباشید فراوان خدمت دوستان و مدیران و متخصصان این سایت بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی هست جوهر پرینترم تمام شده که شامل 4 رنگ هست.
جوهرش رو تهیه کردم ولی میخواستم بدونم بدون خرید مخزن این نوع پرینتر مستقیما قابل اضافه کردن جوهر هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه مخزن این پرینتر در شیراز نایاب شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان که در این مورد تخصص دارن کمال تشکر را خواهم داشت که در این مورد من رو راهنمایی کنند.
با سلام من یک پرینتر سه کاره مدل HP لیزری 3055 دارم که فکس هم هست جایی که کا میکنم خط تلفن نداره و من با گوشه و سیم کارت ایرانسل به اینترنت وصل میشم سرعتش هم از دیال آپ بیشتره حالا میخواستم بدونم که آیا میشه با این پرینتر که فکس هم داره از طریق اینترنت فکس بفرستم لطفا اگه میشه آموزششو رو به من بگید
سلام
من یه پرینتر r290 اپسون دارم که هر روز یه مشکلی داره الان هم چند روزیه که رنگ مشکی رو نمیزنه ، مخزنش هم پره چکار کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
اخیرا پرینتر تون مدتی بیکار بوده؟
از سلامت مخزن و شلنگ ها اطمینان دارید؟
ممکنه شلنگ ها جوهر رو خوب به کارتریج نرسونن و جوهر کارتریج تموم شده باشه.
هواگیری کنید.
نازل چک کامله؟
دوستان یه راهنمایی بکنن پرینتر اپسون p50 بهتره یا 1410 چون اختلاف قیمتشون زیاده بیشتر برای چاپ رو dvd میخوام.
بیکار که چه عرض کنم بله دیگه
مخزن و شیلنگها سالم
جوهر داره
نازل چک مشکی رو نمیزنه
اگه از هد هست چه جوری باید تمیزش کنم؟ ممنون
پرینتر من مدل اچ پی 1005 هستش از چه جوهری برای شارژ این مدل استفاده کنم؟
ممنون از دوستان
من یه پودر دیگه دیروز واسه اچ پی 1006 گرفتم
الان متن رو خوب میزنه ولی تصاویر رو کمرنگ میزنه
density هم روی 5 گذاشتم
واقعا 1005 و 1006 بعد از شارژ مفت هم نمی ارزن
شاید واسه چاپ نوشته بشه استفاده کرد ولی عکس یا لوگو یا واتر مارک رو اصلا نمی تونند چاپ کنند
اسم پودر چی بود؟نقل قول:
پودر مرغوب توی بازار چه مارکهایی هستش؟
سلام دوست مننقل قول:
اگر می خواید در حد 1410 هزینه کنید، یه مقدار دیگه هزینه کنید (قیمت دقیق ندارم) و کانن پرو 9000 رو بخرید که همزمان 12 دیسک رو می زنه. در غیر این صورت پی 50 و یا تی 50 بهتره و اگر کار تون خیلی زیاد نیست کانن 4840 خوبه.
موفق باشید
من به سلامت شلنگ ها شک دارم.نقل قول:
بر اساس روش زیر هواگیری کنید:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمیز کردن و رفع گرفتگی این هد کار آسانی نیست و بهتره توسط تعمیرکار انجام بشه. از روش زیر می تونید استفاده کنید:
موفق باشید
من تا حالا این پودرها رو تست کردم :نقل قول:
ABM
PRAX
این جدیده که الان تست کردم ABM هست
در بازار سوپر گرافیک هم هست که من هر جا خوندم کسی که از اونم استفاده کرده مشکلش با عکس ، لوگو حل نشده
نهایت متن رو میتونه خوب بزنه
دوستان پرينتر امروز تونرش رو بردم شارژ كردم
15 ت هم گرفت
ولي الان اومدم پرينت ميگيرم خيلي خيلي خيلي كمرنگ !
اصلا ديده نميشه !
چيكار كنم؟
hp p1102
بالاتر نوشتم که منم با 1006 مشکل دارمنقل قول:
کاریش نمیشه کرد
من سوال کردم طرف میگفت ما هر بار شارژ مگنت و درام رو عوض میکنیم
من دو نوع پودر هم تست کردم
اي بابا )):
هيچ راهي نداره يعني ؟!
مگنت و درام رو بخوان عوض كنن چقدر ميشه؟
نوي كارتريج چنده الان تو بازار؟؟؟
تو يه فروم ديگه خوندم گفتن كارتريج چيني اين مشكلات رو نداره !!!
من چون فاكتور فروش چاپ ميكنم روز چندين فاكتور ...
فقط ميخوام نوشته ها پر رنگ باشه ! عكس و اينا نميزنم تو كاغذ !
تنظيمات خاصي نداره وقتي پرينت ميگيريم كه پر رنگ تر بشه ؟؟
سلام ممنون یه پرینتر 1410 هست که 1ماه خریده یکسال گارانتی داره میگه 500 به نظرتون این بهتره یا p50 کلا فرقشون چیه؟نقل قول:
نباید میدادی بیروننقل قول:
بیرون اصلا باد نمیگیرن که پودر قبلی رو کاملا پاک کنند
شما کارتریج رو ببر پیش کسی که شارژ کرده بهش بگو که الااقل هزینه ای که کردید هدر نره
البته density رو بزاری رو 5 یه خورده پررنگ تر میشه
density كدوم قسمت هست؟
وقتي ميخوام پرينت بگيرم تو تنظيمات پرينتر ؟ نبود اونجا !