طبیعیهنقل قول:
شبها به خاطر تابش چراغ های برق و استفاده زیاد از تلویزیون و...نویز بیشتر میشه به خاطر همین شب های snr پایین میاد
تو سایتهای انگلسی زبان که این ها رو نوشته و به نظرم درست میگن
Printable View
طبیعیهنقل قول:
شبها به خاطر تابش چراغ های برق و استفاده زیاد از تلویزیون و...نویز بیشتر میشه به خاطر همین شب های snr پایین میاد
تو سایتهای انگلسی زبان که این ها رو نوشته و به نظرم درست میگن
سلام. دوستان من یه خط نامحدود ۲۵۶ قدیمی دارم. سرعتش که مالی نیست فقط نامحدودش بد نیست. با تغییر محل خونه نمیشه از این سرویس جای دیگه استفاده کرد ؟
چون الان این سرویس ها ارائه نمیشه.
اگر تغییر مکان در یک شهر باشه میتونید درخواست تغییر مکان بدید .. پورت اینترنت رو روی خط جدید تون انتقال میدن.نقل قول:
به نظرتون خط من چطوره و تا چند مگ کشش داره؟
من سرویس یک مگ دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 5 مگ کشش داره که مودم لب مرزی 5 مگ رو لینک گرفته. نویز و فاصلت از مرکز نسبتا زیاده . پرش لینک هم داری؟نقل قول:
فاصله تامرکز حدود 4.5 کیلومتر هستنقل قول:
بعضی وقت ها پرش لینک دارم
اگه زیاد نیست پرش لینکت که کاری نداشته باش باهاش . ولی اگه دفعاتش زیاده و اذیت میکنه میتونی یه کم بهترش کنی .نقل قول:
با سلام...
دوستان وضعیت سرویسم چطوره ؟ بعضی اوقات چراغ ADSL قطعو وصل میشه ممنون میشم جواب بدین:n12:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
وضعیت خط خوبه
نویز نداره،اگر از سالم بودن مودم مطمئنید احتمالش هست که از سمت خود شرکت باشه
به نظرتون طرح هم میشه انتقال داد ؟نقل قول:
چون این طرح دیگه ارائه نمیشه. خود ماهیت اینترنت مخابرات که اولویت اول نیست.
- - - Updated - - -
به نظرتون طرح هم میشه انتقال داد ؟نقل قول:
چون این طرح دیگه ارائه نمیشه. خود ماهیت اینترنت مخابرات که اولویت اول نیست.
سلام;نقل قول:
کلا همه چیز رو منتقل میکنن.
دوستان من یه سوال دارم
سلام، چراغ dsl که مدام خاموش و روشن بشه و یا چشمک بزنه، ایراد از کجاست؟
وقتي تو يه بازع موتاه باشه داره به ابنترنت وصل ميشه ولي اگه بيشتر از دو ديقه بشه مشكل دارهنقل قول:
نویز خط شما بالا هست باید تماس بگیرین با شرکتی که اینترنت دارین سرعت بیاره پایین تا اندازه ای که نویز مناسب باشه و قطع نشه اینترنت.نقل قول:
راه دوم هم اینه که نویز گیری کنید که با یک سرچ تو اینترنت راههای اون هست.
جالبه قبلا اینجور نبودا یهو 2-3 روزه اینجور شده (downstream و upstream مثل قبلن)! اما زنگ زدم گفت اگر پریز دیگه داری مودم رو بدون splitter با یک پریز دیگه امتحان کن من امتحان کردم از ظهری تا حالا (البته با splitter)، قطع نشده هنوز! یه سری راهنمایی هم راجع به قطع و وصلی کابل lan و دو شاخه تلفن کرد (کدومش خوبه) که من هنوز امتحان نکردم.نقل قول:
سلام دوستان وضعیت خط منو میگید کدوم قسمت تقویت باید بشه قبلا پینگ خوب بود الان هم سرعت هم پینگ خوب نیست وقتی هم دانلود میکنم مثل اینکه کل پهنای باند واسه دانلود میره اصلا دیگه پیج باز نمیشه
Snr 25.3
Attenua 40.5
Downstream Upstream
SNR Margin
:
27.2 32.6 db
Line Attenuation
:
40.5 28.4 db
Data Rate
:
2048 252 kbps
Max Rate
9140 947 kbps
CRC
:
سرعت سرویسی که خریدی چقدر باید باشه؟ الان خطت روی 2 مگابیت بسته شده تا 9 مگابیت هم کشش داره خطت .نقل قول:
الان سرعت بین ۲۰۰تا۲۲۰ ولی پینگ بالایی دارم وقتی هم دانلود میکنم نمیتونم هیچ صفحه ای دیگه باز کنم الان ۱ مگ یک ماهه ۱۷ گیگ گرفتم
سلام دوستان
من از مخابرات نت دارم خطم 12 مگ بسته شده مشکلی نداشتم یک هفته هست مرتب لینکم میپره ماموران مخابرات منطقه هم اومدن بررسی کردن گفتن مشکلی نیست
موندم حالا یقه کی رو بگیر م:n13::n13:
سیم توی خونه هم روکار هست
تمام شکم ب مودم میره که خراب نشده باشه:n35::n35:
یه عکس از استاتوس مودم بزارنقل قول:
خط روی 7 مگ آپ شده و تا 15 مگ کشش داره .آپلود خط بالای 1 مگ هستش که نویز انداخته رو خط یا روی حالت annex M قرار بدید و یا بگین آپلود رو براتون پایین تر ببندند
بحثنقل قول:
همینه زنگ بزنم خطو میارن روی سه مگ میبندن مخابرات بی صاحب هست
روینقل قول:
این مد که گفتی واسه من چراغ نت نمیاد
پس تیکت بزارین پشتیبانی و بگین حالت annex M خط رو براتون فعال کنن. بعدش چراغ نت براتون روشن میشه
های وب دانلود ۱۶ مگابیت و آپلود ۲ مگابیت
به پشتیبانی مخابرات اعتمادی نیست بدترش نکنه همین شکر
نقل قول:
مودم تر رو بذار روی حالت ANNEX_A کیفیت خط ت از الان بهتر هم میشه ..
رو حالت annex A با محدود کردن آپلود کیفیت دانلود بهتر میشه چون آپلود بنده 2 مگ هست با گذاشت حالت annex A آپلود میاد روی 1.3 مگ دوست گرامی .برای داشتن آپلود 2 مگ کامل باید خط روی حالت annex M باشه
واسهنقل قول:
من روی annexm اپ بهتره میشه ولی روی dmt.وadsl 2+دنلود بهتره میشه ولی مودم من مد annexa ندارم
ضمن چرا وختی روی مد annexm قرار میدم توی صحفه وضعیت میزنه adsl+:n13::n13::n13:
طبیعی هستش چون روی حالت ام پهنای باند آپلود تا 3 مگ باز میشه و نویز آپلود بهتر میشه ولی کمی از اس ان آر دانلود کاسته میشه که بخاطر تخصیص پهنای باند بیشتر به آپلود هستش اگه رو مودم اینجوری نشون میده حتما حالت ام فعال نیستنقل قول:
رفیق من خطمو روی هر مدی تست کردم لینکم میپره ماموران مخابرات هم بررسی کردن گفت مشکلی نیست اسپلیتر هم ندارم مستقیم به مودم وصله سیم مسی مخابرات همه مستقیم از جعبه توی خیابان گرفتم با فاصله بیست متر .دان استریم خط تلفن تا هفته پیش روی ده مگ جواب میداد از اون روز تا حالا لینک میپره فقط چشمک میزنند یا باید سیم تلفن را جدا کنم یا مودم رو خاموش روشن کنم تا درست پرش لینک هم به ساعت نمیکشه اعمال میشه.با پشتیبانی مخابرات هم بررسی کردیم حتی خطو روی دو مگ هم بست بازم لینک میپره بنده خدا کارشناس پشتیبانی میگه واسم خودمم عجیبه .تا بوده این چند ساله استفاده من از ADSL مشکلی نداشتم .آیا مودم مشکل داره تی پی لینک ۸۹۶۰ .اساتید راهنمایی کنید چاره چیست
دوست گرامی تو صفحه قبل هم عرض کردم تو مشخصات مودم شما تنها قسمتی که می تونه مشکل ایجاد کنه آپلود شماست که بالاتر از ۱ مگ بستن و اس ان آر آپلود شما اومده روی ۶ و باعث پرش لینک میشه و در قسمت دیگه ای من مشکلی نمیبینمنقل قول:
دوست گرامی با مثال براتون نشون میدم وقتی آپلود رو بالای ۱ مگ بسته باشن وقتی رو حالت annex A قرار میگیره نویز آپلود میاد روی ۶ و باعث پرش لینک میشه اما وقتی حالت annex M فعال شه نویز میاد حدود ۱۵ که آپلود ۲ مگ کامل آپ میشه و پرش لینک از بین میره . برای شما دو حالت وجود داره در صفحه قبل هم گفتم یا آپلود رو بیارین پایین تر یا حالت annex M رو فعال کنید. موفق باشید
من آپلود رو برام گذاشتن ۵۱۲ .دان گذاشتن یک مگ لینک میپره فکر منظور منو متوجه نشدینقل قول:
مشكل شما احتمالا از جاي ديگس
يا مودم مشكل داره يا خط قطع و وصل و اتصال داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ماموران مخابرات اومدن گفتن مشکلی نداره خطت .بوق هم قطع نمیشهنقل قول:
والا فقط مودم را تست نکردم .مودم هم نو هست از این خوبا
آیا الان میزان Attenuation با قبل تغییر محسوسی کرده؟ تیک sra رو فعال کنید و اس ان آر خط رو هر لحظه چک کنید ببینید افت سرعت مقطعی و کم کم اتفاق میوفته یا یهو میاد پایین و لینک میپره .نقل قول: